تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829536981




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مطالعات ساخت برخي سدها از اولويت خارج شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ مرداد ۱۳۹۴ (۱۰:۵۰ق.ظ)
مطالعات ساخت برخي سدها از اولويت خارج شد موج - ساير رسانه ها؛ يک مقام مسوول در وزارت نيرو از ابلاغيه جديد وزارت نيرو درباره ساخت بلندترين سد ايران در پي تغييرات اقليمي گفت: مطالعات ساخت برخي سدها نيز از اولويت خارج شد.
مهر نوشت:
سيد محمدرضا رضازاده، مقام مسوول در وزارت نيرو، با بيان اين که نياز به توليد بيشتر برق در تابستان است، در حالي که نياز به آب کشاورزي در پاييز است، گفت: سدي که به عنوان کليد تطبيق نياز آبي دشت خوزستان با توليد برق‌آبي ايفاي نقش مي‌کند گتوند است؛ اين سد پس از رهاسازي آب از سدهاي بالادست کارون و توليد برق، از ورود آب به خليج‌فارس جلوگيري کرده و با جمع‌آوري آب‌هاي رهاشده، نياز دشت خوزستان را به آب در پاييز برطرف مي‌کند.
اين مقام مسوول در وزارت نيرو با بيان اين که به دليل تغييرات اقليمي بازنگري بر روي طرح‌هاي سدسازي در کشور آغاز شده است، گفت: تعدادي از طرح‌ها از جمله طرح سد و نيروگاه سازبن، سد و نيروگاه گرشا و سد و نيروگاه کرخه ۲ که در مرحله مطالعات بودند، از اولويت خارج شدند.
وي افزود: همچنين اهداف برخي طرح‌ها تغيير يافت از جمله طرح سد و نيروگاه بختياري که ارتفاع آن از ۳۲۵ متر به ۲۷۵ متر و حجم مخزن آن از ۵ ميليارد مترمکعب به ۲.۷ ميليارد مترمکعب و ظرفيت نيروگاه آن از ۱۵۰۰ مگاوات به ۷۵۰ مگاوات کاهش يافت، اما؛ ساختگاه قبلي آن مورد تأييد دوباره قرار گرفت و اين تغييرات از سوي وزارت نيرو به ما ابلاغ شده است.
رضازاده از مذاکرات شرکت آب و نيرو با شرکت‌هاي خارجي براي تأمين مالي طرح بختياري خبر داد و گفت: تاکنون با يکي از شرکت‌هاي خارجي MOU به امضا رسيده که اين طرح را به صورت فاينانس تأمين مالي کند، اما؛ همچنان مذاکرات با شرکت‌هاي خارجي که تمايل به سرمايه‌گذاري در طرح بختياري دارند ادامه دارد.
اين مقام مسوول در وزارت نيرو در خصوص طرح انتقال آب از درياي خزر به فلات مرکزي گفت: اين مساله که از چند سال پيش مطرح شده بود، در طول سال گذشته مطالعات آن به‌پيش رفت، اما؛ براي سال جاري اعتبارات کافي براي مطالعات آن تخصيص پيدا نکرد.
وي ادامه داد: تاکنون با محيط‌ زيست استان مازندران همکاري‌هايي براي بررسي روش‌هاي مختلف شيرين سازي آب انجام شده و پيش‌بيني مي‌شود مطالعات آن تا سال ۹۶ ادامه يابد.
مدير عامل شرکت توسعه منابع آب و نيروي ايران با بيان اين که اين شرکت در بحث انتقال آب خزر به درياچه اروميه فقط کار مطالعات مرحله شناخت را انجام مي‌دهد، گفت: اگر در مرحله شناخت به نتيجه برسيم که امکان اجراي اين طرح وجود دارد، مطالعات ادامه خواهد يافت؛ در غير اين صورت ادامه مطالعات اين طرح ممکن است متوقف شود.
رضازاده ادامه داد: در ارتباط با درياچه اروميه هم اکنون انتقال آب از سد کاني سيب با احداث تونلي ۳۶ کيلومتري به اين درياچه در حال انجام است که قطعات TBM حفاري اين تونل در حال ورود به کارگاه است و اميدواريم در اوايل پاييز کار حفاري اين تونل آغاز شود. دستگاه TBM دومي نيز براي حفاري قطعه دوم اين تونل در بهمن‌ سال جاري وارد بندرعباس مي‌شود و با احداث اين تونل، ۶۵۰ ميليون مترمکعب در سال آب از کاني سيب به درياچه اروميه منتقل خواهد شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن