تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798199042




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خسارت سیلاب به راهها و تاسیسات استان تهران 140میلیارد ریال اعلام شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خسارت سیلاب به راهها و تاسیسات استان تهران 140میلیارد ریال اعلام شد تهران -ایرنا -مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: سیلاب هفته گذشته 140 میلیارد ریال به راهها، تاسیسات زیربنایی و حمل و نقل این استان خسارت وارد کرد.


فریبرز واحدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: خسارات ناشی از ریزش کوه و سیلاب هفته گذشته در محور ارتباطی کن- سولقان حدود 100 میلیارد ریال و در محور دماوند - فیروزکوه حدود 40 میلیارد ریال برآورد شده است.
وی افزود: این خسارات بیشتر شامل تخریب پل ها و ابنیه ها در بالادست منطقه سولقان، دیواره های محافظ ساحلی رودخانه و همچنین راه های روستایی کشدار بالا و سنگان می شود که نیاز به بهسازی و مرمت دارند.
واحدی با اشاره به اینکه عملیات پاکسازی راهها در تمامی مناطق استان انجام شده گفت: کار مرمت و بهسازی تاسیسات بخش حمل و نقل استان در برخی از مناطق به دلیل شرایط اضطراری با استفاده از اعتبارات نگهداری و ایمن سازی آغاز شده که لازم است برای محافظت جاده از احتمال وقوع سیلاب های آتی منابع مالی از محل اعتبارات بحرانی تخصیص داده شود.
واحدی با تاکید بر لزوم توقف برداشت بی رویه از معادن بالادست رودخانه کن به منظور پیشگیری از بروز حوادث مشابه، افزود: توقف ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم رودخانه از دیگر اقدامات ضروری برای جلوگیری از خسارت های سنگین در مواقع بروز حوادث طبیعی از جمله سیل است.
وی برای عملکرد صحیح دستگاه های ذیربط در برخورد با حوادث طبیعی، چهار مرحله را طرح و اظهار کرد: وهله نخست، پیشگیری است که در این مرحله با پیش بینی درست و به موقع از وقوع برخی حوادث -قابل پیش بینی-، بهترین کمک به سازمان های امدادی و خدماتی عضو ستاد بحران استان یا شهر خواهد شد.
واحدی گفت: در صورتیکه پیش بینی به موقع و درست باشد، کنترل ابعاد سانحه، کاهش خسارات و تلفات مالی و جانی به عرصه های زیست محیطی، منابع طبیعی و همچنین به ابنیه های و تاسیسات فنی، تاثیرگذار خواهد بود.
وی به شرایط بعد از وقوع حادثه نیز اشاره کرد و گفت: درصورتیکه پیش بینی درست باشد خسارات مالی و جانی کمتر خواهد بود و در غیر اینصورت تلفات مادی و انسانی نیز افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به ضعف حاصل از عملکرد مدیریتی دراین نوع حوادث، گفت: یکی از ضعف های موجود تجمع ارگان های خدماتی و امدادی در زمان بعداز وقوع حادثه دریک محل مشترک است که خود باعث راهبندان های زیاد در مسیر بحران می شود.
واحدی افزود: با وجود اینکه از زمان وقوع حادثه تاکنون مراحل پاکسازی، احیا و ساماندهی نقاط آسیب دیده انجام شده ولی لازم است برای آسیب شناسی از ضعف دستگاه های اجرایی مسوول در زمان وقوع حادثه بازنگری و بررسی های لازم انجام شود تا در صورت وقوع حوادث طبیعی در آینده پیش بینی های درست و به موقع صورت بگیرد.
وی در ادامه به مرحله ارزیابی و آسیب شناسی پرداخت و گفت که بعداز شناسایی نقاط آسیب دیده به ارزیابی و برآورد میزان خسارات و نقاط ضعف دستگاه های اجرایی در مراحل اجرایی برای مقابله با این بحران پرداخته می شود.
یکشنبه هفته گذشته بارش شدید باران و جاری شدن سیل در منطقه کن و سولقان موجب بروز خسارت های مالی و جانی در این منطقه به ویژه در هفت روستای حاشیه رودخانه کن شد.
همچنین وقوع سیلاب در بخش شمالی استان تهران، خساراتی را در شهرستان های دماوند و فیروزکوه به دنبال داشت.
تهرام/1699/ 1625 /1596






03/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن