واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: حمایت از سرمایه گذاران در بخش گردشگری باید عملیاتی شود رشت - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان تاکید کرد: حمایت از سرمایه گذاران و سرمایه گذاری در بخش گردشگری، می بایست هر چه سریعتر عملیاتی شود.
رضا علیزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، با بیان اینکه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری موجب توسعه اقتصادی منطقه می شود ، افزود: کمک به شکوفایی صنعت گردشگری گیلان، گامی در راستای بالندگی استان است.
وی خواستار همکاری دستگاه های اجرایی برای رفع موانع سرمایه گذاری در بخش گردشگری شد و گفت: تقاضای میراث فرهنگی گیلان برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری، رفع برخی قوانین دست و پاگیر و سهولت بخشی به اجرای بخشنامه هاست.
علیزاده ادامه داد: توسعه استانی نیازمند حضور سرمایه گذاران است و بر همین اساس باید بسترهای لازم برای سرمایه گذاری در گیلان و در ادامه آن رونق اقتصادی منطقه فراهم شود.
وی با اشاره به جایگاه جاذبه های گردشگری این استان در پذیرش گردشگر گفت: بر طبق آخرین آمارهای رسمی، گیلان از استان های پیشتاز در جذب گردشگر است و به همین دلیل بسیاری از سرمایه گذاران علاقه مند به سرمایه گذاری در استان هستند اما فرآیند نظام اداری، آنان را دچار سردرگمی و تأخیر در سرمایه گذاری می کند.
وی تصریح کرد: مقام های ارشد کشوری و استانی بر اجرایی شدن اهداف و برنامه های اقتصاد مقاومتی تأکید دارند؛ بنابراین اقتصاد بر پایه گردشگری بهترین ظرفیت است و تحقق هدف را ممکن می کند و بر همین اساس، سرمایه گذاری در حوزه گردشگری نیازمند توجه بیش از پیش دستگاه های اجرایی است .
علیزاده ادامه داد: نگاه بسته به گردشگری مانع بزرگی برای توسعه این صنعت بین المللی است و می بایست به نگاه تخصصی به این حوزه تغییر یابد.
مدیرکل میراث فرهنگی گیلان ، از بررسی چند طرح بزرگ گردشگری و سرمایه گذاری از جمله مجتمع زیتون، هتل میلاد نور لنگرود، شرکت خورشید شب کیش دیلمان، تالاب استیل آستارا و هتل شریفی رضوانشهر در کارگروه اقتصادی استان خبر داد.
علیزاده از مجتمع زیتون بعنوان پروژه چندمنظوره گردشگری واقع در حسن بکنده از توابع بخش رودبنه شهرستان لاهیجان یاد کرد که اتمام آن موجب توسعه صنعت گردشگری استان است و هم اکنون نیازمند همکاری و ارائه راهکارهای کارشناسی از سوی آب منطقه ای است.
وی همچنین اعطای مجوز مرغ داری با حجم تولید سه هزار قطعه جوجه در حاشیه هتل میلاد نور از جمله مشکلاتی بود که از سوی سرمایه گذار این هتل بیان شد و از مسوولان دستگاه های ذیربط خواست تا در جهت رفع این معظل همت کنند.
وی حمایت از سرمایه گذاران را موجب توانمندسازی استان در ابعاد مختلف دانست و افزود: عنوان منطقه نمونه گردشگری برای برخی از نقاط گیلان، زمانی ارزشمند است که گردشگران برای به بهره بردن از آن مراجعه کنند و این مهم زمانی تحقق می یابد که سرمایه گذاری در بخش تاسیسات گردشگری صورت گیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان با اشاره به اینکه صدور مجوز فعالیت برای سرمایه گذاران از همان مراحل ابتدایی با تایید دستگاه های نظارتی متعدد انجام شده، تصریح کرد: مطالعات امکان سنجی و مبانی علمی طرح ها بصورت دقیق صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاران بخش گردشگری با پیروی از قانون و ارائه مستندات شفاف مالی حسن اخلاق حرفه ای خود را اثبات نموده اند، از مسوولان خواست تا برای رفع موانع سرمایه گذاری در استان تلاش کنند.
75 هتل، 21 هتل آپارتمان، 67 مجتمع گردشگری، 45 مهمانپذیر، 802 مسافرکاشانه، 209 واحد پذیرایی بین راهی و سفره خانه سنتی و 52 دفتر خدمات مسافرتی در طرح نوروزی امسال گیلان فعالیت داشتند.ک/3
1881/2007
03/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 320]