واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: اهدا پرتره چکناواریان به وی در افتتاحیه یک نمایشگاه ؛ نمایشگاه نقاشی های مارال اصفهانی در گالری ویستا برپا شد خبرگزاری پانا: نمایشگاه نقاشی های مارال اصفهانی در حالی در گالری ویستا برگزار شد که پذیرای هنرمندان و هنردوستان بسیاری بود. در این افتتاحیه هنرمندانی چون لوریس چکناواریان،رازمیک اوهانیان،ناصر حسینی مهر،حبیب الله درخشانی،بهنام کامرانی،رضا هدایت و ... حضور داشتند و در حاشیه این افتتاحیه مارال اصفهانی پرتره ای که از لوریس چکناواریان را کشیده بود به وی اهدا کرد.
۱۳۹۴ يکشنبه ۴ مرداد ساعت 13:12
به گزارش سرویس فرهنگی پانا؛ در این نمایشگاه که سومین نمایشگاه انفرادی مارال اصفهانی محسوب می شود 8 اثر در ابعاد بزرگ روی دیوار رفته است که کوچک ترین آنها با سایز یک متر و نیم ،همگی خودنگاره های هنرمند است که با بن مایه های تفکرات عرفانی به تصویر کشیده است. چه آنکه این هنرمند خود در ورودی نمایشگاهش نوشته:" در تمام طول زندگی ام همواره به دنبال جواب هایی بنیادین در خصوص حقیقت آفرینش و فلسفه خلقت داشتم و دریافتم برای رسیدن به مقصود باید سفر از خویش به خویشتن را طی کرد که مهمترین اصل عرفانی است. با شروع این سفر از وجود دو حضور آگاه شدم. یکی خویش و دیگری خویشتن خویش که چه اندازه بیگانه بودند و این سفری است از آغاز برای آغاز...
همچنین 28 اثر در ابعاد کوچک نیز در روی دیوار رفته است . اصفهانی که کارهای کوچک خود را با سبک اکسپرسیو و تکنیک اکرولیک کار کرده است در کارهای بزرگ ،خودنگاره ای هایی با پس زمینه های انتزاعی خلق کرده و سعی کرده در ترسم چهره پرتره هایش از رئالیسم بهره بگیرد . همچنین در پس زمینه کارهای وی موتیف های نقاشی ایرانی به شدت خودنمایی می کند.
این هنرمند در حاشیه افتتاحیه درباره تفاوت کارهای کوچک و بزرگ خود گفت: کارهای کوچک و بزرگ من یک روند را نشان می دهد. من در وهله اول موقع نقاشی در یک فاصله زمانی کوتاه اتودهای فراوان سریعی می زنم. دوست دارم در آن لحظات به ناخوداگاه نزدیک باشم و تنها بر اساس فکر و حس آن لحظه ام کار می کنم و بسیار سریع. بعد می نشینم و دونه دونه کارها را دوباره نگاه می کنم و هر کدام قابلیت اجرایی داشتند یا دری برای کشف درونم به من نشان دادند را تکمیل می کنم. همان ها می شود اتودی برای کارهای بزرگ ترم.
وی درباره استفاده از موتیف های ایرانی در کارهایش نیز گفت: مطالعات عرفانی من باعث شد دید دیگری به نقاشی ایرانی پیدا کنم وگرنه تا قبل از آن خیلی به نقاشی ایرانی علاقه ای نداشتم.
او که دوره اول کارهایش سیه و سفید بود در پایان می گوید: دوست دارم به همان دوره باز گردم و حالا فکر می کنم نباید از آن دوره می گذشتم چون آن کارها به ناخوداگاهم نزدیک است. برای من رنگ زمینی است.
مارال اصفهانی که تاکنون علاوه بر نمایشگاه های انفرادی در بیش از ده بینال و نمایشگاه و جشنواره حضور داشته کارشناسی ارشد نقاشی خود را از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران در 1392 دریافت کرد و تا کنون جوایز متعددی از جشنواره های مختلف دریافت کرده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]