محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844961757
30 شرکت اروپایی برای نفت ایران صف کشیدند
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: 30 شرکت اروپایی برای نفت ایران صف کشیدند
اعتماد نوشت:
به گزارش نامه نیوز، گويا شتاب براي سهمگيري در بازار ايران موجب شده تا مسوولان ايراني نيز ديگر بدون هيچ اغماضي خواستهاي خود را براي همكاري با شركتهاي و سرمايهگذاران خارجي كه زماني خواب حضور در ايران را ميديدند بر زبان بياورند. ميگويند ايران اقتصادي ٤٠٠ ميليارد دلاري در اختيار دارد كه تشنه سرمايهگذاري خارجي است؛ دليلي كه باعث شد تا سرمايهگذاران و شركتهاي خارجي به راحتي براي كسب سهم از اين بازار به رقابت با يكديگر بپردازند.
اين موضوع مورد تاييد رسانههاي خارجي است، گويا اين روزها رسانههاي خارجي بهتر از يكي دو ماه قبل الزام ايران به عقد قراردادهاي مختلف پيش از توافق را درك كردهاند. در روزهاي پيش از توافق بارها مردان اقتصادي دولت اعلام كردند كه شرايط سرمايهگذاري در ايران در روزهاي پس از توافق با پيش از توافق متفاوت است اما گويا ترديد از توافق يا شايد ترديد در تصميم جدي دولتمردان دولت يازدهم موجب شد تا سيل سرمايهگذاران و مذاكرهكنندگان خارجي پيش از روزهاي تحريم كمرنگتر از حال باشد.
به هر جهت طبق گزارشي كه روزنامه انگليسي زبان فايننيشال اكسپرس هند نوشته است :«سرمايهگذاران خارجي براي ورود به اقتصاد ٤٠٠ ميليارد دلاري ايران با هم در رقابت هستند و بسياري نيز در قالب شركتهاي چندمليتي آماده ورود به ايران ميشوند.» البته برجام، حتي قبل از لغو تحريمها نيز شركتهاي خارجي را به تكاپو واداشته بود تا جاي پايي براي خود در بازار سهام ١٠٠ ميليارد دلاري تهران پيدا كنند، هر چند برخي همچنان جانب احتياط را حفظ ميكنند.
ايران، كشوري با درآمد متوسط رو به بالا، جمعيت ٧٨ ميليوني و توليد سالانهاي بيش از تايلند و امارات متحدهعربي، در آستانه پيوستن دوباره به اقتصاد جهاني است. اين كشور، بزرگترين اقتصادي است كه پس از متلاشي شدن اتحاد جماهير شوروي به اقتصاد جهاني ميپيوندد. با همه اين شرايط؛ حال كه فابيوس فرانسوي راهي تهران است نيز باز شرايط متفاوتتر از زماني است كه قائم مقام مركل به ايران آمد. البته اين ماجرا بعيد هم نبود.
در همان زماني كه نخستينبار بعد از دولت يازدهم و سخنراني رييسجمهور ايران در اجلاس داووس در سال ٩٢ هيات اروپايي به ايران آمده بود هم نگاه شركتهاي اروپايي به دستان هيات فرانسوي و مخصوصا نماينده توتال دوخته شده بود تا هر زمان كه قراردادي بين ايران و اين شركت فرانسوي منعقد شدساير شركتها هم پروندههاي سرمايهگذاري خود را رو كنند.
اما حالا يكي از وزراي فرانسه به ايران ميآيد و اين خود شاه كليدي است براي استارت سرمايهگذاري شركتهاي اروپايي در ايران. شايد اين همان دليلي است كه ٣٠ شركت اروپايي در وين بدون هيچ پردهداري با مسوولان ايراني پاي ميز مذاكره نفتي مينشينند و سخن از سرمايهگذاريهاي ميلياردي ميزنند. به گفته يكي از مقامات نفتي، ايران ٢٧ ميليارددلار پروژه براي سرمايهگذاري خارجي تعريف كرده است و بنا به گفته روزنامه فايننشنال تايمز ايران اقتصاد ٤٠٠ ميليارد دلاري دارد و اين براي سرمايهگذاران يعني ورود به بهشت. بهشتي كه در نفت وخودرو خلاصه نشده و نگاه ريزبين سرمايهگذاران آنها را به ساير بخشهاي اقتصادي ايران از جمله سهام نيز سوق داده است.
ورود يك ميليارد دلار
بر اين اساس است كه كارگزاري بانك سرمايهگذاري رنسانس سرمايه روسيه پيشبيني ميكند، در سال نخست پس از لغو تحريمها، يك ميليارد دلار سرمايه به ايران سرازير شود، هرچند اين اتفاق به تدريج رخ خواهد داد و بعيد است يكباره اتفاق بيفتد. شركت فرست فرونتير كپيتال انگلستان نيز درصدد راهاندازي يك سرمايهگذاري سازگار با تحريم در ايران و اميدوار است قبل از لغو تحريمها بتواند جاي پاي خود را در بورس تهران محكم كند.
ريچارد ادلي، معاون مديرعامل شركت يادشده كه براي سرمايهگذاري شركتش در ايران ظرف چند ماه آينده برنامهريزي كرده و قصد دارد تا قبل از پايان سال جاري ميلادي ١٠٠ ميليون يورو در اين كشور سرمايهگذاري كند، گفت: ايران، بازاري است كه در همه بخشها كسري سرمايه دارد و پول زيادي به طرف آن سرازير خواهد شد، ابتدا پولهاي داغ و سپس ساير پولها - پول داغ به پول سرگرداني گفته ميشود كه در پي دريافت سود كوتاهمدت بالاست و به سرعت از بازاري به بازار ديگر منتقل ميشود.
ادلي حتي افزوده است: «در مقايسه با ديگر كشورهاي نوظهور، ايران كارهاي زيادي براي انجام دادن دارد.» اما، شركت فرست فرونتير كپيتال تنها نيست. در ماه آوريل (فروردين) شركت شارلماني انگلستان نيز اعلام كرد، به منظور ايجاد صندوقي براي سرمايهگذاري در اوراق بهادار ايران با شركت شركاي فيروزه تهران همكاري ميكند.
برخي شركتها مانند شركت منا كپيتال، در حال آماده شدن براي سرمايهگذاري در ايران هستند اما نگران ريسك سرمايهگذاري در اين كشور نيز ميباشند. خالد عبدالمجيد، مسوول ارشد اطلاعات شركت يادشده گفت: اين شركت قصد دارد پس از لغو تحريمها، بخشي از سرمايه خود را در بازار سهام ايران سرمايهگذاري كند. وي افزود: شركتش بررسيهاي خود را براي پيدا كردن شركتهاي مناسب ايراني آغاز كرده است. بانك سرمايهگذاري رنسانس سرمايه روسيه و شركت تحقيقاتي اكسترات انگلستان هر دو اعلام كردهاند كه تقاضاي تحقيق در مورد شركتهاي ايراني، از سوي شركتهاي سرمايهگذاري كه آماده ورود به اين كشور هستند، به اوج رسيده است.
٣٠ شركت اروپايي طرف مذاكره نفتي
در عين حال نفت كه همواره يكي از جذابيتهاي ايران بوده است نيز موجب شده تا به عنوان بازاري پر سود مورد توجه خاص برخي از شركتها قرار گيرد. حال با ورود فابيوس فرانسوي به ايران و تشديد احتمال از سرگيري فعاليت شركتهاي فرانسوي در ايران مقامات نفتي ايران از اين موقعيت استفاده كرده و به راحتي پاي ميز مذاكره با سرمايهگذاران مختلف مينشينند.
به گفته امير حسين زمانينيا، معاون امور بين الملل و بازرگاني وزير نفت، ايران با بيش از ٣٠ شركت اروپايي مذاكره كرده است. البته استفاده از توانمندي شركتهاي داخلي و انتقال تكنولوژي مهمترين شرايط ايران براي حضور شركتهاي خارجي در صنعت نفت است.
وي البته تعدد شركتها را منافي گذر ايران از شرايطش براي سرمايهگذاري در ايران نميخواند و ميگويد: «پس از توافق ايران و ١+٥ شركتهاي اروپايي بسيار علاقهمند به حضور در صنعت نفت ايران هستند اما ايران براي حضور اروپاييها شرايطي در نظر گرفته است. صنعت نفت ايران نسبت به ١٢ سال گذشته تفاوتهاي زيادي دارد، استفاده از توانمندي شركتهاي داخلي و انتقال تكنولوژي، مهمترين شرايط ايران براي حضور شركتهاي خارجي در صنعت نفت ايران است؛ ضمن اينكه اين حضور بايد منافع اقتصادي ايران را تضمين كند.
وي البته به موضوع نگراني سازندگان داخلي درباره ناديده گرفتن آنها در دوران پساتحريم هم اشاره كرده و با تاكيد بر حمايت وزارت از آنها گفته است: «استفاده از توانمندي بخش خصوصي و سازندگان داخلي از جمله ملاحظات جدي وزارت نفت در همكاري با شركتهاي بينالمللي است.» ايران از روزهاي پس از تحريم بارها اعلام كرده است كه «ايران امروز با ١٢ سال گذشته كاملا متفاوت است و شركتهاي خارجي اگر بخواهند در ايران فعاليت كنند بايد به اين تغييرات توجه كنند؛ چون ايران هماكنون در بسياري از زمينهها صاحب تكنولوژي شده است.
راز موفقيت شركتهاي اروپايي كه ميخواهند در زمينه تجهيزات ايران كار كنند منوط به مشاركت با شركتهاي ايراني و دستيابي به بازاري بزرگتر از ايران است، شركتهاي ايراني با تكنولوژي برتر شركتهاي اروپايي و با برندهاي شناخته شده ميتوانند هم براي تامين نيازهاي كشور و هم براي صادرات، تجهيزات توليد كنند.» هر چند كه امروز فابيوس هيات تجاري همراه خود نميآورد اما ناگفته پيداست كه شوق سرمايهگذاري فرانسويها در ايران كمتر از آلمانها و ساير شركتهاي اروپايي نيست و قطعا فرانسويها قصد دارند سهم خوبي از بازار ايران را از آن خود كنند.
۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]
صفحات پیشنهادی
بلومبرگ: پالایشگاههای اروپایی در انتظار نفت ایران
بلومبرگ پالایشگاههای اروپایی در انتظار نفت ایران در شرایطی که توافق هستهای ایران و غرب که مجوز بازگشت ایران به بازارهای نفتی را صادر خواهد کرد در هالهای از ابهام فرو رفته پالایشگاههای اروپایی از اسپانیا گرفته تا یونان آماده ازسرگیری خرید نفت از ایران هستند به گزارش نامه نیکمیسیون انرژی اساسنامه شرکت ملی نفت ایران را بررسی میکند
طبق اصل 85 کمیسیون انرژی اساسنامه شرکت ملی نفت ایران را بررسی میکند خبرگزاری پانا مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز خود موافقت کرد تا بر اساس اصل 85 قانون اساسی کمیسیون انرژی اساسنامه شرکت ملی نفت ایران را بررسی کند ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد ساعت 10 13 به گزارش سرویس سیاسی پانا حسیپالایشگاههای اروپایی منتظر نفت ایران
بلومبرگ پالایشگاههای اروپایی منتظر نفت ایران در شرایطی که توافق هستهای ایران و غرب که مجوز بازگشت ایران به بازارهای نفتی را صادر خواهد کرد در هالهای از ابهام فرو رفته پالایشگاههای اروپایی از اسپانیا گرفته تا یونان آماده ازسرگیری خرید نفت از ایران هستند خبرگزاری ایسنا پالاطبق اصل 85 کمیسیون انرژی اساسنامه شرکت ملی نفت ایران را بررسی میکند
طبق اصل 85کمیسیون انرژی اساسنامه شرکت ملی نفت ایران را بررسی میکندمجلس شورای اسلامی در جلسه امروز خود موافقت کرد تا بر اساس اصل 85 قانون اساسی کمیسیون انرژی اساسنامه شرکت ملی نفت ایران را بررسی کند به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس حسین امیری خامکانی سخنگوی کمیسیون انرژیتلاش شرکتهای اروپایی و آمریکایی برای ورود به ایران
تلاش شرکتهای اروپایی و آمریکایی برای ورود به ایرانتاریخ انتشار پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۰۸ شرکتهای اروپایی و آمریکایی برای ورود به بازار اقتصاد ایران تلاش میکنند در جدیدترین خبرها وزیر اقتصاد آلمان و وزیر امورخارجه قرار است به تهران بیایند شرکتهای آمریکااحتمال جا ماندن شرکت هاي آمريکايي از رقباي اروپايي و آسيايي در بازار ايران
۱ مرداد ۱۳۹۴ ۱۳ ۲۰ب ظ احتمال جا ماندن شرکت هاي آمريکايي از رقباي اروپايي و آسيايي در بازار ايران موج - شرکت هاي آمريکايي معتقدند ميدان را به رقباي خارجي در ايران باخته اند چرا که منتظر قطعي شدن توافق تاريخي هسته اي به ويژه در کنگره مانده اند تا محدوديت هاي بلند مدت در بازرگانيپالایشگاههای اروپایی در انتظار نفت ایران
پالایشگاههای اروپایی در انتظار نفت ایرانتاریخ انتشار يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۹۴ ساعت ۲۰ ۴۲ احسان الحق تحلیلگر ارشد اقتصادی میگوید بازگشت ایران به بازارهای جهانی نفت برای پالایشگاههایی که نفت ایران را با نفت گرانتر اورال روسیه جایگزین کردند مثبت خواهد بود به گزارش ایسنامذاکره ایران و 30 شرکت نفتی اروپایی
معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت مذاکره ایران و 30 شرکت نفتی اروپایی تهران - ایرنا - معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت گفت در حاشیه نشست تجارت و سرمایه گذاری مشترک ایران و اتحادیه اروپا که هفته گذشته در وین برگزار شد با نمایندگان حدود 30 شرکت اروپایی برای حضور دمذاکره ایران و 30 شرکت نفتی اروپایی |اخبار ایران و جهان
مذاکره ایران و 30 شرکت نفتی اروپایی معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت گفت در حاشیه نشست تجارت و سرمایه گذاری مشترک ایران و اتحادیه اروپا که هفته گذشته در وین برگزار شد با نمایندگان حدود 30 شرکت اروپایی برای حضور در صنعت نفت ایران انجام شد کد خبر ۵۲۰۰۸۸ تاریخ انتشار ۰۵فوران نفت ایران بر سر شرکتهای اروپایی / چشمک چشمآبیها به طلای سیاه ایران
فوران نفت ایران بر سر شرکتهای اروپایی چشمک چشمآبیها به طلای سیاه ایران روز نو با پیشرفت مذاکرات هسته ای و توافق بر سر برنامه جامع اقدام مشترک تحریم های مستقیم و غیرمستقیمی که طی سال های اخیر علیه صنعت نفت کشورمان وضع شده بود رفع می شود قابل پیش بینی است که درمدیرعامل شرکت ملی نفتکش در گفتوگو با فارس: شرکت ملی نفتکش برای ورود ایران به بازار اروپا آماده است/ اعلام همک
مدیرعامل شرکت ملی نفتکش در گفتوگو با فارس شرکت ملی نفتکش برای ورود ایران به بازار اروپا آماده است اعلام همکاری متقابل اروپاییهامدیرعامل شرکت ملی نفتکش گفت با اقداماتی که از یکسال گذشته و درراستای آمادهسازی ناوگان برای ورود به بازار اروپا انجام شده است امروز میتوانیم اعلامفوران نفت ایران بر سر شرکتهای اروپایی
چشمک چشمآبیها به طلای سیاه ایران فوران نفت ایران بر سر شرکتهای اروپایی همزمان با موفقیت مذاکرات هسته ای در وین هیاتهایی از کشورهای اروپایی برای سرمایهگذاری در طلای سیاه ایران اعلام آمادگی کردند به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز با پیشرفت مذاکرات هسته ای و توافق بر سر برنامهمدیر امور بین الملل شرکت نفت در گفتوگو با فارس: مذاکره با مشتریان اروپایی و آسیایی نفت ایران مدتها قبل آغاز
مدیر امور بین الملل شرکت نفت در گفتوگو با فارس مذاکره با مشتریان اروپایی و آسیایی نفت ایران مدتها قبل آغاز شد آماده بازگشت به بازار جهانی هستیممدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه مذاکره ایران با مشتریان سابق از مدتها پیش آغاز شده بود گفت منتظر برداشتن تحرکریمی قدوسی در گفتوگو با فارس: رویکرد فابیوس دسترسی به افکار عمومی ایران است نه همکاری اقتصادی/ چرا سفر هیئت
کریمی قدوسی در گفتوگو با فارس رویکرد فابیوس دسترسی به افکار عمومی ایران است نه همکاری اقتصادی چرا سفر هیئتهای اروپایی بدون عقد هیچ قراردادی پایان مییابدعضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با ابراز ناخرسندی از سفر وزیر امور خارجه فرانسه به ایران گفت هر هیئتی که در مورد مسائل مختلف وارکریمی قدوسی: رویکرد فابیوس دسترسی به افکار عمومی ایران است نه همکاری اقتصادی/ چرا سفر هیئتهای اروپایی بدون عق
کریمی قدوسی رویکرد فابیوس دسترسی به افکار عمومی ایران است نه همکاری اقتصادی چرا سفر هیئتهای اروپایی بدون عقد هیچ قراردادی پایان مییابد عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با ابراز ناخرسندی از سفر وزیر امور خارجه فرانسه به ایران گفت هر هیئتی که در مورد مسائل مختلف وارد ایران میشود پساجازه نمیدهیم بازار ایران جولانگاه شرکتهای خارجی شود
اجازه نمیدهیم بازار ایران جولانگاه شرکتهای خارجی شود معاون اول رئیسجمهور با اشاره به اینکه به هیچ وجه اجازه نمیدهیم بازار ایران جولانگاه شرکتهای خارجی قرار گیرد گفت اجازه نمیدهیم ارز به خارج برود و به کالای مصرفی تبدیل شود به گزارش فرهنگ نیوز اسحاق جهانگیری معاون اول رئیآهنی: شرکتهای فرانسوی برای ورود به بازار ایران باید بیشتر از بقیه تلاش کنند
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸ ۱۳ سفیر ایران در پاریس با اشاره به عهدشکنی شرکتهای فرانسوی با طرفهای ایرانی پس از اعمال تحریمها تاکید کرد که این شرکتها برای ورود دوباره به بازار ایران باید بیشتر از دیگران تلاش کنند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا علی آهنی سفیر در فرانس-
سیاسی
پربازدیدترینها