تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه اگر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802477952




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرمايه‌گذاري که با قوانين و اقتصادي بي‌ثبات دست و پنچه نرم مي‌کند، مجاهد است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱ مرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۴۵ب.ظ)
رييس‌کل دادگستري لرستان: سرمايه‌گذاري که با قوانين و اقتصادي بي‌ثبات دست و پنچه نرم مي‌کند، مجاهد است موج - خرم آباد- رييس‌کل دادگستري لرستان گفت: نتيجه‌ي حمايت قضايي از سرمايه‌گذاري، کاهش جرم و افزايش فرهنگ تصامح است.
به گزارش خبرگزاري موج از خرم آباد، رييس‌کل دادگستري لرستان در جلسه‌ي کميته‌ حمايت قضايي از سرمايه‌گذاري لرستان به ديدگاه‌هاي حاکم بر جامعه در اوايل پيروزي انقلاب اشاره کرد و اظهار داشت: قانون اساسي با آن ديدگاه و در آن شرايط تدوين شده که ما را در عمل با مشکلاتي مواجه کرده است که نياز به تدبير و بازنگري دارد.
جعفر بدري با انتقاد از اينکه جايگاه منافع اقتصادي در سياست‌ها مشخص نيست، تصريح کرد: متأسفانه ايران از فرصت طلايي بازار نتوانست به خوبي استفاده کند؛ در حالي‌که کشورهاي همسايه از آن بهره بردند و به جايگاه‌هاي اقتصادي بالايي دست يافتند.
رييس کميته حمايت قضايي از سرمايه‌گذاري لرستان با تأکيد بر اينکه کار در اين حوزه در شرايط کنوني به منزله‌ي جهاد است، اضافه کرد: در اين شرايط حمايت از سرمايه‌گذار و جذب سرمايه‌گذاري داخلي و خارجي يک اولويت محسوب مي‌شود و اين مهم در رأس امور کميته حمايت قضايي در لرستان قرار دارد.
بدري، وجود فقر و بيکاري در جامعه را سبب وقوع جرم و جنايت دانست و اعلام کرد: متأسفانه آمار بيکاري در برخي از مناطق لرستان به 43 درصد رسيده است و جوانان تحصيلکرده‌ي اين ديار شغل ندارند و ما بايد آن‌ها را مهار کنيم تا دنبال جرم و جنايت نروند که خوشبختانه کميته حمايت قضايي با اين هدف وارد کار شده است.
وي از لرستان به عنوان استاني مستعد در زمينه‌هاي گوناگون نام برد و افزود: در دوران جنگ ايران و عراق بيشتر وقت جوانان اين منطقه صرف مبارزه با دشمن شده و همين امر سبب شد لرستان از ساير استان‌هاي کشور عقب بماند.
رييس‌کل دادگستري لرستان و رييس کميته حمايت قضايي از سرمايه‌گذاري در استان يادآور شد: زماني استان‌هايي چون خوزستان و آبادان مرکز اقتصاد کشور بودند؛ اما الان خود با مشکلاتي مواجه هستند و اين عقب‌ماندگي نتيجه‌ي جنگ است.
بدري، هدف از مصوبات کميته حمايت قضايي در لرستان را مرتفع نمودن مشکلات اقتصادي مردم عنوان و تصريح کرد: هيچ سرمايه‌گذاري به قصد قربت اقدام به سرمايه‌گذاري نمي‌کند، بلکه به اميد سودآوري وارد عرصه مي‌شود؛ پس لازم است اين شرايط را براي او فراهم آوريم.
وي با ابراز تأسف اعلام کرد: ما از ظرفيت بازار محصولات کشاورزي و مجوزهايي که به فعالان داده شده است اطلاعات دقيقي در دست نداريم. شناسايي اين موارد ضروري است و بايد دستگاه‌هاي اجرايي مرتبط پاي کار آيند.
رييس‌کل دادگستري لرستان و رييس کميته حمايت قضايي از سرمايه‌گذاري در استان تأکيد کرد: سرمايه‌گذاري که با قوانين و اقتصادي بي‌ثبات دست و پنچه نرم مي‌کند، مجاهد است و در شرايط احتضار قرار مي‌گيرد که بايد به او کمک شود.
بدري به نتايج مثبت تشکيل کميته حمايت قضايي از سرمايه‌گذاري در لرستان اشاره کرد و گفت: در بخش توقيف سرمايه‌هاي در گردش و همچنين توقيف مواد اوليه‌ي واحدهاي توليدي، دست طلبکاران را بسته‌ايم و اعلام مي‌کنيم به هيچ وجه نبايد خدمات آب، برق و گاز واحدهاي توليدي قطع شود و طلبکاران اگر مطالباتي دارند، در شرايط عادي پيگير آن باشند.
وي از ورود برخي افراد با هدفي غير از سرمايه‌گذاري به عرصه‌ي توليد انتقاد کرد و بيان داشت: اين افراد با هدف سودجويي و نه با هدف سرمايه‌گذاري تسهيلات و امتيازات مي‌گيرند و در جاهاي ديگر مصرف مي‌کنند که با آن‌ها به شدت برخورد کرده‌ايم و در اين راستا با کسي تعارف نداريم.
رييس‌کل دادگستري لرستان افزود: اين افراد از طرف اشخاص با نفوذي هم پشتيباني مي‌شدند و وضعيتي را به وجود آوردند و عملاً نشان دادند که سرمايه‌گذار موفقي نيستند که با قاطعيت برخورد و امتيازات را از آن‌ها سلب نموديم.
بدري به روند تشکيل مرکز داوري در اتاق خرم‌آباد اشاره و اعلام کرد: اين مرکز شرايط آساني براي حل و فصل مشکلات اقتصادي فراهم آورده است.
وي با تأکيد بر اينکه بايد مرکز داوري اتاق خرم‌آباد را فعال کنيم، گفت: ضروري است در قراردادهاي غيردولتي براي خريد و فروش محصولات، شرايط و موارد دعاوي ذکر تا رسيدگي شود.
رييس کميته حمايت قضايي از سرمايه‌گذاري در لرستان خطاب به حاضران در جلسه گفت: بايد فرهنگ ارجاع به مرکز داوري را بين واحدهاي توليدي گسترش دهيم تا پيچيدگي‌هاي مراحل قضايي نداشته باشيم.
بدري، تشکيل جلسات کميته حمايت قضايي از سرمايه گذاري در شهرستان‌هاي بروجرد، دورود، ازنا، اليگودرز، پلدختر، کوهدشت و الشتر را ضروري دانست و اذعان کرد: در اين جلسات واحدهاي توليدي مشکلات خود را مطرح مي‌کنند و از طريق ادارات کل مرتبط اين موانع مرتفع مي‌شود و در آن صورت است که اقتصاد رونق مي‌گيرد.
وي گفت: نتيجه‌ي حمايت قضايي از سرمايه‌گذاري، کاهش جرم و افزايش فرهنگ تصامح است. در سال همدلي و همزباني بايد بتوانيم مشکلات ديرينه‌ي لرستان که سبب بروز فقر در استان شده است را مرتفع نماييم.
رييس‌کل دادگستري لرستان و رييس کميته حمايت قضايي از سرمايه‌گذاري استان، حمايت و برنامه‌ريزي دستگاه‌هاي مختلف براي رفع مشکلات صنايع و سرمايه‌گذاري در ستان را خواستار شد.
بدري در بخش ديگري از سخنان خود با انتقاد از اينکه در محصولات کشاورزي، استراتژي ثابتي نداريم، بيان داشت: يک کيلو هندوانه 500 ليتر آب مصرف مي‌کند، با اين‌حال آن را به ازاي هر کيلو 400 تومان مي‌فروشند که سبب متضرر شدن کشاور مي‌شود.
وي گفت: سازمان جهاد کشاورزي در اين راستا برنامه‌ي مدوني ندارد و بايد کشاورزان را آگاه نمايد که در شرايط کنوني بحران آب و خشکسالي به کشت محصولاتي که آب‌دوست نيستند، روي آورند.
بدري به خشک شدن رودخانه‌ي کشکان اشاره کرد و اظهار داشت: به علت خشکسالي و برداشت بي‌رويه‌ي آب ما براي اولين بار شاهد خشک شدن اين رودخانه هستيم و بحران آب به حدي است که در برخي مناطق نزاع بر سر اين مايه‌ي حيات سبب قتل شده است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن