تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):هر كس برادر (دينى) خود را پنهانى نصيحت كند، او را آراسته و اگر آشكارا نصيحتش نماي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798762373




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرد به همسرش: عکساتو میذارم تو نت


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

مرد به همسرش: عکساتو میذارم تو نت این روزها فضای مجازی فارغ از مزایایی که در پی دارد فرصتی شده برای انتقام جویی های شخصی همان گونه که در صفحه حوادث بارها و بارها خوانده ایم که فلان فرد عکس های شخصی را در فضای مجاز منتشر کرده و آبرویی از یک خانواده برده است.
 

در این آشفته بازار دنیای مجازی، آنچه بیش از همه تعجب هر فردی را بر می انگیزد، انتقام جویی همسران از یکدیگر است به گونه ای که برای فروکش کردن خشونت و عصبانیت خود، عکس های دوران نامزدی، ازدواج و سایر عکس های شخصی یکدیگر را در فضای مجازی منتشر می کنند.
سوال این است در شرایطی که رفتار انسانی حتی رفتار همسر و شریک زندگیتان قابل پیش بینی نیست به گونه ای که در کمال ناباوری می بینید که عکس های کاملا شخصی شما در فضای مجازی دست به دست می چرخد و ناباورانه تر از آن زمانی که متوجه می شوید شریک زندگیتان در پی یک اختلاف ساده و پیش پا افتاده و صرفا برای انتقام جویی ، آن ها را در فضای مجازی منتشر کرده ، چه باید کرد؟

به عنوان مثال در موردی که اخیرا اتفاق افتاد، خانمی جوان با طرح شکایتی عنوان کرده بود که تصاویر شخصی اش در فضای مجازی منتشر شده است که در این زمینه پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی ورود کرد که با پیگیری کارشناسان فتا کمتر از 3 روز عامل انتشار مشخصات شاکی در سایت همسریابی دستگیر شد .

براساس گفته های شاکی مدتی تماس هایی با او گرفته می شده که از او درخواست های غیر اخلاقی داشتند. شاکی در طرح شکایتش به پلیس فتا ادامه داد برای خودم جای سوال شده بود، در یکی از تماس ها از فرد تماس گیرنده پرسیدم مشخصات فردی و شماره من را از کجا آوردی؟ او در جوابم گفت: خودتان در سایت همسریابی گذاشته اید! وقتی به سایت مربوط مراجعه کردم با مشاهده آنچه می دیدم دیگر چشم هایم به تاریکی می رفت زیرا سخنان رکیکی را به من نسبت داده بودند.

این در حالی است که شاکی وقتی با متهم روبه رو شد زوایایی پنهان از پرونده برملا شد در این دیدار مشخص شد متهم، همسر شاکی بوده که مدتی در کش و قوس طلاق در مراجع قضائی بودند.همچنین در بازجویی ها مشخص شد چون شاکی قصد جدایی از همسرش را داشته، او هم برای این که انتقام بگیرد به یکی از سایت های همسریابی مراجعه و با ایجاد صفحه به اسم شاکی (همسرش) تمام مشخصات فردی او را به همراه شماره تلفن ثبت کرده است.

متهم در روند بازجویی به صورت مستمر عنوان داشته قصد برگشت همسرم را داشتم و از کار خود سخت پشیمانم. در نهایت با تکمیل پرونده، متهم به مراجع قضائی معرفی شد.

در مورد دیگری فردی که با درج تصاویر خصوصی و خانوادگی در یکی از شبکه های اجتماعی موجبات هتک حیثیت و آبروریزی شاکی را فراهم آورده بود توسط کارشناسان پلیس فتا استان اصفهان شناسایی و دستگیر شد.

در این پرونده کارشناسان پلس فتا با انجام تحقیقات و جستجو در فضای سایبر و جمع آوری ادله جرم، عامل راه اندازی پروفایل مذکور را شناسایی و دستگیر کردند. متهم که نامزد سابق شاکی بوده و به دلیل اختلاف بین آنها و برهم خوردن رابطه بینشان اقدام به انجام این عمل مجرمانه کرده که در مواجه با مدارک و مستندات این پلیس صراحتا به بزه انتسابی اقرار و همراه پرونده تحویل مراجع قضایی شد.

هتک حیثیت و نشر اکاذیب رایانه ای

سرهنگ علی نیک نفس رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی در این زمینه گفت: ایجاد صفحه در برخی سایت های اجتماعی به نام دیگران با هدف انتقام­گیری و بازی با آبروی افراد، گذاشتن مطالب موهن در پایگاه های اینترنتی با هدف هتاکی به افراد مختلف، انتشار اسرار شخصی و خانوادگی دیگران با انگیزه هایی انتقام و هتک حیثیت افراد، انتشار یا تحریف عکس های خصوصی دیگران نشر اکاذیب و افترا در اینترنت با هدف تشویش اذهان عمومی و بدبین کردن افراد به یکدیگر تنها گوشه ای از اقدامات مجرمانه ای است که برخی افراد با انگیزه هایی همانند تفریح و انتقام و فرونشاندن عصبانیت و جلب توجه و باز کردن عقده های روحی و روانی در حوزه فضای مجازی مرتکب می شوند که متأسفانه آسیب های جبران ناپذیری را در پی دارد.

وی افزود: اخلاق یکی از مهم­ترین ویژگی­های زندگی بشر بوده و از ویژگی­های روحی و نفسانی افراد است،این ویژگی­ها شامل موضوعات نیکو و پسندیده، مانند امانت داری، راست گویی یا ویژگی­های ناپسند مثل غیبت، و دروغ گویی است.

نیک نفس ادامه داد: رفتارهایی که از این ویژگی­ها ناشی می شود را رفتار اخلاقی می­گویند. در فضای سایبر نیز اخلاق کاربران از لحظه­ ورود به آن شروع می­شود و ممکن است اخلاق کاربران بازتاب اخلاق واقعی آنها باشد یا اینکه با اخلاق واقعی آنها تفاوت داشته باشد.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی تصریح کرد: البته این فضا قوانین خاص خود را دارد ولی بستگی به شرایطی دارد که کاربران در آن قرار می­گیرند و رفتار یا اخلاقی که از خودشان بروز می­دهند چگونه است و چقدر به قوانین احترام می­گذارند.

نیک نفس اضافه کرد: هنجازسازی مثبت یکی از اصولی است که در هر تکنولوژی نوظهوری باید رعایت شود بنابراین در فضای سایبر نیز کاربران هنجارهای مثبت را رعایت کنند و اخلاق حرفه­ای در استفاده از امکانات سودمند آن داشته باشند.

وی اضافه کرد: موضوع هتک حیثیت و نشر اکاذیب یکی از بیشترین جرم هایی است که در حوزه جرایم رایانه­ ای رخ می­دهد، برخی از افراد با سوء استفاده از مزیت ابزارهای فناوری از قبیل شبکه اینترنت و غیره اقدام به تشویش اذهان عمومی کرده و موجب به خطر افتادن آبروی افراد می شوند که قانون برای برخورد با این گونه افراد در فصل پنجم قانون جرایم رایانه ای در سه ماده مجازاتی را تعیین کرده است.

نیک نفس افزود: به هموطنان توصیه می کنیم همواره دقت داشته باشند با رعایت نکات امنیتی فریب تبلیغات افراد سودجو را نخورند و از قرار دادن تصاویر خصوصی و خانوادگی در شبکه­ های اجتماعی اجتناب کنند.

وی اضافه کرد: همچنین به شهروندان توصیه می شود در فضای مجازی به افرادی اعتماد کنید که مورد اعتماد خانواده ­باشند و شناخت کاملی از آنها داشته باشند.

نیک نفس گفت: در استفاده از شبکه­ های اجتماعی تنظیمات امنیتی و خصوصی مربوطه را انجام دهند تا هر فردی به اطلاعات شخصی و خصوصی کاربران نداشته باشد.­

وی اضافه کرد: پلیس فتا از هموطنان درخواست کرد در صورت مواجه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش "ثبت گزارش مردمی" گزارش کنند.

غیرت مردانه و عفت زنانه باید در کانون خانواده تقویت شود

دکتر افشین طباطبایی یک روانشناس در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا گفت: یکی از دلایلی که سبب شده برخی از همسران اقدام به انتشار تصاویر همسر خود در فضای مجازی کنند، تجدد خواهی است در حالی که باید غیرت مردانه و عفت زنانه که در فرهنگ ما یک اصل است، تقویت شود.

این نویسنده و پژوهشگر مسائل اجتماعی افزود: جوانان خود را تحت تاثیر فرهنگ وارداتی غرب قرار داده ، شبیه خون غربی که در حال مهندسی است به سمت جوانان ما می آید و جوانان را تحت تاثیر قرار داده است به گونه ای که جوانان از آن ها الگوبرداری می کنند.

این روانشناس اضافه کرد: این شبیه خون غربی از نظر روانی در جوانان تاثیر داشته، آن ها فکر می کنند که به واسطه این فرهنگ وارداتی که از طریق ماهواره و شبکه های مجازی به ذهنشان وارد شده، مدرن شده اند در حالی که وقتی به بطن انسان های غربی وارد می شویم، خواهیم دید که در دنیای غرب این خبرها نیست و در آن فرهنگ انجام چنین اعمالی دور از شان انسانی است و از فطرت انسانی به دور است.

این نویسنده و پژوهشگر مسائل اجتماعی اضافه کرد: چنین الگوبرداری هایی، دریافت تکه و پاره هایی از فرهنگ های وارداتی است در صورتی که اگر تاریخ را مرور کنیم ، درمی یابیم که تمدن غرب در رویاروی با مسلمان بسیاری از فرهنگ را از مسلمانان آموخته اند.

طباطبایی اضافه کرد: در جنگ های صلیبی که دو قرن به طول انجامید، شوالیه های مسیحی در مواجه با سرداران مسلمان، بسیاری از مسائل از جمله استحمام کردن را آموختند ، از سوی دیگر سرداران مسلمان دارای موهای بلند بودند در حالی که شوالیه های مسیحی موهای کوتاهی داشتند اما با اقتباس از فرهنگ مسلمانان، موهای خود را بلند کردند.

وی اضافه کرد: اکنون جوانان ما از غرب الگوبرداری ناقص کرده و گمان می کنند که آن فرهنگ درست و سالم است، مدل مو ، لباس و حتی حرف زدن جوانان ما غربی شده است این در حالی است که در پشت صحنه این فرهنگ مهندسی شده، هزاران نفر در رسانه ها نشسته اند و برای ما نقشه می کشند.

وی با تاکید بر اینکه شعور و آگاهی جوانان باید در خانواده ها افزایش یابد، گفت: خانواده ها در این جریان مقصر هستند چرا که باورها در کانون خانواده شکل می گیرد، اگر فرزندان درست تربیت شوند، ساختارشان در بزرگسالی در نقش های همسری، پدری و مادری محکم می شود.

طباطبایی اضافه کرد: بودجه ای که باید صرف خانواده ها شود، صرف نمی شود به عنوان مثال فرهنگسراها به اندازه کافی در این زمینه فعال نیستند گویا یکسری کارها را سمبل کرده و تحویل خانواده ها می دهند و وقت کافی برای آموزش و تربیت خانواده ها نمی گذارند.

این روانشناس اضافه کرد: خانواده ها باید تریت و اخلاقیات را سرلوحه تربیت خود قرار دهند ، همان طور که وقت صرف می کنند تا فرزندانشان در کلاس های موسیقی و زبان و غیره ثبت نام کنند به همان اندازه باید وقت کافی برای تربیت و آموزه های اخلاقی آن ها صرف کنند.

طباطبایی گفت: والدین باید مناسبت های صحیح اجتماعی را به فرزندانشان آموزش دهند از سوی دیگر خود والدین باید بیاموزند که چگونه با یکدیگر رفتار کنند.

وی ادامه داد: تربیت فرزندان یک اصل اساسی است چرا که آن ها قرار است فردا، شوهر یا همسر شوند و بعدها نقش های پدر یا مادری را نیز به عهده بگیرند.

طباطبایی به خانواده ها توصیه کرد بیش از توجه به مسائل جنبی آموزشی، به بالا بردن سطح آموزش مراودات اجتماعی فرزندان براساس بنیادهای دینی تکیه کنند.

غیرت و عفت به عنوان دو اصل مهم و زیبا در فرهنگ ایرانیان همواره مطرح بود و این دو اصل اساسی در تربیت ایرانیان در حال رنگ باختن است ، براین اساس لازم و ضروری به نظر می رسد تا علاوه بر حساسیت خانواده ها مبنی بر توجه به این دو مقوله در تربیت فرزندان، نهادهای فرهنگی نیز به کمک خانواده ها شتافته تا این دو مهم به دست فراموشی سپرده نشود. (ایرنا)


 


دوشنبه 5 مرداد 1394 ساعت 12:43





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن