تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس زياد شوخى كند، نادان شمرده مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816700582




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کسی از چند قلوهای ایرانی خبر ندارد!


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کسی از چند قلوهای ایرانی خبر ندارد! تهران- ایرنا- روزنامه آرمان در صفحه گزارش اجتماعی دنیای دوقلوها و چندقلوها و مشکلات نگهداری از این بچه ها را مورد بررسی قرار داد.


این گزارش که در روز یکشنبه چهارم مرداد 1394 هجری خورشیدی به قلم سندوس محمدی انتشار یافته، می افزاید: دنیای دوقلوها و چندقلوها برای کسانی که از بیرون به آنها نگاه می کنند دنیای دوست داشتنی و بامزه ای است، اما وقتی به خانواده های آنها نزدیک می شویم مشکلات نگهداری از این بچه ها بیشتر رخ می نماید و معمولا هم یکی از بزرگترین مشکلات خانواده ها مشکل اقتصادی است، به خصوص که با توجه به اینکه در کشور ما یک متولی واحد برای حمایت از آنها وجود ندارد.
براساس آمار جهانی، یک درصد هر جمعیتی دوقلو هستند و براساس سرشماری های سال 90 نیز سه درصد متولدان تهران دوقلو بوده و در کشور بیش از یک میلیون دوقلو وجود دارد. هر روز 54 چندقلو در کشور متولد شده اند. 96 درصد جمعیت چندقلوهای ایران در حال حاضر دوقلو بوده و چهار درصد نیز سه، چهار و پنج قلو هستند. 70 درصد دوقلوها همجنس و 30 درصد آنها جنس مخالف یکدیگر هستند.
تجربه متفاوت دوقلو بودن
برای درک دنیای متفاوت دوقلوها با عابده و شاهده که دوقلوهای همسان هستند و 24 سال سن دارند هم صحبت می شویم. عابده و شاهده نه تنها صورت مشابه بلکه حتی تن صدای یکسانی دارند. اما بعد از چند دقیقه کنار آنها بودن اولین تفاوتی که می توان یافت این است که عابده دختری شادتر و شلوغ تر و شاهده دختری آرام تر است. عابده شروع به صحبت از تجربه خاص دوقلو بودن می کند: تا زمانی که بچه بودیم دوقلو بودن و اینکه یک نفر شبیه تو باشد تجربه متفاوتی بود. احساس تنهایی نمی کردم و دیگر نیازی به ساختن شخصیت های خیالی نبود چون من یک نفر شبیه خودم را داشتم اما بزرگ تر که شدیم دوقلو بودن برایم تبدیل به یک تجربه عادی تر شد. او ادامه می دهد: مردم ما را با هم اشتباه می گیرند و حتی بعضی اوقات پدرم اشتباهی مرا شاهده صدا می زند. وقتی در خیابان راه می رویم یا به یک مکان جدید قدم می گذاریم مردم نسبت به دوقلو بودن ما واکنش نشان می دهند و حتی در بعضی موارد این واکنش ها خیلی هیجانی است. البته دیدن این واکنش ها برای ما عادی شده است. او می افزاید: مردم انتظار دارند دوقلوها مثل هم لباس بپوشند چون به نظرشان این طوری بامزه تر است. حتی بعضی اوقات پا را از لباس پوشیدن هم فراتر می گذارند و انتظار دارند که مسیر زندگی دوقلوها یکی باشد. در صورتی که دوقلوها هویت و شخصیت متفاوتی دارند و علایق و سلایقشان یکی نیست. او می گوید: در بچگی مجبور بودیم مثل هم لباس بپوشیم ولی الان لباس پوشیدن، شخصیت و مسیری که برای زندگی انتخاب کرده ایم با یکدیگر متفاوت است. بعد از تمام شدن صحبت های عابده، شاهده هم از تجربه دوقلو بودن می گوید: من وقتی بچه بودم دنیای بدون قل برایم قابل تصور نبود. وقتی بچه بودیم خیلی تجربه قشنگی بود چون من همیشه یک همبازی داشتم. او ادامه می دهد: دوقلو بودن خوب بود تا اینکه در دبیرستان از هم جدا شدیم. من رشته تجربی رفتم و عابده رشته انسانی. این جدا شدن برای من تجربه سختی بود. بعد از دبیرستان هم در دو دانشگاه متفاوت در دو شهر دور از هم قبول شدیم و این جدایی را بیشتر کرد. او می افزاید: ما هیچ وقت سلیقه های مشابهی نداشتیم و همیشه تلاش می کردیم دو چیز متفاوت از هم انتخاب کنیم. من حتی دوست داشتم ما دوقلوی غیرهمسان بودیم و قل من به جای دختر یک پسر بود. او با اشاره به واکنش هایی که مردم نسبت به دوقلو بودن آنها نشان می دهند می گوید: واکنش ها و شوخی های تکراری بعضا خسته کننده می شود و حتی ما را عصبانی می کند. بعضی از سؤال هایی که می پرسند مانند اینکه «پدر و مادرتان شما را با هم اشتباه نمی گیرند؟» خیلی کلیشه ای است.تجربه عابده و شاهده تنها گوشه ای از تجارب دوقلوهاست که با وجود تمام خوشایندی ها و خاص بودنی که دارد ولی به مرور با خود مشکلاتی را ایجاد می کند.
دوقلوها و چندقلوهای ایرانی انجمن دارند
در تقویم ما روز 22 اردیبهشت به عنوان روز دوقلوها و چندقلوها نامگذاری شده است. دوقلوها و چندقلوهای ایرانی یک انجمن مخصوص خود هم دارند که آنها را دور هم جمع می کند و خدمات مختلفی به آنها ارائه می دهد. رئیس انجمن دوقلوها و چندقلوهای ایرانی با اشاره به خدماتی که این انجمن انجام می دهد به «آرمان» می گوید: خدماتی که انجمن انجام می دهد بخش های مختلف فرهنگی، ورزشی، آموزشی و رفاهی را شامل می شود که بخش رفاهی اشاره به کمک های اقتصادی ای است که به دوقلوها و چندقلوها و خانواده هایشان می شود. احسان خاصه تراش می افزاید: مرکز دوقلوها و چندقلوها با مراکز مختلف قرارداد منعقد می کند تا با کمک این مراکز از هزینه های خانواده های دوقلو و چندقلو بکاهد. او ادامه می دهد: بعضی از مراکز وجود دارند که حاضرند به دوقلوها و چندقلوها و خانواده هایشان در ارائه خدمات تخفیف بدهند یا برای آنها درآمدزایی کنند که ما آنها را به این مراکز معرفی می کنیم. خاصه تراش با اشاره به اینکه انجمن شان در طول سال جشن ها و برنامه های مختلفی برای دوقلوها و چندقلوها برگزار می کند، می گوید: برنامه های افطار، تورهای گردشگری، سمینارهای سلامت و برنامه های تلویزیونی نمونه هایی از فعالیت های ما هستند. او با اشاره به اینکه دوقلوها و چندقلوها از سراسر کشور می توانند در انجمن حضور یابند، می افزاید: در خیلی از شهرها برنامه های مختلفی داشته ایم که به آشنایی افراد مختلف با این انجمن منتهی شده است. رئیس انجمن دوقلوها و چندقلوهای ایران تأکید می کند: دوقلوها و چندقلوهای ایرانی از طریق مراجعه به سایت www.irtwins.com و یا تماس با شماره تلفن 26315315 می توانند در انجمن دوقلوها و چندقلوهای ایرانی عضو شوند و از خدمات آن استفاده کنند.
چه خبر از هفت قلوهای مشهدی؟
وقتی با او تماس گرفتم و گفتم شما پدر هفت قلوها هستید؟ با اولین جمله حرف آخرش را زد. آقای قره گوزلو گفت: «من پدر هفت قلوها بودم.» 8 آذر 93 خبر به دنیا آمدن هفت قلوها در مشهد سر و صدای زیادی به پا کرد. مسئولان از کمک به این خانواده خبر دادند و الان بعد از هشت ماه وقتی با پدر آنها تماس گرفتیم، گفت: از هفت قلوها تنها یک پسر باقی مانده است. بچه ها نارس بودند و باید آنها را در دستگاه های مخصوص نگه می داشتیم ولی چون هزینه این نگهداری زیاد بود و هیچ حمایتی از ما نشد، شش تا از این بچه ها فوت کردند. وعده های زیادی برای کمک به ما داده می شد ولی هیچ حمایتی از ما نشد و نبود امکانات باعث شد شش تا از بچه ها فوت کنند. او ادامه می دهد: هر جایی هم می رفتم و درخواست کمک می کردم فایده ای نداشت. او می افزاید: من در شهرستان دره گز از توابع مشهد زندگی می کنم. همین یک بچه ای هم که باقی مانده است چشمش مشکل دارد و هفته ای یک بار باید به مشهد برود. ولی در چند هفته اخیر به دلیل مشکلات مالی و بیکاری نتوانستم او را دکتر ببرم.
*منبع : روزنامه آرمان
**گروه اطلاع رسانی**1893**9131



04/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن