واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار سمنان: جذب سرمایه گذار مهمترین برنامه پس از نتایج مذاکرات هسته ای است سمنان - ایرنا - استاندار سمنان با اشاره به شناسایی مشکلات 20 واحد تولیدی و صنعتی موثر در اقتصاد در این استان، گفت: جذب سرمایه گذار، مهمترین برنامه و سیاست کاری پس از اعلام نتایج جمع بندی مذاکرات هسته ای است که باید دنبال شود.
به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی استانداری سمنان، محمد وکیلی در نشست ستاد جذب سرمایه گذاری این استان با اشاره به دستاوردهای مذاکرات هسته ای برای کشور، گفت: کشورها پس از دوران تحریم، به دنبال جلب و جذب سرمایه گذار هستند و استان سمنان نیز باید بسترهای لازم را برای استفاده مناسب از این دوران، در جلب و جذب سرمایه گذاری در پیش بگیرد.
وی گفت: شرایط ایجاد شده در کشور پس از مذاکرات هسته ای، نسبت به گذشته، متفاوت شده است و امروز شاهد حرکت های جدید در امر سرمایه گذاری هستیم.
وی تاکید کرد: با تمام امکانات در داخل و خارج از استان سمنان، باید برای فعال کردن واحدهای تولیدی تلاش مضاعفی انجام شود.
وکیلی افزود: 20 واحد تاثیر گذار و مهم با هماهنگی دستگاه های اجرایی مرتبط و فرمانداریها، در ستاد حمایت از سرمایه گذاری شناسایی و با اولویت بندی، مسائل و مشکلات آنان برطرف می شود.
وی گفت: واحدهای تولیدی که در توسعه استان سمنان تاثیرگذار هستند، باید تعیین و همه دستگاه ها تلاش کنند فعالیت این واحدها، به هر شکل ممکن، تعطیل نشود.
وی با تاکید بر حفظ سرمایه گذاری موجود در استان سمنان، گفت: با شناسایی دقیق و مناسب تعداد واحدهایی که مشکلات مهمی در بخشهای مختلف دارند، بستر رفع مشکلات این واحدها در ستاد حمایت از سرمایه گذاری فراهم شود.
استاندار سمنان اشتغالزایی، صادرات محور بودن، موثر بودن در توسعه، داشتن سرمایه گذاری مناسب و داشتن ارتباط با دیگر صنایع را از اولویت ها و محورهای شناسایی صنایع موثر در استان سمنان، برای حل مشکلات آنان برشمرد.
وی افزود: اگر بتوان در سال 94 در استان سمنان 20 واحد تولیدی موثر را بررسی و مشکلات آن را حل کنیم و بتوانیم از منابع داخلی و مجموعه صندوق ها و منابع خارج از استان، کمک و مساعدت بگیریم، کار مهمی در پیشبرد اهداف توسعه ای استان سمنان انجام می شود.
وی بر شناسایی و معرفی ظرفیت های مهم استان سمنان در بخشهای مختلف صنعت و معدن و گردشگری تاکید کرد و افزود: باید اطلاعات کافی، جامع، دقیق از ظرفیتها مشخص و توان استان سمنان همراه با ارائه پیشنهاد برای سرمایه گذاران، در امر سرمایه گذاری تعیین شود تا بتوانیم با معرفی مناسب این ظرفیت ها، به جلب و جذب سرمایه گذار پرداخت.
ارتباط موثر با سرمایه گذاران و علاقمندان به سرمایه گذاری در هر شهرستان برای جلب آنها، کمک به واحدهای نیمه فعال و بالا بردن ظرفیت تولید، استفاده از نقطه نظرات بخش خصوصی در جذب سرمایه گذاری، و تلاش مسوولین و فرمانداران برای جلوگیری از تعطیلی حتی یک واحد تولیدی که می تواند مسایل اجتماعی و تشدید بیکاری را در جامعه افزایش دهد، از موارد مورد تاکید استاندار سمنان در این نشست بود.
ارایه گزارشی از سوی امیر خلیلی خواه، مدیرکل اقتصادی و دارایی استان سمنان، در خصوص تشکیل مرکز خدمات سرمایه گذاری این استان، طرحها، برنامه ها و پیشنهادات برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی و جلب سرمایه گذاری ارائه شد.
در استان سمنان حدود 2 هزار واحد تولیدی، صنعتی و معدنی فعال وجود دارد که حدود 60 واحد تولیدی دارای مشکلات متعدد از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت این استان شناسایی شده اند.
صادرات 350 میلیون دلاری برای سال 94 در استان سمنان هدفگذاری شده است.ک/1
6103
05/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]