واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مسجد جامعی: جلوگیری از ساخت و ساز در حریم رودخانه ها جدی گرفته شود تهران-ایرنا- عضو شورای شهر تهران گفت: بحران در حریم رودخانه ها با فرهنگ سازی و برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز قابل کنترل است.

به گزارش ایرنا به نقل ازمرکز ارتباطات و بین الملل شورای اسلامی شهر تهران، احمد مسجد جامعی در یکصد و هفتا دو دومین جلسه غیرعلنی شورا ضمن قدردانی از معاون دادستان تهران در خصوص صدور احکام تخریب برای ساخت و سازهای غیر مجازی که خارج از بافت روستایی و در حریم رودخانه ها ایجاد شده اظهار کرد: در بازدیدی که از سیل کن و سولقان به اتفاق برخی از اعضای شورا از جمله سروری و حافظی داشته، مهم ترین موضوعاتی که باید به آن توجه شود بحث فرهنگ سازی است که شوراهای محل و روستایی می توانند در این زمینه نقش مهمی داشته باشند.
وی افزود: ساخت و سازهای بی رویه و غیر قانونی که عموما توسط صاحبان قدرت و نهادها در حریم و بعضا بستر رودخانه ایجاد شده و تا حدودی باعث تغییر مسیر رود شده نیز از دیگر مشکلاتی است که باید با آنها برخورد سلبی صورت گیرد.
مسجد جامعی تاکید کرد: در این منطقه افرادی که اسنادی از زمین های خود دارد مربوط به دوره قاجار باز می گردد، بنابراین در برخورد با این افراد باید حقوق مکتسبه ای که برایشان ایجاد شده است رعایت شود و بین این افراد و کسانی که در سالهای نه چندان دور در این مناطق وارد شده اند تفاوتی قائل شد.
رییس شورای شهرستان تهران در ادامه خاطر نشان کرد: متاسفانه در این محل کسی از مسوولان مربوطه پاسخگو نبود حتی یک چادر و کانتیری وجود نداشت که شخصی با استقرار در آنها به سوالات مردم آسیب دیده پاسخگو باشد این موضوعات اولیه باید به آنها توجه شود.
وی همچنین به سازه در حال احداث بخشی از اتوبان تهران شمال که در این منطقه قرار دارد اشاره کرد و افزود: خطر دیگری که در این ناحیه وجود دارد پایه پل های اتوبان تهران شمال است که در این ناحیه احداث شده که در حال حاضر ترک های عمیقی در کوهپایه ایجاد کرده است که چنانچه این مسیر به زیر بار ترافیک برود فاجعه ای رخ خواهد داد.
مسجد جامعی همچنین پیشنهاد داد بسیاری از اراضی و باغات این ناحیه به خاطر کمبود آب در حال خشک شدن هستند به واسطه کوهستانی بودن منطقه آب به وسیله نیروی برق از بستر رودخانه به باغات منتقل می شود.
وی برای مقابله با این بحران می توان نظام آبیاری را با هزینه ایی بالغ بر 40 میلیارد ریال برای این محل پیش بینی کرد.
تهرام/7247//1348
04/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]