واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: استفاده از فایناس چینی برای انتقال آب ارس به دشت تبریز
مدیرعامل آب منطقهای آذربایجانشرقی گفت: با توجه به روند مناقصه فاینانس و اجرای طرح انتقال آب ارس به دشت تبریز تنها میتوانیم از چین بهره بگیریم و در مورد استفاده از ظرفیت اروپایی مجوز لازم را نداریم.
غلامرضا هاشمی عصر امروز در جلسه شورای برنامهریزی آذربایجانشرقی با اشاره به هستههای کلیدی مصوب کارگروه آب در استان اظهار داشت: انتقال آب ارس به دشت تبریز یکی از مهمترین مصوبات است که اعتبارات زیادی را طلب میکند و بر همین اساس به سمت فاینانس حرکت کرده و مجوزهای اولیه را کسب کرده است.
وی بیان کرد: برای اخذ مجوز شورای اقتصاد مکاتبات لازم از طرف وزارت نیرو انجام شده و از طریق امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور بررسی لازم انجام گرفته است. مدیرعامل آب منطقهای آذربایجانشرقی افزود: با توجه به روند مناقصه فاینانس و اجرای طرح، تنها میتوانیم از چین بهره بگیریم و در مورد استفاده از ظرفیت اروپایی مجوز لازم را نداریم و البته در استفاده از مبدا چین نیز در سالهای گذشته تجربه آسانی نداشتهایم. استفاده از ظرفیت و اعتبارات منطقه آزاد ارس برای انتقال آب ارس به دشت تبریز
هاشمی یادآور شد: میتوانیم در کنار استفاده از ظرفیت فاینانس از ظرفیت اجرای پروژه آبرسانی ارس به جلفا نیز استفاده کنیم و در همین مورد نیز کارهای خوبی در حال انجام است و تلاش داریم تا از اعتبارات این بخش نیز استفاده کنیم و از اهداف مشترک آب مرزی استفاده کنیم و از اعتبارات این طرح بهره ببریم.
وی خاطرنشان کرد: در سالجاری اعتبارات بزرگی برای طرحهای آبرسانی از ارس در نظر گرفته شده و از این اعتبارات میتوان برای اهداف مورد نظر بهره برد. هاشمی گفت: در پروژه انتقال آب ارس از پیشبینیهای صورت گرفته نیز جلوتر هستیم و توانستهایم از ظرفیتهای جانبی نیز بهرهگیری کنیم. وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت تعادل بخشی منابع آبی در استان اظهار داشت: از سال گذشته اعتبار تعادل بخشی 10 برابر شده و موانعی که برای منابع مالی ایجاد شده بود حل شده است و به خاطر ضرورت احیای دریاچه ارومیه کارها در استان از قبل آغاز شده بود. هاشمی از نصب 900 کنتور هوشمند در استان خبر داد و گفت: 800 کنتور هوشمند نیز ثبت نام شده که در آینده نزدیک و با همکاری اداره برق این کنتورها نصب میشود. مدیرعامل آب منطقهای آذربایجانشرقی یادآور شد: در 7 سال گذشته 400 کنتور هوشمند نصب شده بود که تنها در 3 ماهه اول سال 500 کنتور دیگر نصب شد و در زمینه حساسسازی مردم تشکلهای مردمی در 40 روستا تشکیل شده است. فاضلابها بعد از تصفیه به دریاچه ارومیه انتقال مییابد وی با تاکید بر ضرورت مدیریت پساب در استان آذربایجانشرقی تاکید کرد: تمام فاضلابهای تصفیه شده استان به دریاچه ارومیه منتقل میشود و اعتباری در حدود 9 میلیارد و 200 میلیون تومان در این زمینه در نظر گرفته شده و بخشی از سازههای طرح نیز در مرحله اجرایی قرار گرفته است. وی افزود: انتقال آب کلقان به بستانآباد و تبریز نیز جزو پروژههای استانی است که در سال 94 اعتبار قابل توجهی برای آن در نظر گرفته شده و در حال حاضر 25 میلیارد تومان به پیمانکار بدهی داریم و 50 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز این پروژه است و در سال جاری نیز 35 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که تاکنون ریالی از این اعتبار تخصیص نیافته است.
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]