تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871095527




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جای خالی تابلوهای هشداردهنده شنا در سواحل دریای خزر درغرب مازندران


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جای خالی تابلوهای هشداردهنده شنا در سواحل دریای خزر درغرب مازندران نوشهر- ایرنا - تابلوهای هشداردهنده شنا به عنوان یکی از موثرترین شیوه های تبلیغات محیطی در شهرهای ساحلی غرب مازندران است که نقش بسیار بازدارنده ای درکاهش شمارقربانیان دریای خزر دارد که متاسفانه در این مناطق کمتر به این موضوع پرداخته شده است.


مسافری که قصد سفر از طریق جاده کرج به چالوس (کندوان ) را داشته باشد پس از گذرازاین مسیر و رسیدن به مبادی ورودی و خروجی شهرهای ساحلی غرب مازندران با حجم انبوهی از تابلوهای معرفی کالا به جز تابلوهای هشدار دهنده شنا برخورد می کند که این وضعیت بسیار آزار دهنده است.
اگرچه پیش از آغاز مسافرت های تابستانی درنشست های مختلفی از جمله ستاد ساماندهی سواحل موضوع تبلیغات محیطی با هدف آگاهی بخشی و هشدار به مسافران در استفاده مناسب از دریا مورد تاکید جدی مسوولان امر بویژه فرمانداران این مناطق قرار می گیرد اما با نگاهی به این شهرهای ساحلی بویژه مبادی ورودی و خروجی مسیرهای پرتردد بی توجهی به این موضوع کاملا قابل رویت است.
می توان با اقدامات پیشگیرانه بویژه با اطلاع رسانی بیشتر به منظور آگاهی بخشی عامه مردم نسبت به خطرات شنا در دریا، این حوادث ناگوار را به حداقل کاهش داد.
نصب تابلوهای هشدار دهنده حاوی تصاویر حادثه دیدگان، اثرات روحی و روانی جان باختن یکی از اعضای خانواده بر دیگر اعضا می تواند از جمله موارد آگاهی دهی در مبادی ورودی ، خروجی جاده های ارتباطی و نیز معابر شهرهای ساحلی باشد تا شناگران را از شنا کردن در خارج از طرح های سالمسازی و نقاط کور و غیر ایمن دریا منع کرد.
به نظر می رسد بسیاری از مسوولان این مهم را جدی نگرفته اند و بیشتر فضاهای عمومی و اماکنی که در تیررس مسافران و گردشگران قرار دارد را نه برای تبلیغات در حوزه فرهنگ سازی و آگاهی بخشی برای سلامت جامعه بلکه برای تبلیغات تجاری و افراد خاص در نظر گرفته اند که چنین وضعیتی جای تامل دارد.
شهرداری‎ها و پایانه حمل و نقل با رویکردی کاملا اقتصادی به تبلیغات شهری برخورد می کنند. در خوشبینانه ترین شرایط، مسوولان این نها دها درصد ناچیزی از بیلبوردها و استندها را به تبیلغات غیرتجاری آن هم به تبلیغات در راستای فعالیت ها و سیاست های صنفی اختصاص می دهند که در این میان، فرهنگ سازی سازنده و تعالی بخشی عامه مردم جایی ندارد.
آمارهای موجود نشان از آن دارد که حدود 90 درصد از مسافران و گردشگرانی که مازندران بویژه شهرهای ساحلی مناطق غربی این استان را به عنوان مقصد سفرهای خود برمی گزینند، برای استفاده از دریا و مناطق سرسبز و خوش آب و هوا به این مناطق روی می آورند که وقوع آتش سوزی ها در جنگل ها نیز از دیگر مواردی است که می توان با تلبغیات و تابلوهای هشدار دهنده مانع آن شد.
مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد نوشهر، آگاهی بخشی به مخاطبان را از طریق ابزارهای تبلیغاتی با انتخاب پیام های مناسب حاوی اطلاعات مربوط به حوادث دریا و نحوه استفاده از دریا را بسیار در کاهش حوادث تاثیر گذار می داند.
محسن رضوی نیا در گفت و گو با خبرنگارایرنا، گفت:استفاده از این ابزارها در ابعاد شناختی حتی در حوزه احساسی ، عاطفی ،عملیاتی و اجرایی نیز بسیار نقش اساسی دارد.
وی، اظهارداشت: تابلوهای تبلیغاتی در حقیقت باید در فضاهایی مناسب نصب شود تا به آسانی قابل رویت و دردسترس مخاطبان باشد.
وی، تاکید کرد که این تابلوها باید متناسب با فرهنگ بومی، سن ، جنسیت ، سطح سواد مخاطبان در فضاهای نزدیک به هم ازجمله درمبادی ورودی طرح های سالمسازی دریا ، سواحل و حاشیه جاده های پرتردد به شکلی که در تیررس مسافران و گردشگران ورودی به شهرهای ساحلی غرب مازندران است نصب شود که کمتر به این موضوع پرداخته شده است.
مدرس دانشگاه فرهنگ و هنر مازندران ،علاقه مند سازی مخاطبان به پیام های تبلیغات محیطی با استفاه از رنگ های مناسب در تابلوها ، دادن پیام های خوشایند به مخاطبان ، برانگیختن حس همکاری مخاطبان با عوامل اجرایی در اجرای درست پیام ها ، عمل کردن به پیام های تبلیغات محیطی و دستورالعمل های مربوط به شنا در محل های مجاز طرح های سالمسازی دریا و عدم ورود به مناطق ممنوع شنا را از نتایج استفاده از ابزارهای تبلیغاتی گرافیک محیطی در شهرهای برخودار از ساحل معرفی کرد.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران نیز میانگین سالانه غرق شدن شناگران را در سواحل دریای مازندران طی سالهای قبل از سال 93 تعداد 173 نفر اعلام کرد و گفت با تدابیر اتخاذ شده در قالب طرح سالمسازی سال 93 این رقم به 98 نفر کاهش یافت.
دکترعلی عباسی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا ، شمار غرق شدگان را در دهه 80 تعداد دو هزار و 183 نفر اعلام کرد و افزود: در سالهای 88 تا 93 تعداد یکهزار و 35 نفر در دریای مازندران غرق شدند که بیشترین این تعداد مربوط به سال 91 با تعداد 214 نفر است.
وی با استناد به آمار بالای غرق شدگان به ویژه در سال 91 از هماهنگی مسوولان استانی و شهرستانی برای کاهش تعداد غرق شدگان در سال 93 ابراز خشنودی کرد و گفت در سال 93 آمار تلفات به 98 نفر کاهش یافت که امیدواریم با افزایش اقدامات پیشگیرانه این رقم به صفر برسد.
عباسی گفت: بیش از 100 نفر در سال 93 در مقایسه با سال 91 کاهش تلفات را شاهد هستیم که این کار بزرگ و ارزشمندی است و جا دارد مسوولان نجات غریق استان، شهرستان ها و فرماندران با ادامه روند حرکت ارزشمند خود این رقم را به پایین ترین حد ممکن برسانند.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران بیش از 91 درصد غرق شدگان را افراد غیربومی و ناآشنا به فن شنا در دریا دانست و گفت: با برنامه ریزی صحیح و نظارت و از هم مهم ترتبلیغات محیطی مناسب و نیز همکاری رسانه ها می توان از رویدادهای ناگوار در سواحل دریا جلوگیری کرد.
عباسی گفت: هر ساله شاهد قربانی شدن افرادی در دریای مازندران هستیم که این وضعیت قابل پیش بینی و پیش گیری است.
بنابراین اگرادعا می کنیم که بزرگ ترین سرمایه در دنیای کنونی منابع انسانی است پس چرا با این که هرسال شمار زیادی از مسافران و گردشگران ورودی به این مناطق به علت ناآگاهی طعمه دریا می شوند و جانشان را از دست می دهند برای حفاظت از جانشان اقدام اساسی صورت نمی گیرد.
جان انسان ها آنقدر اهمیت دارد که هر اقدامی را برای حفظ آنان بکار گیریم و با آسیب شناسی دقیق از نحوه اطلاع رسانی موجود به روش های بهتری در این خصوص دست یابیم تا مردم با آگاهی کامل از خطرات موجود در سواحل دریا حضور یابند و شاهد ضربه های روحی و روانی به مردم ناشی از فوت عزیزانشان در دریا نباشیم.
هرسال فصل شنا از ابتدای خرداد ماه هرسال آغاز می شود و تا شهریور ماه ادامه دارد.
مازندران دارای 338 کیلومتر ساحل دریای خزر است و سالانه پذیرای میلیونها گردشگر است.
7078/1501/6097
گزارش: مهراب زکی پور



04/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن