واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار مرکزی: دوران پساتحریم فرصت طلایی برای سازندگی است اراک-ایرنا-استاندار مرکزی گفت: دوران پساتحریم فرصت طلایی برای سازندگی و شکوفایی ظرفیت های کشور و استان است و باید با درایت و راهبردهای هدفمند بستر استفاده حداکثری را فراهم کرد.
محمود زمانی قمی روز شنبه در نشست هماهنگی تشکیل ستاد راهبری وضعیت استان مرکزی در دوران پس از تحریم افزود: مذاکرات نفس گیر دیپلماتیک دولت یازدهم و موفقیت کسب شده در به رسمیت شناختن حقوق هسته ای کشور پس از مذاکرات مرحوم مصدق در ملی شدن صنعت نفت و رایزنی های امیرکبیر با روس ها، به عنوان تاریخ ساز ترین حادثه کشور شناخته می شود.
وی ادامه داد: دستیابی به موفقیت های غرور انگیز توسط تیم مذاکره کننده هسته ای در شرایطی صورت گرفت که کشور آبستن حوادث مختلفی از جمله تحریم های ظالمانه و نا به جا بود.
استاندار مرکزی اضافه کرد: استان مرکزی به دلیل مزیت های برجسته در اقتصاد و صنعت به عنوان پایتخت صنعتی ایران ثاثیرات نامطلوب بیشتری از تحریم ها را متحمل شده است و ظرفیت های تولیدی و صنعتی استان به مراتب تاثیر نامطلوب و چالش عمیق تری را تجربه کرده اند.
زمانی قمی افزود: نباید با کار بدون برنامه و روزمرگی فرصت طلایی دوران پس از تحریم را از کف داد و دچار فرصت سوزی شد.
وی اظهار کرد: دستگاه های اجرایی و بدنه دولت باید با تبیین شرایط کنونی و بر شمردن مزیت های حاکمیت شرایط پس از تحریم، زمینه مشارکت بیشتر شهروندان را در تعامل با دولت تدبیر و امید فراهم کنند.
استاندار مرکزی گفت: دستگاه های اجرایی باید با یک دورخیز بلند خود را برای اجرای طرح چابک سازی دولت آماده کنند تا اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی با سرعت بیشتری در این دولت به منصه ظهور برسد.
زمانی قمی تاکید کرد: سرمایه گذاری خارجی و شناسایی بازارهای هدف داخلی و خارجی یکی دیگر از وظایف تیم های اقتصادی و تجاری در استان مرکزی به عنوان یکی از قطب های قدر اقتصادی کشور است .
وی ادامه داد: جلب مشارکت های مردمی علاوه بر رونق اقتصادی و گردش مالی مناسب، زمینه ساز امنیت ملی نیز هست.
وی گفت: اگر فرصت طلایی تلاش و تکاپو برای رونق تولید و اقتصاد در دوران پساز تحریم را از دست بدهیم، آیندگان و تاریخ به هیچ وجه ما را نمی بخشند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار مرکزی نیز در سخنانی گفت: در سال های گذشته حتی یک مورد سرمایه گذاری خارجی در استان ثبت نشده است.
شکرالله حسن بیگی افزود: با توجه به شرایط حساس منطقه و کشور و به ویژه شادابی و نشاط جامعه ناشی از ثمربخش بودن مذاکرات هسته ای، نباید توقعات و مطالبات مردم را به صورت غیر واقعی بالا برد.
وی ادامه داد: دولت در صورت توافق نهایی و اجرایی شدن مفاد آن، برای تحقق نتیجه مطلوب نیازمند فرصت بیشتری است تا بتواند به وضعیت معیشت و اقتصاد کشور سامان بخشد.
حسن بیگی از مدیران دستگاه های اجرایی استان مرکزی خواست تا با حضور در رسانه و پاسخگویی به مطالبات مردم و شهروندان، به تبیین دستاوردهای دولت یازدهم بپردازند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی بیان کرد: عده ای از توافق صورت گرفته ناراضی هستند که مسوولان و مدیران دستگاه های اجرایی نباید اجازه دهند تا شیرینی این توافق در کام ملت تلخ شود.
استان مرکزی با دو هزار و 900 واحد تولیدی و صنعتی دومین قطب صنایع مادر تخصصی و چهارمین قطب صنعت کشور است.
سه درصد از محصولات تولیدی کشاورزی کشور نیز در استان مرکزی تولید می شود.ک/3
7112/6013/
03/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]