تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هنگام بى نيازى شكر مى گزارد و منافق هرگاه بى نياز شود طغيان مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832791422




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجازه نمی‌دهیم بازار ایران جولانگاه شرکت‌های خارجی شود


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
اجازه نمی‌دهیم بازار ایران جولانگاه شرکت‌های خارجی شود
اجازه نمی‌دهیم بازار ایران جولانگاه شرکت‌های خارجی شود معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه به هیچ وجه اجازه نمی‌دهیم بازار ایران جولانگاه شرکت‌های خارجی قرار گیرد گفت: اجازه نمی‌دهیم ارز به خارج برود و به کالای مصرفی تبدیل شود.


به گزارش فرهنگ نیوز، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در نشست اتحادیه‌ها و تعاونی‌های برتر منتخب کشور که عصر امروز برگزار شد، گفت: این دولت در مقطعی شروع به کار کرد که مشکلات جدی پیش رویش بود، البته سعی کرد که با مشکلات برخورد منطقی و سنجیده‌ای داشته باشد. 
 
وی افزود: دولت سعی کرد که خودش را از مسائل حاشیه‌ای دور کند و بیشتر تمرکزش بر روی حل مشکلات مردم باشد، البته اگر هم مشکلات به اطلاع مردم رسانده شده، پیش از اینکه دنبال این باشیم که کسی را محکوم کنیم، می‌خواستیم همه در جریان شرایط کشور باشند و دیدگاه‌ها و راهکارها مطرح و گفته شود. 
 
جهانگیری به جمع‌بندی مذاکرات وین و برخی اظهارنظرهای مقامات آمریکایی علیه ملت ایران اشاره کرد و گفت: گاهی اظهارات مقامات آمریکایی و برخی کشورهای غربی را می‌شنوم که می‌گویند شرایط فشار تحریم، ایران را پای میز مذاکره آورده که بنده از این سخنان تعجب می‌کنم. 
 
معاون اول رئیس‌جمهور در همین زمینه ادامه داد: می‌توان با شرایط کشور با صراحت گفت که دولت برنامه‌ریزی خودش را برای شرایط پس از تحریم آماده کرده است؛ البته هنوز تحریم برداشته نشده است. ما با تدبیر، سیاست‌گذاری و همراهی مردم موفق شدیم که در این مدت دو سال کشور را اداره کرده و مشکلات را نیز تا حدودی رفع کنیم. 
 
وی اضافه کرد: براساس سیاست‌گذاری‌های دقیقی که در دو سال گذشته انجام داده‌ایم، توانسته‌ایم بیش از یکصد میلیون متر مکعب به ظرفیت گاز کشور اضافه کنیم. با این سیاست‌گذاری‌هایی که انجام دادیم در سال گذشته حدود 6 میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری کرده‌ایم که پیش‌بینی می‌کنیم امسال این رقم با 2 میلیون تن افزایش به رقم 8 میلیون تن برسد.
 
وی با بیان اینکه در طول دو سال گذشته بیش از 8 هزار واحد صنعتی در کشور به بهره‌برداری رسیده است، گفت: تولید کشور در این مدت رشد قابل ملاحظه‌ای داشته که این حائز اهمیت است. ما در این مدت در بخش کشاورزی، خودرو و دیگر صنایع شاهد پیشرفت بوده‌ایم، به طوری که نهاد کشاورزی به موقع تامین شده و در اختیار کشاورزان قرار گرفته است. 
 
جهانگیری اظهار داشت: مدیریت کشور نشان داد که در دوران تحریم می‌تواند با تدابیری که می‌اندیشد پشتوانه‌ای برای تیم مذاکره‌کننده باشد تا آنها بی‌نیازی‌شان به مذاکره را از این منظر به طرف مقابل برسانند. 
وی با تاکید بر اینکه ما نه از سر نیاز بلکه از روی تدبیر وارد این مذاکره شدیم، گفت: ما معتقدیم که در دنیای فعلی در مقابل تهدید می‌شود با تکریم، احترام و حرف‌های منطقه گفت‌وگو کرد تا برای بحران‌های غیرضروری راه‌حل‌هایی یافت. 
 
معاون اول رئیس جمهور در همین زمینه افزود: تیم مذاکره‌کننده ما در یک دوره دو ساله با پشتوانه قوی که در داخل کشور داشت، با توان کارشناسی و قوی که در آنها بود در مقابل 6 کشور قدرتمند دنیا، اتحادیه اروپا و سازمان ملل مذاکره کرد و توانست حرف‌های خودش را به کرسی بنشاند و به همه اهدافی که از قبل طراحی کرده بود، دسترسی پیدا کند. 
 
جهانگیری هدف از مذاکره هسته‌ای را به رسمیت شناختن حق غنی‌سازی برای ملت ایرا ن از سوی سازمان ملل و شورای امنیت دانست و اظهار داشت: سازمان ملل در قطعنامه‌های قبلی‌اش با صراحت گفته بود که ملت ایران اصلا باید غنی‌سازی را کنار بگذارد و این قطعنامه‌ها ذیل فصل هفتم منشور ملل متحد تصویب شده بود. این دستاورد بزرگ و بی‌نظیری است که کشوری با 6 قدرت دنیا مذاکره می‌کند و در پایان سازمان ملل متحد قطعنامه‌های قبلی خودش را لغو می‌کند و حتی حق غنی‌سازی ملت ایران را نیز به رسمیت می‌شناسد. 
وی با بیان اینکه توافق هسته‌ای بار دیگر بزرگواری، تمدن و تجربه ملت ایرا ن را نشان داد، گفت: این توافق بار دیگر نشان داد که می‌شود برای مشکلات موجود در دنیا مذاکره کرد و به راهکارهایی رسید. 
 
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد که ما می‌دانیم ملت ایران این را برای خودش به عنوان یک دستاورد بزرگ ثبت کرده است؛ واقعا کار بزرگی انجام شده است.
 
وی با بیان اینکه مهم این است که پس از لغو تحریم‌ها و در شرایط بعد از این مذاکرات با چه سیاست و برنامه‌ای کشور را اداره کنیم گفت: آنچه مهم است این است که این دولت برای دوران بعد از تحریم برنامه‌های دقیقی دارد. قرار نیست که دوباره با لغو تحریم‌ها شرایط بی‌برنامگی داشته باشیم که اینجا بازار کالاهای بنجل و خارجی شود و ما دلمان خوش باشد که این کالاها رونق در بازار ما ایجاد کرده‌اند.
 
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه به هیچ وجه اجازه نمی‌دهیم بازار ایران پس از توافق جولانگاه شرکت‌های خارجی قرار گیرد، افزود: اجازه نمی‌دهیم ارز به خارج برود و به کالای مصرفی تبدیل شود و به جای اینکه اشتغال جوانان ایران را رقم بزند به اشتغال جوانان خارجی منجر شود. متاسفانه این تجربه‌های تلخ در گذشته مکرر تکرار شده است. ما حتی به دنبال این سیاست هستیم که طوری برنامه‌ریزی کنیم که منجر به این شود که اقتصاد کشور از رونق برخوردار شده و اشتغال پایدار برای جوانان ایجاد شود. 
 
جهانگیری با بیان اینکه بخش‌های خصوص و تعاونی به عنوان محورهای اصلی فعالیت‌های اقتصادی باید به صحنه بیایند گفت: ما انتظار داریم که تعاونی‌ها خودشان را برای این دوره آماده کنند. در این دوره باید سرمایه‌گذاری، تولید، و ایجاد اشتغال رشد کند؛ البته بخشی از آنها نیازمند سیاست‌های دولت است که تیم اقتصادی دولت دارد مرتب فکر می‌کند و سیاست‌هایی را نیز تدوین کرده است. 
 
وی در ادامه اظهار داشت: بخش‌های خصوصی و تعاونی در این دوره باید سرمایه‌گذاری کنند تا کارخانه‌‌هایی که به دلایلی با مشکل روبرو بودند را بازسازی و وارد چرخه تولید کنند. 
 
معاون اول رئیس جمهور شرایط امروز کشور را از نظر منابع طبیعی، معدنی و نیروی انسانی بالقوه دانست و گفت: امروز شرایط کشور به گونه‌ای است که حتما پس از این تحریم‌ها با هجمه‌های از شرکتهای خارجی روبرو خواهد شد، زیرا این کشور از نظر استعدادهای متعدد انسانی و منابع طبیعی شرایط خاصی دارد. در دنیا کمتر جایی است که همه این مزیت‌ها در کنار هم جمع شده باشد. 
 
جهانگیری اضافه کرد: من فکر می‌کنم مهمترین جهتگیری ما در آینده باید افزایش تولید و صادرات باشد. همه ما باید به بخش تولید کمک کرده و با هر عاملی که تولید کشور را به مخاطره می‌اندازد برخورد کنیم.
 
وی با بیان اینکه دولت به همه واقعیت‌های اقتصادی کشور توجه دارد گفت: بر این اساس در دو سال گذشته یکی از سیاست‌هایی که دولت بر روی آن تمرکز داشت این بود که چگونه به دوره رونق ورود پیدا کنیم. حتی ما با این پیش‌فرض حرکت می‌کردیم که ممکن است تحریم‌ها ادامه یا تشدید شود لذا براین اساس 177 سیاست در تیم اقتصادی دولت مشخص کردیم و اعتقاد داریم که این سیاست‌ها می‌تواند ایران را به رونق برساند؛ البته برخی از این سیاست‌ها نیاز به قانون داشت که در مجلس تصویب و برای اجرا به ما ابلاغ شده است.
 
معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر  اینکه  باید با شرکای خارجی طوری مذاکره شود که شریک خارجی فکر کند با یک ایرانی که نمونه‌اش در مذاکره هسته‌ای بوده، طرف است، گفت: با استدلال و منطق باید از سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی استقبال کنیم ما باید از ایجاد شرکتهای مشترک برای تولید در داخل ایران استفاده کنیم.
 
وی با بیان اینکه استعداد کشور ما  به حدی است که با محدودیت استفاده از منابع خارجی روبرو نخواهیم بود گفت: هنر ما باید این باشد که این منابع در جاهای صحیح و پروژه‌های منطقی به کار برود. باید با روشی عمل کنیم که بازپرداخت منابع خارجی از محل صادرات کالاهای مورد نیاز تامین شود. 
 
معاون اول رئیس جمهور در ادامه اظهار داشت: این تصور که سیاست‌های اقتصاد مقاومتی با توافق هسته‌ای کنار گذاشته می‌شود، تصور باطلی است. ما در تیم اقتصادی دولت مکرر این سیاست‌ها را مورد بررسی قرار داده‌ایم.
وی تصریح کرد: 24 بند سیاست‌های اقتصاد مقاومتی جزو دقیق‌ترین محورهای اقتصادی است که اگر دولت مدبری بخواهد کار اقتصادی انجام دهد نمی‌تواند سیاست‌هایش جدا از این سیاست‌ها باشد.
 
جهانگیری با تاکید بر اینکه سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ما را به شکوفایی می‌رساند گفت: اتفاقا سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در دوره لغو تحریم‌ها کارسازتر خواهد بود زیرا بر این اساس حضور بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت‌های مردم بیشتر شده و زمینه حضور مردم در فعالیت‌های اقتصادی بیش از گذشته فراهم می‌شود که این جزو سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است. 
 
معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: این دولت نه از باب نیاز در دوران تحریم به حضور بخش خصوصی اعتقاد داشت، بلکه ما به بخش خصوصی و تعاونی باور داریم که معتقدیم که اقتصاد کشور باید از دست دولت خارج شود و اقتصاد در دست بخش خصوصی قرار گیرد. 
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این خواهد بود که حتما در جاهایی که دولت مزاحم فعالیت‌های بخش‌‌های خصوصی و تعاونی است، از این مزاحمت دولت را کنار بکشیم تا بتواند سیاست‌گذاری و نظارت کند تا به رشد اقتصادی برای کشور منجر شود. 




94/5/3 - 20:53 - 2015-7-25 20:53:27





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن