محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826328343
بحث و جدل های هسته یی در کنگره آمریکا
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/شنبه سوم مرداد 1394 بحث و جدل های هسته یی در کنگره آمریکا تهران-ایرنا-خبرها و تحلیل های مرتبط با صف آرایی موافقان و مخالفان توافق هسته یی در کنگره آمریکا یکی از سوژه های اصلی روزنامه های امروز ایران بود.
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز شنبه 3 مرداد 1394 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
*** صف آرایی موافقان و مخالفان توافق هسته یی در کنگره ی آمریکا
روزنامه ی «ایران» در گزارشی با عنوان «نشست داغ هسته ای در کنگره» به حضور «جان کری» وزیر امور خارجه ی آمریکا در نشست کنگره ی این کشور اشاره کرد و نوشت: نخستین جلسه دفاع وزیر خارجه امریکا از توافق هسته ای با ایران در کنگره این کشور به صحنه نزاع با نمایندگان تندرو و مخالف توافق هسته ای تبدیل شد. کنگره ی که اکثریت آن را جمهوریخواهان تشکیل می دهند و با انگیزه هایی متأثر از رقابت سیاسی با دموکرات ها تمایل نداشتند موضوع هسته ای ایران پشت میز مذاکره حل و فصل شود.
به نوشته ی ایران، برخی رسانه های غربی، انتقادات تند نمایندگان امریکایی از توافق را همنوایی نمایندگان منتقد با مواضع مقامات اسرائیلی دانسته و فضای تشنج آمیز سنا را نقطه اوج فعال شدن لابی های اسرائیلی در کنگره توصیف کردند.
روزنامه ی «ابتکار» هم در مطلبی با عنوان «دلواپسان توافق در سنا» نوشت: پنج شنبه گذشته جان کری در جلسه استماع کمیته روابط خارجی سنا شرکت کرد تا اعضای کمیسیون روابط خارجی مجلس سنا را از روند و محتویات مذاکرات هسته ای مطلع سازند. وی در این نشست منتقدین توافق هسته ای را مورد اعتراض قرار داد و آنها را متوهم و ساده لوح خطاب کرد.
«دوئل امریکایی» هم عنوان گزارش خبری روزنامه ی «اعتماد» در همین ارتباط است که در آن از مخالفت نمایندگان کنگره و برخی سناتورهای جمهوریخواه با اوباما به «سونامی» تعبیر شده و آمده است: جان کری روز پنجشنبه در کمیته روابط خارجی سنای ایالات متحده در حالی که انگشتان خود را از شدت عصبانیت در هم فرو می برد با سونامی انتقادهای جمهوریخواهان رو به رو شد. وی در این جلسه که به مدت چهار ساعت و نیم طول کشید تمام تلاش خود را کرد تا سناتورهای مقابل خود را قانع کند که توافقی خوب به دست آورده است.
روزنامه ی «آرمان» نیز در سرمقاله ی خود با عنوان «حرف حساب منتقدان توافق» با اشاره به حضور کری در کنگره برای ارایه ی توضیحات درباره ی توافق هسته یی با ایران، نوشت: باید به این نکته توجه داشت برخی از نمایندگان سنای آمریکا و بخصوص کمیته روابط خارجی آن اطلاعات بسیار اندکی داشتند و بیشتر با پیشداوری های گذشته خود صحبت می کردند. آنچه در این میان اهمیت دارد، چنین است که برای قضاوت منصفانه باید هم به نکات جان کری و هم به نکات طرف مقابل وی توجه کرد. این در حالی است که در ایران منتقدان توافق هسته ای که به دلواپسان شهرت دارند صرفا آن بخش از نقل قول ها که بر محدودیت فناوری هسته ای ادعا می کند را معیار قرار می دهند.
روزنامه ی «آفتاب یزد» هم در مطلبی در همین ارتباط به دفاع کری از توافق هسته یی با وجود حمله ی سناتورهای جمهوریخواه به وی اشاره کرد و نوشت: جان کری عصر پنجشنبه در مقابل مجلسی قرار گرفت که از قبل می دانست که کار مشکلی را در برابر آن خواهد داشت. وزیر امور خارجه آمریکا برای نخستین بار بعد از توافق هسته ای با ایران در نهادی به نام سنای آمریکا حاضر شد تا بتواند در آن جلسه از توافق صورت گرفته در شرایطی دفاع کند که بسیاری از سناتورهای جمهوری خواه منتظر حمله به آن بودند.
روزنامه ی «قانون» هم در یادداشتی با عنوان «آب پاکی روی دست جنگ طلبان آمریکا» با طرح این سوال که «قصه چیست؟ چرا سنای آمریکا زمانی که شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه توافق هسته ای با ایران را به تصویب رسانده، اینگونه قضیه رأی دادن به توافق را جدی و مهم جلوه می دهد؟» نوشت: داستان توافق هسته ای با کشور ما، داستانی زیر پوستی دارد. آن طور که برخی از رسانه های غربی نقل کرده اند، بعضا دیده و شنیده شده که برخی سناتورهای دو آتشه جمهوریخواه در جمع های خصوصی گفته اند، ما مشکلی با توافق هسته ای با ایران نداریم و علاوه بر این ، حتی آن را گامی مهم در جهت برقراری امنیت در جامعه جهانی می دانیم. مشکل ما چیز دیگری است. اوبامای دموکرات! چه کسانی که در ایران هستند، چه کسانی که در اروپا و چه کسانی که در خود ایالات متحده، بازی زیر پوستی کنگره را تا آخرش خوانده اند.
در ادامه آمده است: به هر حال، افتخار نوشته شدن توافق هسته ای در تاریخ به پای دولت دموکرات، موضوع ساده ای نیست که جمهوریخواهان بخواهند از آن بگذرند.
روزنامه ی «دنیای اقتصاد» هم اختلاف میان کنگره و اوباما بر سر توافق هسته یی را جنگ تمام عیار کنگره و کاخ سفید توصیف کرد و نوشت: پس از حصول توافق در کاخ کوبورگ و تصویب آن در شورای امنیت سازمان ملل، اینک کنگره نزدیک به جمهوری خواهان 60 روز کاری فرصت دارد تا مفاد توافق هسته ای را به بحث و بررسی نمایندگانی بگذارد که در طول چند ماه اخیر شدیدترین تیرهای انتقاد خود را روانه توافق و مذاکرات کرده اند. انتقاداتی که بعضا تهدید به وتوی رئیس جمهور آمریکا را نیز به دنبال داشته است.
روزنامه ی «شهروند» هم در یادداشتی با عنوان «انسجام داخلی، پاسخ مناسب به منطق کنگره آمریکا» با تاکید بر مساله قدرت و انسجام داخلی برای اجرای موفق توافق هسته یی این سوال را مطرح کرد که در اجرای موفق این توافق با چه نیرویی طرف هستیم؟ و در پاسخ به آن نوشت: نیرویی که فاقد هرگونه منطق قابل قبولی جز قدرت و خود بزرگ بینی است. کسانی که شاهد پرسش و پاسخ جان کری و دو وزیر دیگر دولت ایالات متحده در کمیسیون روابط خارجی سنای آمریکا بودند، به خوبی متوجه شدند که چرا به رغم اظهارات گوناگون و بیان ادله از سوی نمایندگان دولت آمریکا و کسانی که در جریان توافق بودند، اعضای سنای آمریکا به ویژه اعضای حزب جمهوری خواهان هیچ انعطافی در ذهنیت خود نشان نمی دادند، گویی که مرغ ذهنیت آنان یک پا دارد. یک پایی که در اسراییل قرار دارد.
روزنامه ی «خراسان» هم در مطلبی درباره ی حضور کری در کنگره با اشاره به عصبانیت برخی نمایندگان کنگره آمریکا از توافق هسته یی نوشت: راز این عصبانیت در چیست؟ شاید بتوان یکی از دلایل این پرخاش هسته ای دولتمردان و نمایندگان آمریکا را تغییر خطوط قرمز این کشور در 12 سال گذشته و مجبور شدن به پذیرش حرف حق ایران در حقوق هسته ای اش جستجو کرد.
روزنامه ی «کیهان» اما در گزارش خبری خود در این ارتباط، مدعی همدستی دولت و کنگره آمریکا در موضوع هسته یی و جنگ زرگری میان آنها شد و نوشت: اگر به گذشته برگردیم و سخنان اوباما در اندیشکده سابان را درباره اینکه وی نیز علاقه مند است تک تک پیچ و مهره های برنامه هسته ای ایران را باز کند به یاد بیاوریم، باید گفت کاخ سفید و کنگره آمریکا یک هدف را از دو مسیر دنبال می کنند. در حقیقت این دو نهاد اگر در هر موضوعی اختلاف داشته باشند، در تامین امنیت رژیم اشغالگر قدس و مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران اختلافی ندارند. اختلاف این دو تنها یک اختلاف تاکتیکی در یک هدف مشترک است.
*** سفر قریب الوقوع فابیوس به تهران
گفت و گوی تلفنی «حسن روحانی» و « فرانسوا اولاند» رییسان جمهوری ایران و فرانسه و سفر احتمالی «لوران فابیوس» وزیر امور خارجه ی این کشور در چند روز آینده به ایران که بسیاری آن را در جهت تحکیم روابط تهران- پاریس می دانند، بازتاب های متفاوتی در روزنامه های امروز داشت. برخی از آن استقبال و برخی نیز از آن انتقاد کردند.
روزنامه ی «ابتکار» در مطلبی با عنوان «جنجال های یک سفر» از ناخرسندی برخی اصولگرایان از سفر فابیوس به تهران خبر داد و نوشت: جنجال های رسانه ای بر سر ورود وزیر خارجه فرانسه به ایران دیروز به تریبون نماز جمعه هم رسید و خطیب نماز جمعه تهران از مسئولین خواست تا فرش قرمز برای وی پهن نکنند.
ابتکار با اشاره به اینکه مناقشه تاریخی بین ایران و فرانسه درباره ی خون های آلوده و مواضع سرسختانه ی فابیوس در مذاکرات هسته یی علیه تیم مذاکره کننده ی ایران و حمایت از مواضع سعودی ها و صهیونیست ها مورد انتقاد افکار عمومی در ایران است افزود: اما در روابط دیپلماتیک بلوغ این است که با حفظ رابطه بیشترین امتیاز را از طرف مقابل دریافت کنی.اینکه از ورود وزیر خارجه یک کشور تاثیر گذار در اروپا و دنیا جلوگیری کنیم هنر نیست اینکه بتوانیم از اشتباهاتی که آن ها انجام داده اند استفاده کنیم و بیشترین امتیاز را بگیریم هنر است.
روزنامه ی آرمان هم در مطلبی با عنوان «فابیوس و موگرینی در راه تهران» نوشت: سفر لوران فابیوس به تهران در حالی است که از آخرین سفر یک مقام فرانسوی به تهران بیش از 12 سال می گذرد. در این میان، هرچند مسائل مربوط به احیای روابط دوجانبه میان تهران و پاریس مهم ترین دستور کار سفر وی خواهد بود، برخی منابع از وجود برنامه هایی برای بحث درباره برخی مسائل منطقه ای در این سفر سخن می گویند.
به نوشته ی آرمان، دروازه های ایران به روی کشورهای جهان باز شده است و در حالی که پیش بینی این حجم از سفر مقامات اروپایی به ایران نشده بود اما آنها گویی چمدان های خود را از قبل برای سفر به کشورمان بسته بودند و پس از توافق وین فقط تاریخ سفر را تعیین کردند.
روزنامه ی آفتاب یزد هم سفر وزیر امور خارجه ی فرانسه به ایران را سفری برای دلجویی دانست و نوشت: پر واضح بود که بعد از حصول توافق تاریخی ایران با کشور های 1+5 قفل های کلون دار و پر قدمت درب های بسیاری از مسائل داخلی و خارجی کشور خواهد شکست و سفر قریب الوقوع لوران فابیوس، وزیر امور خارجه فرانسه در سه شنبه هفته جاری ، بعد از سرانجام مطلوب مذاکرات نیز ندای تغییر و تحول در سپهر دیپلماسی کشور سر داد.
آفتاب یزد با اشاره به گفت و گوی تلفنی روسای جمهور ایران و فرانسه افزود: مکالمات اینگونه رخ می نماید که دیگر زبان تهدید و تحریم در خروارها خاک دفن شده و به جای آن زبان تکریم متولد شده است.
در این میان روزنامه ی قانون هم با انتقاد از فضا سازی تندروها علیه سفر فابیوس به تهران نوشت: به فرانسه فرصت جبران بدهیم .
قانون افزود: اینکه فابیوس در سال های نه چندان دور به دلیل خیانت یا حماقت خون های آلوده را به ایران وارد کرد، مبحثی حقوقی است که دولت جمهوری اسلامی و نظام می توانند از طریق مجامع بین الملل پیگیری کنند و اگر ظلمی در این بین شده است، جبران شود. اما این روزها گروه های خاص و رسانه هایی که در سال های اخیر زبان بر کشته شدن بی صدای هزاران نفر به دلیل تحریم های مختلف که باعث و بانی آن عدم مدیریت صحیح و ندانستن زبان مذاکره بود، بسته اند؛حال با سفر فابیوس به تهران قصد دارند ناکامی های خود در انتخابات و توافق هسته ای را تلافی کنند.
روزنامه ی «جوان» اما با انتقاد از سفر فابیوس به تهران نوشت: در دهه 60 زمانی که کشورمان درگیر جنگ تحمیلی بود، دولت ایران تصمیم می گیرد برای درمان بیماران هموفیلی از یک شرکت فرانسوی محصولات خونی تهیه کند. شرکت فرانسوی نیز محصولاتی را که به ویروس HIV و هپاتیت آلود بوده به ایران صادر می کند. اولین ایرانیانی که به ایدز مبتلا شدند، بیمارانی بودند که از این محصولات خونی استفاده کردند. شرکت فرانسوی علاوه بر ایران به چند کشور دیگر نیز این محصولات آلوده را صادر کرده بود و حتی شهروندان فرانسوی نیز در این بین آلوده و قربانی شدند. حال با نزدیک شدن به زمان سفر وزیر امور خارجه فرانسه به ایران، این سؤال مطرح شده است که آیا فابیوس برای پرداخت غرامت قربانیان به ایران می آید؟!
*** بازتاب حواشی همایش ملی سلامت در روزنامه ها
روز پنجشنبه یکم مرداد 1394 هجری خورشیدی همایش ملی سازمان های مردم نهاد در حوزه سلامت با حضور مقام های ارشد کشور از جمله رییس جمهوری و وزیران امور خارجه و بهداشت، برخی دیگر از مسوولان، روسای دانشگاه های علوم پزشکی و جمع زیادی از نمایندگان سازمان های مردم نهاد در حوزه ی سلامت برگزار شد.
روزنامه ی اعتماد در گزارشی از این مراسم با اشاره به امیدی که با اقدام های دولت در بیماران صعب العلاج برای درمان بیماری خود و دست یابی به دارو به وجود آمده، نوشت: مرز میان «امید» و «ناامیدی» باریک است، گاه حتی باریک تر از یک تار مو. می توان «درد» داشت اما «امیدوار» بود؛ امیدوار به روزهایی بهتر. می توان درد داشت اما «بوی امید ز اوضاع جهان» شنید، همچون دخترکی که با کیسه اکسیژن روی سن مراسمی رسمی رفت. با چشمانی اشک آلود و نفسی گرم اما سخت و گرفته از یک امید گفت و سفید دید.
اعتماد در ادامه با اشاره به قدردانی یک دختر بیمار از ظریف؛ صالحی؛ روحانی به خاطر امید به زندگی که به او و همه بیماران صعب العلاج داده اند در جریان مراسم، افزود: جامعه ما این روزها پس از یک توافق هسته ای به یک چیز دل خوش است. «امید رفع مشکلات. اینکه همه مشکلات به تحریم و رفع تحریم بازمی گردد، امیدی واهی است که گذشت این سال ها نشان می دهد از تحریم هم ملت با همه سختی ها گذر کرد. آنچه در پی این توافق برای ما ارزش دارد افزایش امید است. به گفته مجری محبوب و محصور صدا وسیما توقع همه از شکستن تحریم رویش «مک دونالد» و تولد «بنز» در سرزمین مادری نیست. رویدادهای روز پنجشنبه یک چیز را به همه نشان داد؛ دارایی های ایرانی فقط پول های بلوکه شده نیست، دارایی بلوکه شده ملت ایران، همین مردم هستند، امید آنان است، دارایی ملت ایران همدلی است. این روزها بیش از هر چیز به امید و همدلی نیاز داریم. بیایید دلواپس ناامیدی و سیاهی ها باشیم.
«به خاطر امید به زندگی از شما متشکریم» هم عنوان گزارشی در همین ارتباط در روزنامه ی آرمان است که در آن به بخش هایی از سخنان رییس جمهوری پیرامون اجرای طرح سلامت و چالش های آن اشاره شده است.
انتقاد از بداخلاقی برخی رسانه ها، بخشی از سخنان رییس جمهوری در جریان این همایش بود که آرمان درباره ی آن نوشت: بخش حاشیه ای سخنان رئیس جمهور کنایه وی به سایت ها، روزنامه های منتقد دولت و رسانه ملی بود.
به نوشته ی این روزنامه، به نقل از روحانی، اجرای سلامت، از بداخلاقی ها در سایت ها و برخی روزنامه ها که ان شاءا... در صداوسیما نیست، آغاز می شود.
روزنامه ی آفتاب یزد هم در مطلبی در همین ارتباط با عنوان «اشکهای مرد همیشه خندان» به قدردانی دختر بیمار ریوی با کپسول اکسیژن از ظریف و صالحی در جریان مراسم و اندوه و اشک ظریف و حاضران اشاره کرد و نوشت: گریه ظریف و صالحی و من و شما بعد از دیدن آن صحنه، مضمونی به این معنا دارد که تحریم های ظالمانه چه بر سر بسیاری از مردمی که از بیماری رنج می برند آورده...وچه قدر ساده می پنداشتیم که در زمان تحریم ها اگر به قول برخی اشکنه بخوریم !!! همه مشکلاتمان رفع می شود و عده ای دیگر فکر می کردند تحریم ها کاغذ پاره ای بیش نبودند؟! و چه بسیار آنهایی که می گفتند برای رفع تحریم ها نیازی به مذاکره نیست... در گیرودار این ندانم کاری ها و بازی های جناحی و سیاسی و بی کفایتی ها بود که حفظ حق هسته ای ایران هم در حرکت های روبه جلویی چون مصارف انرژی و پزشکی تحت الشعاع قرار گرفتند و چون ازدید نااهلان بیگانه، حق هسته ای ما قانونی به شمار نمی رفت از روند روبه رشدش جلوگیری شد... در جریان آن سالها، بسیاری ازمردم از قلم افتادند مثل همین بیماران ونیازهای آنها....
*** توافق هسته ای؛ خوب یا بد؟
روزنامه های امروز طبق روال چند روز گذشته، پس از توافق هسته یی میان ایران و 1+5 به بررسی ابعاد مثبت و منفی این توافق پرداختند. برخی از این توافق حمایت و برخی نیز از آن انتقاد کردند.
«اگر توافق نمی شد، چه می شد؟» عنوان یادداشتی در روزنامه ی «شرق» است که در آن در پاسخ به این سوال با حمایت از توافق صورت گرفته آمده است: معلوم است چه می شد تحریم ها نه تنها برداشته نمی شد بلکه روز به روز بر آنها افزوده می شد.
شرق افزود: اکنون که ملت ایران توانایی مردان دیپلماسی دولت یازدهم در میدان سیاست جهانی با حریفان قدرتمند را دیدند، نسبت به آینده خودشان در پناه تدبیر و امید خوشبین هستند و مطمئن اند که با برچیده شدن بساط تندروها- به ویژه با حضور گسترده ای که مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی، خواهند داشت- فضای آرامش در جامعه و میدان کار و تلاش مضاعف برای مدیران اجرائی به وجود خواهد آمد. حال اگر توافقی صورت نمی گرفت میدان برای جولان بی حساب و کتاب تندروها فراخ تر می شد. روزنامه ی «مردم سالاری» هم در سرمقاله ی خود با عنوان «میز مذاکره ؛ کم هزینه ترین راه تامین منافع ملی» با بیان دستاوردهای مهم در گفت و گوهای هسته یی نوشت: در کنار این دستاوردها که با یک مدیریت درست و منطقی می تواند بخشی از مشکلات اقتصادی کشور را حل کند باید به یک دستاورد مهم دیگر هم اشاره کرد. این مذاکرات می تواند تکانه های مهمی به نوع تفکر و همچنین نحوه تعامل با دنیا را در میان مردم و نخبگان جامعه و همچنین مسئولان بوجود آورد. بنابراین اکنون درس و دستاورد مهمی که از مذاکرات به دست آمده این است که برای تامین منافع ملی خود در عرصه بین الملل باید از ادبیات دیپلماتیک و میز مذاکره استفاده کرد.
روزنامه ی «سیاست روز» اما بر خلاف روزنامه های یاد شده در مطلبی ادعا کرد: توافق هسته ای تهدیدات نظامی آمریکا را بیشتر کرد.
این روزنامه نوشت: نتیجه گفت و گوهای هسته ای و حتی توافق بر سر آن، هیچ گاه نمی تواند، تهدیدات آمریکا و رژیم صهیونیستی را علیه ایران به پایان برساند. تصور این که این توافق هسته ای همه اختلافات، دشمنی ها و چالش های میان ایران و آمریکا را پایان می دهد، از هر لحاظ تصوری کوته بینانه است.
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
**پژوهشم**9282**2054
03/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]
صفحات پیشنهادی
انتقاد نمایندگان کنگره آمریکا از تصویب قطعنامه شورای امنیت درباره هسته ای ایران
انتقاد نمایندگان کنگره آمریکا از تصویب قطعنامه شورای امنیت درباره هسته ای ایران نمایندگانی از هر دو حزب اصلی آمریکا از دولت اوباما به خاطر ارایه و تصویب قطعنامه لغو تحریم های ایران در شورای امنیت انتقاد کردند به گزارش نامه نیوز به نقل از وب سایت هیل نمایندگانی از دو حزب جمهوریخوابراز نگرانی رهبران کنگره آمریکا نسبت به توافق هستهای احتمالی
ابراز نگرانی رهبران کنگره آمریکا نسبت به توافق هستهای احتمالی همزمان با نزدیک شدن به حصول یک توافق میان ایران و گروه 1 5 رهبران کنگره آمریکا در حالیکه ایران همواره بر صلحآمیز بودن برنامه هستهای کشورمان تأکید دارد از حصول توافق ابراز نگرانی کرده و نسبت به امتیازدهی دولت آمرگزارش فرانس24 از احتمال رأی نیاوردن توافق هستهای در کنگره آمریکا
گزارش فرانس24 از احتمال رأی نیاوردن توافق هستهای در کنگره آمریکا فرانس بیست و چهار گزارش داد احتمال رای نیاوردن توافق هسته ای در کنگره آمریکا وجود دارد به گزارش نامه نیوز شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد در آمریکا دولت باراک اوباما باید برای به تصویب رساندن توافق هسموضعگیریهای متناقض حامیان و مخالفان توافق هستهای با ایران در کنگره آمریکا
سهشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۲۱ ۳۰ توافق هستهای 1 5 با ایران به رغم برخورداری از حمایت دولت اوباما و برخی نمایندگان دموکرات در کنگره آمریکا و همچنین گروهها و فعالان ضدجنگ با مخالفت تعدادی از نمایندگان سرشناس جمهوری خواه در کنگره این کشور مواجه شد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایمخالفت های شدید با توافق هسته ای در کنگره آمریکا
مخالفت های شدید با توافق هسته ای در کنگره آمریکا دانلود 106 لینک ۳۰ ۰۴ ۱۳۹۴ - ۱۲ ۱۸کنگره آمریکا ،مخالف توافق هسته ای
کنگره آمریکا مخالف توافق هسته ایتاریخ انتشار دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۱۶ روزنامه وال استریت ژورنال نوشت هرگونه توافق هسته ای با ایران با مخالفت شدید در کنگره آمریکا مواجه خواهد شد به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی این روزنامه آمریکایی در مطلبی به قلم کرلغو توافق هستهای توسط کنگره باعث انزوای آمریکا میشود
لغو توافق هستهای توسط کنگره باعث انزوای آمریکا میشودتاریخ انتشار جمعه ۲۶ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۷ ۴۲ استاد دانشگاه مینه سوتای آمریکا معتقد است جمهوریخواهانی که پس از توضیحات اوباما بازهم مخالف با توافق هسته ای وین باشند باعث می شوند تا آمریکا در انزوا به سوگ بنشیند پروفسور «ویتحلیل شبکه آمریکایی وکس (vox): چرا احتمال رد توافق هستهای در کنگره آمریکا صفر است؟
تحلیل شبکه آمریکایی وکس vox چرا احتمال رد توافق هستهای در کنگره آمریکا صفر است یک شبکه آمریکایی در گزارشی اذعان کرد که جمهوری خواهان در نهایت پس از دست و پا زدن های بسیار چاره ای جز پذیرش توافق ایران و غرب نخواهند داشت و این توافق 60 روز دیگر خواه ناخواه در کنگره تصویب خواهرئیس مجلس نمایندگان آمریکا: اکثریت کنگره با توافق هستهای ایران مخالف هستند
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اکثریت کنگره با توافق هستهای ایران مخالف هستندتاریخ انتشار جمعه ۲۶ تير ۱۳۹۴ ساعت ۲۲ ۵۹ رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت کاملاً روشن است که اکثریت مجالس نمایندگان و سنا مخالف توافق هسته ای با ایران هستند به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی فاکس نرویترز: وعده کنگره آمریکا در آستانه توافق هستهای
با انعکاس اظهارات سناتورها رویترز وعده کنگره آمریکا در آستانه توافق هستهای رژیم ایران مجبور به تغییر رویکرد و رفتار خود خواهد بود ایران باید از پیگیری بمب هسته ای دست کشیده و به بزرگترین حامی تروریسم در جهان بودنش پایان دهد به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز ناظران و افکاراحتمال رای منفی کنگره آمریکا به جمعبندی مذاکرات هستهای
عابدینی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد احتمال رای منفی کنگره آمریکا به جمعبندی مذاکرات هستهای یک کارشناس سیاست خارجی گفت با توجه به اکثریت جمهوریخواه مجلس نمایندگان و سنای آمریکا احتمال دادن رای منفی به جمعبندی مذاکرات از سوی این دو نهاد در محافل سیاسی بسیارمشروح نشست خبری سخنگوی کاخ سفید/ مخالفت کنگره با توافق هستهای تاثیری وحشتناک بر آمریکا خواهد داشت
مشروح نشست خبری سخنگوی کاخ سفید مخالفت کنگره با توافق هستهای تاثیری وحشتناک بر آمریکا خواهد داشت بین الملل > دیپلماسی - جاش ارنست در نشست خبری گفت اگر کنگره آمریکا این توافق را بکشد این موضوع تاثیر وحشتناکی بر جایگاه آمریکا در جهان خواهد داشت این توافق نه تنها بکاخ سفيد:رد توافق هستهای با ايران در کنگره آمريکا برای جايگاه آمريکا ويرانگر خواهد بود
کاخ سفيد رد توافق هستهای با ايران در کنگره آمريکا برای جايگاه آمريکا ويرانگر خواهد بود جاش ارنست سخنگوی کاخ سفيد گفته است که رد توافق هستهای با ايران در کنگره آمريکا پيامدهای ويران کنندهای برای جايگاه اين کشور در عرصه بينالمللی در پی خواهد داشت روز نو جاش ارنست سخنگویسناتور سابق: رد توافق هستهاي توسط کنگره يک فاجعه خواهد بود
سناتور سابق رد توافق هستهاي توسط کنگره يک فاجعه خواهد بودتاریخ انتشار جمعه ۲۶ تير ۱۳۹۴ ساعت ۲۳ ۵۷ سناتور سابق دمکرات آمریکایی گفت رد توافق هستهای ایران توسط اعضای کنگره آمریکا یک فاجعه خواهد بود به گزارش شبکه تلویزیونی راشا تودی روسیه لری کینگ مجری برنامه «پولاستقبال رئیس جمهور سابق آمریکا از توافق هستهای با ایران/ کارتر: معتقدم که ما کار درست را انجام میدهیم
استقبال رئیس جمهور سابق آمریکا از توافق هستهای با ایران کارتر معتقدم که ما کار درست را انجام میدهیم رییسجمهور پیشین آمریکا درباره مذاکرات هستهای ایران و گروه 1 5 گفت من معتقدم که ما کار درست را انجام میدهیم به گزارش نامه نیوز جیمی کارتر رییسجمهور پیشین آمریکا در سالرای منفی کنگره، برای جايگاه آمريکا ويرانگر خواهد بود
سخنگوی کاخ سفيد رای منفی کنگره برای جايگاه آمريکا ويرانگر خواهد بود سخنگوی کاخ سفيد گفته است که رد توافق هستهای با ايران در کنگره آمريکا پيامدهای ويران کنندهای برای جايگاه اين کشور در عرصه بينالمللی در پی خواهد داشت به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز جاش ارنست سخنگوی کاخ سفيدخشم سناتورهای آمریکا از ارجاع پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت
خشم سناتورهای آمریکا از ارجاع پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت رئیس کمیته روابط خارجی سنا و سناتور دموکرات ارشد این کمیته طی نامه ای به اوباما اعترض خود را از بی توجهی وی به نتایج بازبینی مجلس نمایندگان آمریکا در مورد پرونده هسته ای ایران ابراز نمودند به گزارش نامه نیوز باب-
سیاسی
پربازدیدترینها