واضح آرشیو وب فارسی:استان نیوز: استاندار بوشهر گفت: باتوجه به مشکلات جدی تامین آب شرب، حل بحران آب در این استان در گرو اجرای خط دوم کوثر از استان کهگیلویه و بویراحمد است.
به گزارش «استان نیوز»، مصطفی سالاری روز پنجشنبه در گردهمایی شهرداری های استان بوشهرافزود: هم اینک بخش مهمی از آب شرب استان بوشهر از خط آبرسانی کوثر تامین می شود که جوابگوی نیاز مشترکان نیست و باید خط دوم این طرح نیز اجرا شود.
وی یادآورشد: در زمان حاضر عملیات اجرایی دو تاسیسات آب شیرین کن در استان بوشهر در دست اجرا و برای احداث 9 تاسیسات آب شیرین کن در شهرهای ساحلی نیز مجوزهای لازم صادر شده است.
وی اظهار کرد: باتوجه به این که ممکن است دریا با مشکلات زیست محیطی از جمله کشند قرمز و موارد دیگر رو به رو شود و همچنین هزینه خرید آب از بخش خصوصی هم بسیار بالاست به همین دلیل آب شیرین کن ها به تنهایی نمی توانند جوابگوی حل بحران آب در استان بوشهر باشند.
سالاری تصریح کرد: برای اجرای طرح های کوتاه مدت در حوزه آبرسانی نیاز به 430میلیارد ریال اعتبار است که با تامین این رقم طرح های مهمی تا پایان امسال اجرا می شود.
وی با تاکید بر جداسازی آب فضای سبز از آب شرب اضافه کرد: مشارکت وزارت کشور برای تامین اعتبار لازم اجرای این طرح در استان بوشهر ضروری است.
سالاری گفت:برخی از شهرهای استان بوشهر میزبان صنایع بزرگ نفت و گاز، پتروشیمی و نیروگاه اتمی هستند ولی این شهرها متناسب با این تاسیسات و درآمدهای ناشی از آنها توسعه نیافته اند.
استاندار بوشهر افزود:برخی از این شهرها و روستاها از جمله خارک، عسلویه و کنگان متناسب با منابع و ماموریت های عظیم اقتصادی که دارند توسعه یافته نیستند.
وی تصریح کرد: استان بوشهر دارای 37 شهر و 600روستای داری سکنه است که 70 درصد جمعیت در شهرها و 30 درصد در روستاها ساکن هستند.
سالاری اضافه کرد: پراکنش جمعیت در استان بوشهر به صورت متوازن انجام شده و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
وی گفت: برای سرعت بخشی در زمینه خدمات مدیریت شهری و مردم مناطق روستایی باید اختیارات دهیاری ها و شهرداری ها افزایش یابد.
استاندار بوشهر گفت: به تناسب جمعیت شهرها و روستاها بخشی از پروژه ها فراگیر تعریف شده است.
وی افزود: تقویت بنیه اعتباری شهرداری ها و دهیاری ها از برنامه های جدی دولت در استان بوشهر است که تلاش می شود مشکلات اعتباری این حوزه ها برطرف شود.
استاندار بوشهر با اشاره به اجرای طرح های روستای پاک در این استان گفت: اجرای طرح روستای پاک از جمله طرح های مهم امسال استان است که علاوه بر 180 ماشین الات دفع پسماند روستاها 51 ماشین دفع زباله نیز دراختیار دهیاری ها قرار می گیرد.
سالاری با بیان اینکه سرانه عوارض آلایندگی دراستان بوشهر به ازا هر نفر 10 میلیون ریال است تصریح کرد: امسال در پرداخت عوارض آلایندگی یک جهش جدی صورت می گیرد به گونه ای که این اعتبارات تا دو برابر نسبت به سال قبل افزایش می یابد.
وی افزود: برای کاهش مهاجرت روستاییان به شهرها باید اقتصاد روستا و اشتغالزایی تقویت شود که دراین راستا فضای کسب و کار دراین نقاط افزایش می یابد.
معاون امورعمرانی استانداری بوشهری نیز گفت: از یکهزار و 214میلیارد تومان اعتبار مصوب عمرانی استان 85 درصد معادل هزار و 32 میلیارد تومان تخصیص یافته است.
محمد حسن باستی افزود: هم اکنون دو هزار و 848پروژه عمرانی در استان بوشهر در دست اجراست که از این شمار یکهزار و 524 پروژه اجرایی و مابی تجهیزاتی و مطالباتی است.
وی تصریح کرد: 301 میلیارد تومان معادل 24 درصد از اعتبارات عمرانی استان بوشهر برای اجرای 560 پروژه عمران شهری اختصاص یافته است.
باستی اضافه کرد: سرانه بودجه عمرانی شهرداری ها در استان بوشهر نسبت به کشور 47 درصد فاصله دارد.
وی یادآورشد: همچنین از 381 روستای بالای 20 خانوار 354 روستا در استان بوشهر دارای دهیاری است.
معاون امورعمرانی استانداری بوشهرگفت: پارسال از محل عوارض آلایندگی و ارزش افزوده 740 میلیارد ریال به روستاها و یکهزارو 670میلیارد ریال نیز نیز به شهرداری های استان بوشهر اختصاص یافت.
وی تصریح کرد: پارسال بر اساس ماده 41 قانون ارزش افزوده 27.5درصد عوارضی آلایندگی در حوزه گمرکات استان معادل دو هزارو 650 میلیارد ریال به وزارت کشور پرداخت شد که از این میزان سهمی که به استان تعلق یافت تنها 480 میلیارد ریال است .
باستی در خصوص سامانه کنترل و نظارت پروژه ها نیز گفت: استان بوشهر در این خصوص پیشقدم است و تاکنون 311 پروژه تحت نظارت این سامانه نظارتی قرار دارند.
منبع: ایرنا
3
/5
/1394
ساعت : 8:44
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: استان نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]