تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):علت روزه گرفتن آن است كه به سبب آن ثروتمند و فقير برابر شوند زيرا ثروتمند گرسنگى را اح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869659679




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رویترز: وعده کنگره آمریکا در آستانه توافق هسته‌ای


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
مک کانل جان بینر رویترز: وعده کنگره آمریکا در آستانه توافق هسته‌ای

با انعکاس اظهارات سناتورها؛
رویترز: وعده کنگره آمریکا در آستانه توافق هسته‌ای
«... رژیم ایران مجبور به تغییر رویکرد و رفتار خود خواهد بود. ایران باید از پیگیری بمب هسته ای دست کشیده و به بزرگترین حامی تروریسم در جهان بودنش پایان دهد.»



به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، ناظران و افکار عمومی در انتظار حصول توفق هسته ای هستند و این در حالی است که طبق گزارش ها همچنان موانع توافق پابرجاست و از آن جمله زیاده خواهی های غرب و بهانه جویی های کنگره آمریکاست.   خبرگزاری "رویترز" (Reuters) در خبری تحت عنوان "کنگره وعده داد شرایط را برای هرگونه توافق هسته ای با ایران سخت نماید" به انعکاس اظهارات اخیر برخی سناتورهای آمریکایی در رابطه با توافق هسته ای پرداخت.     رویترز به سخنان"جان بینر"رئیس کنگره آمریکا در برنامه "در پیشگاه ملت" شبکه سی بی اس آمریکا (CBSnews) پرداخته که در رابطه با توافق هسته ای گفته است: در صورتی که رئیس جمهور آمریکا و تیم مذاکره کننده این کشور میز مذاکرات هسته ای در وین را ترک کنند از آنها تقدیر خواهد کرد.         رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می گوید: «توافق نکردن، بهتر از دستیابی به توافقی بد است. اخباری که از این مذاکرات درز کرده نشان می ‌دهد که دولت [آمریکا] تقریبا از همه حدود و مرزهایی که قبلا برای مذاکرات ترسیم کرده بود، عقب نشینی کرده است؛ ما نمی خواهیم شاهد توافقی بد باشیم.     در صورتی که توافقی در کار نباشد تحریم های ایران به جای خود بازخواهد گشت. و رژیم ایران مجبور به تغییر رویکرد و رفتار خود خواهد بود. ایران باید از پیگیری بمب هسته ای دست کشیده و به بزرگترین حامی تروریسم در جهان بودنش پایان دهد.»  
رویترز در ادامه به مصاحبه سناتور "میچ مک کانل" رهبر اکثریت سنای آمریکا با شبکه آمریکایی فاکس نیوز (Foxnews)، و اظهارت وی در رابطه با توافق هسته ای پرداخته است.     رویترز نوشت: «رهبر اکثریت جمهوری خواه سنای آمریکا روز یکشنبه، ابراز تردید کرد که اوباما بتواند تایید کنگره را برای هرگونه توافقی با ایران اخذ نماید.»      

سناتور میچ مک کانل رهبر اکثریت جمهوری خواه سنای آمریکا       بر اساس این گزارش "مک کانل" در این رابطه گفته است: به نظر من در صورت کامل شدن توافق، قبولاندن آن به کنگره کار بسیار سختی [برای اوباما] خواهد بود. این توافق ایران را در آستانه دستیابی به تسلیحات هسته ای به حال خود رها خواهد کرد.  
اظهارات سناتور جمهوری خواه ایالت "کنتاکی" در حالی است که گزارش ها از نزدیکی آمریکا و ایران به توافق، پس از مذاکرات دو طرفه در وین خبر می دهند.»     این سناتور آمریکایی ضمن توهین به ایران و تکرار درخواست های زیادخواهانه، گفته است: « بهتر رود دولت به جای سال ها تلاش برای متقاعد کردن یکی از بدترین رژیم های جهان برای محدود کردن برنامه هسته ای، تحریم ها را افزایش دهد زیرا این تحریم ها بود که آن ها را پای میز مذاکره آورد.     اما دولت نشان داده که می خواهد در مسیر فعلی حرکت کند. باید روشن شود که ایرانی ها درباره فعالیت های تحقیق و توسعه هسته ای گذشته خود، شفاف سازی لازم را انجام خواهند داد، ما می خواهیم بدانیم آنها در گذشته در این خصوص چه کارهایی انجام داده اند. آیا راستی آزمایی ممکن است، آیا ما قادر خواهیم بود از همه پایگاه های نظامی آنها بازرسی کنیم. به علاوه حتی اگر ما درباره همه این موارد متقاعد شویم، هنوز فعالیت های دیگر ایران باقی است؛ ما باید بدانیم ایران در سوریه، لبنان، غزه و یمن چه کار می کند.»      

  506  


لینک


۲۲/۰۴/۱۳۹۴ - ۱۷:۲۳




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن