تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز كليد همه خوبی هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870592539




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا ترک‌ها طناب‌دار خودشان را هم فروختند؟ |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چرا ترک‌ها طناب‌دار خودشان را هم فروختند؟
"سرمایه دار طناب‌ دار خودش را هم می فروشد" این جمله معروفی است که به ولادیمیر ایلیچ اولیانوف معروف به لنین‏ تئوریسین و انقلابی کمونیست روسی، رهبر انقلاب ۱۹۱۷ روسیه، و بنیانگذار دولت اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی نسبت داده می شود اما این روزها ترکها در کشورها همسایه هم به این رویکرد خو گرفته اند.
کد خبر: ۵۱۹۴۹۵
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۵ - 25 July 2015


"سرمایه دار طناب‌ دار خودش را هم می فروشد" این جمله معروفی است که به ولادیمیر ایلیچ اولیانوف معروف به لنین‏ تئوریسین و انقلابی کمونیست روسی، رهبر انقلاب ۱۹۱۷ روسیه، و بنیانگذار دولت اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی نسبت داده می شود اما این روزها ترکها در کشورها همسایه هم به این رویکرد خو گرفته اند.
 
به گزارش جام جم آنلاین، ترکیه یکی از مهمترین کشورهایی است که از گذشته ای دور به رشد اقتصادی و کسب دلار به هر قیمتی دست می زده است. این کشور پیش از روی کار آمدن اسلام گرایان با ترویج مراکز فساد اقدام به کسب پترو دلارهای کشورهای عربی منطقه می کرد اما پس از روی کار آمدن دولت به اصطلاح اسلام گرایان وضعیت کمی متفاوت تر شد و این رویکرد با تغییراتی ظاهری البته ابعاد جدیدتری به خود گرفت.

این روزها ترکیه به هر بهایی در تلاش است تا هژمونی منطقه ای خود را حفظ کند و همین مسئله سبب شده تا در چند سال اخیر این کشور با پشت کردن به همپیمانان منطقه ای خود نائره جنگ های خانمان سوز را بر افروزد اما در این بین زمامداران ترکیه با تفکرات "نئوعثمانی" یک اشتباه استراتژیک نیز داشتند و آن حمایت از گروههای تروریستی وهابی- صهیونیستی برای ضربه زدن به کشورهای منطقه بود.

محله سلطان محمد فاتح در استانبول جایی است که خانه به خانه اش محل سکونت عربهای مهاجر و مسافرانی است که از آسیای میانه، همین طور از اروپا و نقاط دیگر به هوای وصل شدن به داعش به آنجا می آیند. ترکها با چشمان خود می دیدند که پولهای سعودی و قطر چطور در اینجا هزینه می شود. اما هرچه بود، دلار بود و دلار که برای ترکیه امری ضروری است.
هیچ شکی نیست که تا امروز ترکیه سیاست حمایت از داعش را داشت اما این روزها کمی اوضاع تغییر کرده و خطر در کمین داعش است.

ساعاتی پیش وزارت خارجه این کشور در بیانیه ای با اشاره به "تهدید رو به رشد" علیه امنیت این کشور توسط داعش اعلام کرد، آنکارا به ائتلاف آمریکایی ضد داعش می پیوندد و در بخشی از توافق با آمریکا، پایگاه های هوایی و جنگنده های خود را به کار می گیرد.

به گزارش راشاتودی، وزارت امور خارجه ترکیه در این بیانیه آورده است: ترکیه و آمریکا تصمیم گرفته اند تا همکاری خود را در مقابله با داعش تقویت کنند.

در همین حال رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه روز جمعه این مساله را تایید کرد که آنکارا توافق کرده تا به آمریکا اجازه دهد از پایگاه هوایی اینجرلیک در شهر آدانا در جنوب ترکیه برای انجام عملیات نظامی علیه داعش استفاده کند.

این کشور در دو مرحله و طی یک هفته یک بار چهارصد نفر و بار دیگر 260 نفر عضو داعش را دستگیر می کند، اعضایی که روشن است همه زیر نظر سیستم اطلاعاتی ترکیه کار می کردند.
آنکارا همچنین دست به حمله به مواضع همپیمان خود یعنی داعش در سوریه نیز می زند.

برخی انفجارهای اخیر در شهرهای مرزی این کشور که از سوی عناصر داعش صورت گرفته ترکیه را در وضعیت بسیار بحرانی قرار داده و در واقع نشان می دهد که این کشور با حمایت از تروریستها به خاطر جذب پترو دلارهای عربستان و قطر به مصداق این جمله معروف لنین تبدیل شده که سرمایه دار طناب‎دار خود را می فروشد. هم اکنون این طناب گلوی سیاستمداران حزب به اصطلاح عدالت و توسعه را می فشارد و آنها چاره ای ندارند جز آنکه با آن چیزی که خود ساخته اند مقابله کنند وخود کرده را تدبیر نیست.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن