محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846206623
فضای مجازی، جرایم واقعی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فضای مجازی، جرایم واقعی کرمان – ایرنا - از زن جوانی که عکس های خانوادگی اش در فضای مجازی دست به دست می چرخد تا آن مردی که حساب بانکی اش خالی شده و شاید صدها مورد دیگر، همه و همه قربانی امیال و جرایم واقعی مجرمان فعال در فضای مجازی هستند.
اینجا فقط نامش فضای مجازی است اما جرایم آن واقعی است؛ حتی قربانیان آن نیز واقعی هستند و گاهی تبعات این جرایم بیشتر از جرایم عادی است.
صحبت از فضای مجازی که می شود، نگفتن از مزایای این فضا شاید کلام را ناقص بگذارد اما گفتن از تهدیدات و آسیب های این فضا نیز شاید انتهایی نداشته باشد، زیرا گستردگی این فضا و پیشرفت روز افزون آن هر روز دام های جدیدی را در مسیر کاربران قرار می دهد و کم اطلاعی کاربران، اعتمادهای نابه جا، عدم دقت در حفظ اطلاعات محرمانه و سهل انگاری ها بر هیمنه این آتش می افزاید.
از یک نگاه، آتشی که جرایم فضای مجازی به مال و آبروی افراد می زند خیلی بیشتر از دردی است که جرایم واقعی به جان انسان ها وارد می کند.
در این بین نوجوانان و جوانانی که در سیل عظیم و روز افزون این فضای مجازی گرفتار شده اند، در کنار خانواده هایی که اطلاعات آنها از دنیای مجازی و فضای سایبر بسیار پایین است، زمینه آسیب پذیری آنها را فراهم کرده است.
گرچه خرید یک دستگاه رایانه یا گوشی های دارای امکان اتصال به شبکه های مجازی هزینه آنچنانی ندارد اما تامل و اندکی درنگ برای خرید این وسایل از خسارت های بزرگ احتمالی جلوگیری می کند و به یقین آگاهی بخشی و توسعه فرهنگ استفاده از این فضاها و امکانات، بسیار ارزشمند است.
آمار، به افزایش هشت برابری جرایم اینترنتی در یک دهه اخیر اشاره می کند و این به معنای آن است که برخی افراد فرصت طلب هر روز در صدد بهره برداری منفی از آن هستند و در این بین، بی شک شلوغی کار در پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) نشان دهنده آن است که مجرمان فضای مجازی روزی باید جوابگوی جرایم واقعی خود باشند.
*** نگاهی به عملکرد پلیس فتا در کرمان
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فرماندهی انتظامی استان کرمان معتقد است: پرونده هایی که در پلیس فتا تشکیل می شود گواهی می دهد که اطلاعات محرمانه افراد از دسترس آنان خارج شده است.
سرهنگ کامبیز اسماعیلی اطلاعات محرمانه را شامل موارد زیادی توصیف می کند که می تواند به حیثیت، آبرو و مسایل اقتصادی افراد لطمه وارد کند.
وی، جرایم اقتصادی و مالی را در راس جرایم فضای مجازی می داند و می گوید: در سه ماه ابتدای سال جاری در استان کرمان جرایم بخش مالی و اقتصادی با 53 درصد، رتبه اول جرایم را به خود اختصاص داده اند که قسمت زیاد آن مربوط به برداشت های غیرقانونی از حساب های بانکی افراد است.
سرهنگ اسماعیلی عنوان کرد: هم اکنون جرایم مالی و اقتصادی در حوزه تلفن همراه نیز رواج یافته است که در این جرایم برخی بدافزارها از طریق اخبار مهم و مطالب جالب به تلفن همراه کاربر ارسال می شود و این بدافزار با ارسال اطلاعات مربوط به تراکنش های مالی افراد، زمینه های سوء استفاده افراد فرصت طلب را ایجاد می کند.
وی گفت: بخشی از مطالبی که در شبکه های مجازی بویژه در شبکه های مجازی مبتنی بر تلفن همراه منعکس می شود شایعه سازی و خبرسازی به منظور انجام عملیات روانی بین مردم است که باید با هوشیاری و دقت نظر از رواج آنها جلوگیری کرد.
وی خاطرنشان کرد: جرایم تلفن های همراه و شبکه های مبتنی بر آن با 16 درصد افزایش در سه ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال 93 رتبه دوم را داراست.
سرهنگ اسماعیلی با اشاره به اینکه هشت درصد جرایم در حوزه فضای مجازی بر اساس تحلیل ها، مربوط به افراد زیر 17 سال است، گفت:40 درصد جرایم مربوط به افراد 18 تا 25 سال،50 درصد از سوی افراد بین 26 تا 30 و
دو درصد جرایم از سوی افراد بالای 30 سال انجام شده است.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فرماندهی انتظامی استان کرمان با بیان اینکه کرمان جزو 10 استان اول در وقوع جرایم در فضای مجازی است، خاطرنشان کرد: در زمینه کشف هم در ردیف سوم تا چهارم استان های کشور می باشیم.
سرهنگ اسماعیلی به وجود 10 آزمایشگاه تخصصی پلیس فتا در کشور اشاره کرد و گفت: یکی از این آزمایشگاه ها با بخش های مختلف از جمله جمع آوری ادله دیجیتال در صحنه، آزمایشگاه بدافزار و سایر بخش ها در استان کرمان دایر شده است.
رییس پلیس فتا استان کرمان افزود: کارشناسان متخصص و کارآزموده این پلیس، پشتیبان تخصصی و فعال برای سایر پلیس های تخصصی استان کرمان در گره گشایی از پرونده ها هستند.
وی بیان کرد: پلس فتا در استان کرمان با دارا بودن امکانات مناسب و نیروی انسانی متخصص به خوبی از عهده اجرای ماموریت های خود بر می آید.
سرهنگ اسماعیلی اظهار کرد: افزایش کشف در سه ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال قبل از رشد 14.61 درصدی برخوردار بوده است.
وی افزود: درصد کشف جرایم سایبری در سه ماه نخست سال جاری 102.11 درصد می باشد و این درحالی است که در سه ماه نخست سال قبل 87.5 درصد بود.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) استان کرمان اضافه کرد: البته در سه ماه نخست سال جاری کاهش وقوع نسبت به مدت مشابه سال قبل از رقم 26 درصد برخوردار بوده است.
وی بیان کرد: در سال گذشته تمامی پرونده های مطرح در این پلیس و نیز 28 درصد از پرونده های مربوط به سال 92 نیز پی جویی شده و به نتیجه رسیده اند.
وی افزود: پلیس فتا در حال حاضر در شهرستان های جیرفت، کهنوج، بم، سیرجان و رفسنجان راه اندازی شده است.
***اینترنت همراه باعث تغییر نوع جرایم در فضای مجازی شده است
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) استان کرمان در ادامه سخنان خود گفت: اینترنت همراه و شبکه های اجتماعی مبتنی بر تلفن همراه، شکل و نوع جرایم در فضای مجازی را دستخوش تغییر کرده است.
سرهنگ اسماعیلی عنوان کرد: در حال حاضر استفاده از اینترنت و فضای مجازی از شبکه های ثابت که با استفاده از ابزار ثابت بود، تغییر شکل داده و طراحی به نحوی شده که استفاده از آن از فضای ثابت خانگی به تلفن همراه های هوشمند و شبکه های اجتماعی مبتنی بر تلفن همراه تبدیل شده است.
وی گفت: تغییر شکل استفاده از اینترنت موجب افزایش و تسهیل دسترسی های کاربران به فضای مجازی و کاهش نظارت ها شده است.
وی خاطرنشان کرد: افزایش جرایم، بیشتر در حوزه مسایل ضد فرهنگی، ضد اخلاقی، هتک حیثیت افراد و جرایم اقتصادی بوده است.
سرهنگ اسماعیلی گفت: هم اکنون بالغ بر 200 شبکه پیام رسان در دنیا وجود دارد که 12 شبکه با جنبه شبکه اجتماعی در ایران بیشتر مورد استفاده کاربران است.
وی به راهکارهای سلسله وار و نیازمند استمرار برای کاهش آسیب های فضای مجازی و شبکه های اجتماعی مبتنی بر تلفن همراه اشاره و خاطرنشان کرد: فرهنگسازی، افزایش نظارت خانواده و ارتقای دانش والدین در این زمینه به عنوان یک الزام و استفاده از نظرات کارشناسان فرهنگی، روانشناسی، مذهبی و روانی در این رابطه مطرح است.
رییس پلیس فتا استان کرمان افزود: در کنار استفاده از شبکه های اجتماعی ایرانی، باید آسیب ها و تهدیدهای شبکه های اجتماعی غیر ایرانی را نیز مورد توجه قرار داده و با آگاهی بخشی به جامعه، از آسیب های این شبکه ها پیشگیری کنیم.
*** وزیر کشور: پلیس فتا فضا را برای مجرمان ناامن کرده است
وزیر کشور در 28 اردیبهشت ماه سال جاری در بازدید از بخش های مختلف پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا (فتا) با اشاره به این که در حوزه جرایم سایبری، پلیس فتا موفقیت های چشمگیری داشته، گفته است: نیروهای پلیس فتا مسلط به فضای سایبری هستند و فضای ناامنی برای مجرمان ایجاد کرده اند.
عبدالرضا رحمانی فضلی در ادامه سخنان خود گفت: پلیس فتا پیشرفت های علمی، تکنولوژیک و تجهیزات خوبی دارد که این موضوع رصد و شناسایی در فضای سایبری را راحت تر می کند.
وی با بیان این که در حوزه جرایم سایبری نیروهای آموزش دیده و مجرب در پلیس فتا کار می کنند، افزود: از آنجا که جرایم مالی، اخلاقی، سیاسی و امنیتی در فضای سایبری اتفاق می افتد باید علاوه بر کنترل پلیس فتا، به مردم نیز آگاهی های لازم داده شود تا مردم با جرایم سایبری بیشتر آشنا شوند.
وزیر کشور مهم ترین عامل صیانت از این مسایل را بالا بردن سطح آگاهی مردم برشمرد و افزود: با گسترش فضای مجازی کنترل آنها به صورت فیزیکی غیرقابل امکان است که در این زمینه رسانه ها وظیفه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم را دارند و مردم باید دایره صیانتی دور خانواده خودشان بکشند.
*** پلیس فتا؛ یک رده تخصصی در نیروی انتظامی
در میان انبوه مطالبی که به معرفی پلیس فتا می پردازد، در سایت این پلیس تخصصی درباره ضرورت تشکیل پلیس فتا آمده است: توسعه روزافزون زیرساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور و افزایش کاربران و استفاده کنندگان از اینترنت و سایر فناوری های اطلاعاتی، ارتباطی و مخابراتی نظیر خطوط تلفن های ثابت و همراه، شبکه های دیتای کشوری و محلی و ارتباطات ماهواره ای از جمله دلایلی است که لزوم ایجاد و توسعه سازوکاری برای برقراری امنیت در فضای تولید و تبادل اطلاعات جمهوری اسلامی ایران را توجیه می کند.
همچنین توسعه خدمات الکترونیک در کشور نظیر دولت الکترونیک، بانکداری الکترونیک، تجارت الکترونیک، آموزش الکترونیک و سایر خدمات از این دست نیز لزوم ایجاد پلیسی تخصصی در مجموعه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران را برای تأمین امنیت و مقابله با جرایمی که در این فضا به وقوع می پیوندند، آشکار می کند.
از سوی دیگر، رشد قارچ گونه جرایم در حوزه فضای تولید و تبادل اطلاعات کشور (فتا) مثل کلاهبرداری های اینترنتی، جعل داده ها و عناوین، سرقت اطلاعات، تجاوز به حریم خصوصی اشخاص و گروه ها، هک و نفوذ به سامانه های رایانه ای و اینترنتی، هرزه نگاری و جرایم اخلاقی و برخی جرایم سازمان یافته اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایجاب می کند که پلیس تخصصی که توان پی جویی و رسیدگی به جرایم سطح بالای فناورانه داشته باشد، به وجود آید.
از سوی دیگر با توجه به تصویب قانون جرایم رایانه ای در مجلس شورای اسلامی و لزوم تعیین ضابط قضایی برای این قانون و نیز مصوبات کمیسیون افتای دولت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تشکیل پلیس فضای تولید و تبادل اطّلاعات، این پلیس در بهمن ماه سال 1389 به دستور سردار فرماندهی وقت نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، تشکیل شد.
تامین امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات کشور، صیانت از هویت دینی، ملی و ارزش های انسانی جامعه در فتا، حفظ حریم خصوصی و آزادی های مشروع، صیانت از منافع، اسرار و اقتدار ملی در فضای تولید و تبادل اطلاعات، حفظ زیرساخت های حیاتی کشور در مقابل حملات الکترونیک و اعتماد و آسودگی خاطر آحاد شهروندان جامعه برای انجام تمامی امور قانونی از جمله فعالیت های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به منظور صیانت از حاکمیت و اقتدار ملّی از جمله اهداف تشکیل پلیس فتاست.
*** ماهیت پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات
ماهیت اصلی پلیس فتا، عملیاتی است به این معنا که به صورت کاملاً تخصصی و از طریق تجهیز به منابع ارزشمند نیروی انسانی، دانشی و تجهیزاتی با توان عملیاتی خوب، نسبت به تامین امنیت فضای تولید و تبادل اطّلاعات با رویکرد مقابله با جرایم از طریق پیش بینی، پیشگیری و کشف جرم اقدام می کند.
ایجاد امنیت و کاهش مخاطرات برای فعالیت های علمی، اقتصادی، اجتماعی در جامعه اطلاعاتی، حفاظت و صیانت از هویت دینی و ملی، مراقبت و پایش از فضای تولید و تبادل اطلاعات برای پیشگیری از تبدیل شدن این فضا به بستری برای انجام هماهنگی ها و عملیات برای انجام و تحقق فعالیت های غیرقانونی و ممانعت از تعرض به ارزش ها و هنجارهای جامعه در فتا از جمله وظایف و ماموریت های پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجاست.
پلیس فتا در کرمان از اردیبهشت ماه سال 90 راه اندازی شده است.
گزارش از: سمیه حسن شاهی
7440/1860
06/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]
صفحات پیشنهادی
پرکردن نامطلوب اوقات فراغت اشکال برنامهریزان است/فضای مجازی رابه عنوان یک واقعیت بپذیریم
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷ ۱۹ وزیر ورزش جوانان گفت اشکال برنامه ریزان است اگر اوقات فراغت به صورت نامطلوب پرشود بنابراین باید تلاش کنیم که جوانان اوقات فراغت خود را به گونهای مطلوب پرکنند به گزارش خبرنگار سرویس جوانان ایسنا محمود گودرزی در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان که امرنگاه مجلس به برجام براساس موفقیتها و واقعیتهای موجود باشد/ لزوم بررسی برجام در فضای آرام و متین خانه ملت
احمدی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان نگاه مجلس به برجام براساس موفقیتها و واقعیتهای موجود باشد لزوم بررسی برجام در فضای آرام و متین خانه ملت رییس کمیته سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه بررسی متن برجام در خانه ملت باید در فضای متین و آرام انجام شود گفت شاید در هنگامه منباید واقعیتهای تاریخی قربانی فضای دراماتیک شود
مصاحبه با دکتر سنگری در مورد فیلم رستاخیز نباید واقعیتهای تاریخی قربانی فضای دراماتیک شود شناسهٔ خبر 2861647 - دوشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۲ دین و اندیشه > اندیشکده ها در ساخت یک اثر هنری باید به چند مولفه دقت شود یکی اینکه غبله دراماتیک نباید منجر به این شود که به مسخ و تحریشهرداری دستور توقف عملیات ساخت و ساز در فضای سبز اکباتان را صادر کرد/ کار همچنان ادامه دارد؟
شهرداری دستور توقف عملیات ساخت و ساز در فضای سبز اکباتان را صادر کرد کار همچنان ادامه دارد جامعه > مشکلات مردم - ماجرای دنباله دار ساخت و ساز یک مجتمع فرهنگی در فضای سبز مشاع شهرک اکباتان واقع در غرب تهران با صدور دستور شهرداری برای توقف عملیات ابعاد تازه ای پیداربودن دختر 3 ساله برای خرید حشیش/ خودروی جدید لکسوس با ضربان قلب راننده میدرخشد!/ میگ میگ واقعی را ببینید
در باشگاه شبانه بخوانید ربودن دختر 3 ساله برای خرید حشیش خودروی جدید لکسوس با ضربان قلب راننده میدرخشد میگ میگ واقعی را ببینید در باشگاه شبانه امشب ماجرای پسر افغانی را بخوانید که زمانی که در ربودن دختر سه ساله ایرانی ناکام مانده ودستگیر شده بود مدعی شد با فروش این کودک بپرهیز از حاشیه سازی درباره قتل یک پزشک در فضای مجازی
سازمان نظام پزشکی تهران عنوان کرد پرهیز از حاشیه سازی درباره قتل یک پزشک در فضای مجازی خبرگزاری پانا سازمان نظام پزشکی تهران عنوان کرد جامعه پزشکی با خویشتنداری و بیتوجهی به شایعات و گمانهزنیها اجازه نخواهند داد حاشیهسازیهای غیرمسئولانه در فضای مجازی برای القای ناامنمهم ترين راه مصونيت از آسيب های فضای مجازی
دکتر مجيــد ابهری مهم ترين راه مصونيت از آسيب های فضای مجازی آسيب شناس و متخصص علوم رفتاری در گفت وگو با زندگي سلام درباره تقوا در دنيای مجازی مي گويد حضرت رسول اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم فرموده اند برای امت خود از دو چیز بیش از هر چیز خائف و ترسانم اول هوای نفس و د42 مددجوی جرایم غیر عمد از زندان های کرمان آزاد شدند
42 مددجوی جرایم غیر عمد از زندان های کرمان آزاد شدند کرمان - ایرنا - مدیرعامل ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه استان کرمان گفت از ابتدای سال جاری تاکنون 42 مددجوی جرایم غیرعمد از زندان های استان آزاد شده اند سید حجت الله موسوی قوام روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود به مناسبت عیرستمی: فضای پس از تحریم شرایط جدیدی را برای جوانان به وجود آورده است
رستمی فضای پس از تحریم شرایط جدیدی را برای جوانان به وجود آورده است جامعه > خانواده - معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت در دوره جدیدی که پس از تحریم به وجود آمده باید شرایط را برای حضور جوانان فراهم کنیم و در این زمینه آماده حمایت از طرحهای جوانانهلالاحمر باید نیازهای واقعی خود را شناسایی و کارشناسی کند
نماینده مردم فسا هلالاحمر باید نیازهای واقعی خود را شناسایی و کارشناسی کند ایلنا نماینده مردم فسا و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت هلالاحمر باید نیازهای واقعی خود را شناسایی و کارشناسی کرده و به دولت ارائه بدهد تا بتوان در پنج سال آینده زمینه تقویت این نهادتکذیب فعالیت دو بازیگر در فضای مجازی
تکذیب فعالیت دو بازیگر در فضای مجازی دو تن از بازیگران کشورمان هرگونه فعالیت در فضای مجازی را تکذیب کردند به گزارش فرهنگ نیوز برنامه خندوانه شب گذشته با حضوردو تن از بازیگران کشورمان از شبکه نسیم پخش شد مهمان اصلی این برنامه ریما رامینفر بازیگر نقش هما سعادتتوهین در فضای مجازی یعنی «سادیسم»!
توهین در فضای مجازی یعنی سادیسم بررسی ها نشان می دهد بسیاری از کسانی که در فضای مجازی به تخریب و توهین به دیگران می پردازند نوع سادیسم دارند هفته نامه زندگی مثبت - معصومه سلیمی نسب بررسی ها نشان می دهد بسیاری از کسانی که در فضای مجازی به تخریب و توهین به دیگران می پردازند نوچاره مجازی برای بحران واقعی |اخبار ایران و جهان
چاره مجازی برای بحران واقعی با توجه به نفوذ بالایی که این شبکههای مجازی در کشور ما دارند به نظر میرسد که بهترین وسیله برای فرهنگسازی باشند در مسائلی مانند مشکل آب ایجاد کمپینهایی در این شبکهها به آگاه کردن مردم و اطلاعرسانی درست به آنها کمک میکند کد خبر ۵۱۷۰۱۶ تاریخ انتکذیب فعالیت دو بازیگر معروف در فضای مجازی
تکذیب فعالیت دو بازیگر معروف در فضای مجازی شنیده شد که دو نفر از بازیگران کشورمان هرگونه فعالیت در فضای مجازی را تکذیب کردند مشرق نوشت برنامه خندوانه شب یکشنبه با حضور دو نفر از بازیگران کشورمان از شبکه نسیم پخش شد مهمان اصلی این برنامه ریما رامینفر بازیگر نقش هما سعادت درهشتاد و یکمین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه/۱۲ تعیین وکلای مورد تأیید برای متهمان جرایم امنیتی پیشنهاد رئیس قوه
هشتاد و یکمین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه ۱۲تعیین وکلای مورد تأیید برای متهمان جرایم امنیتی پیشنهاد رئیس قوه نبوده استسخنگوی قوه قضاییه گفت این پیشنهاد که وکلا مورد تأیید قوه قضائیه باشند پیشنهاد رئیس قوه قضائیه نبود و ما پیشنهاد کردیم که ماده اصلاح شود و به قانون سابقش برگردددستگيري عامل انتشار تصاوير مستهجن در فضاي مجازي
دستگيري عامل انتشار تصاوير مستهجن در فضاي مجازي عامل انتشار تصاوير مستهجن در فضاي مجازي توسط پليس فتا چهارمحال و بختياري شناسايي و دستگير شد نویسنده حمیرا رحیمی رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي چهارمحال و بختياري در تشريح اين خبر گفت در راستاي کاهش آسيب هاي فضايشیوهنامه ارتقای فضای کسب و کار آذربایجانشرقی مصوب شد
شیوهنامه ارتقای فضای کسب و کار آذربایجانشرقی مصوب شد رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی آذربایجانشرقی گفت کلیات شیوهنامه ارتقای فضای کسب و کار آذربایجانشرقی به تصویب شورای اداری استان رسید سیدرضا حسینی عصر امروز در شورای برنامهریزی آذربایجانشرقی با اشاره به تأثیر ج-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها