واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیر ارتباطات: کشور برای مقطع پس از تحریم به برنامه ریزی ویژه نیاز دارد همدان- ایرنا- وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات گفت: کشور برای مدیریت و شتاب در مسیر توسعه به برنامه ریزیهای ویژه در مقطع پس از رفع تحریمهای اقتصادی نیاز دارد.
به گزارش ایرنا محمود واعظی روز جمعه در شورای اداری شهرستان تویسرکان افزود: در شرایطی که تا کنون بیشترین توجه و تمرکز بر روی مذاکرات هسته ای قرار گرفته بود، اکنون برای مدیریت کلان کشور به ویژه حوزه اقتصاد پس از مقطع تحریمهای اقتصادی به برنامه های هدفگذاری شده نیاز است.
وی بیان کرد: نقشه راه و توسعه کشور اجرای دقیق اقتصاد مقاومتی اعلام شده از سوی رهبر معظم انقلاب است که باید در دوران پسا تحریم و نوین با تلاش بیش از پیش دنبال شود.
واعظی خواستار تشکیل اتاقهای فکر استانی برای مدیریت هر استان در بخشهای مختلف در مقطع زمانی پس از تحریمها شد و ابراز کرد: مساله اشتغال نیز باید به وسیله فعالیتهای جدید عمرانی و جذب سرمایه گذاران در حوزه های مختلف حل شود.
وی با اشاره به اینکه دولت یازدهم از ابتدای کار خود با مشکلات زیادی بویژه در حوزه اقتصاد روبرو بوده است اذعان کرد: دولت در شرایطی می بایست هزینه هنگفتی برای پرداخت یارانه نقدی به مردم در پایان هر ماه می کرد که خزانه خالی، طلب کاری پیمانکاران مسکن مهر و وعده های اجرا نشده عمرانی را پیش روی خود داشت.
واعظی ادامه داد: برخی به دولت می گفتند که اگر ظرف شش ماه مشکلات اقتصادی مردم را حل نکنید مردم به شما اقبال نشان نخواهند داد.
وی تاکید کرد: به لطف خدا و با در پیش گرفتن اصل صداقت با مردم و باور آنها، مردم به دولت اعتماد کرده و وفاداری خود را نشان دادند.
واعظی گفت: در شرایطی که تحریمهای اقتصادی به دولت فشار می آورد و فروش نفت به حداقل رسیده بود، دولت با پشتیبانی های مردم و رهبر معظم انقلاب آرامش و همدلی را در کشور گسترش داد.
وی با اشاره به اهمیت توافق هسته ای اضافه کرد: آنچه که در توافق هسته ای به دست آمد موجب غرور و سرافرازی ملت ایران و نشان دهنده درستی مسیر بنیانگذار کبیر انقلاب است.
به گفته واعظی اکنون تنها برخی کشورهای عرب و مرتجع منطقه و رژیم کودک کش صهیونیستی از توافق هسته ای با ایران خشمگین هستند و این در حالی است که توافق هسته ای یک دستاورد فراجناحی و ملی به شمار می رود.
وی تاکید کرد: دولت یازدهم همواره از انتقادهای سازنده استقبال می کند اما بالاخره باید تفاوت بین نقد های سازنده و تخریبها روشن باشد و برای تحقق اهداف این بخش به توجه و عنایت بیشتر صدا و سیما نیاز است.
واعظی کاهش تصدی گری دولت در بخشهای مختلف و تمرکز زدایی و تفویض اختیارات دولتی به دستگاه های اجرایی استانی و شهرستانی را از مهمترین سیاست های کنونی دولت دانست.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه زیر ساختهای ارتباطی و اطلاعاتی در شهرستان تویسرکان نیز گفت: پیشنهاد انتخاب تویسرکان به عنوان شهر پایلوت (آزمونه) دولت الکترونیک در استان همدان مورد بررسی کارشناسانه قرار می گیرد.
واعظی افزود: برای فعال کردن کارگزاران آی. سی. تی روستایی در تویسرکان و سراسر کشور دو پیشنهاد تبدیل آنها به دفاتر پیشخوان دولت با کمکهای بیشتر مالی و یا اعطای تسهیلات بلند مدت و مجوز فعالیت های بیشتر نیز بررسی می شود.
وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته مشکلات حوزه آی سی تی شهرستان تویسرکان بسیار زیاد بود اما اکنون پس از شش ماه و فعالیتهای صورت گرفته، بخش قابل توجهی از این مشکلات حل شده است.
واعظی اضافه کرد: تویسرکان جزء شهرستانهای برخوردار از ضریب نفوذ ارتباطی بالا با برخورداری همه روستاها از تلفن خانگی است که 66 روستای آن اکنون از اینترنت برخوردارند و تا پایان سال این تعداد با رساندن اینترنت به 34 روستای دیگر به 100 روستا می رسد.
وی همچنین از ارائه خدمات نسل سوم تلفن همراه توسط اپراتورهای همراه اول و ایرانسل در سال 94 در تویسرکان خبر داد.
تویسرکان یکی از شهرستان های استان همدان واقع در 90 کیلومتری شهر همدان است که از سه شهر، دو بخش و هفت دهستان برخوردار است.
7524/6993
02/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]