تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852610769




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حمایت بنفشی و تمام قد بی بی سی از دولت یازدهم و حمله به منتقدان هسته ای


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
حمایت بنفشی و تمام قد بی بی سی از دولت یازدهم و حمله به منتقدان هسته ای
حمایت بنفشی و تمام قد بی بی سی از دولت یازدهم و حمله به منتقدان هسته ای چه چیزی در توافق با ایران هست كه بی‌بی‌سی را اینچنین خوشحال و حامی دولت كرده است؟! و چرا بی‌بی‌سی، منتقدان هسته‌ای و به‌زعم او «عاملان تأخیر در توافق» را مورد هجمه رسانه‌ای قرار می‌دهد؟


به گزارش فرهنگ نیوز ، بی‌بی‌سی فارسی در یك هفته‌ای كه از توافق هسته‌ای می‌گذرد، تمام قد پشت دولت ایران ایستاده و از طرفی با همان شدت به انتقاد از منتقدان هسته‌ای پرداخته است؛ نشانه‌ای كه كاملاً نگران‌كننده است. چه چیزی در توافق با ایران هست كه بی‌بی‌سی را اینچنین خوشحال و حامی دولت كرده است؟! و چرا بی‌بی‌سی، منتقدان هسته‌ای و به‌زعم او «عاملان تأخیر در توافق» را مورد هجمه رسانه‌ای قرار می‌دهد؟ چرا مجریان بی‌بی‌سی در ۲۳تیرماه روز اعلام جمع‌بندی مذاكرات یكسره بنفش‌پوش می‌شوند و منتقدان هسته‌ای داخلی را در كنار كسانی كه به ادعای این رسانه مانع زودتر تمام شدن جنگ تحمیلی می‌شوند، عاملان بدبختی مردم ایران معرفی می‌كند؟ عكس‌های بنفش‌پوشی كه یك هفته پس از توافق هنوز در شبكه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود.

می‌توان استنباط كرد توافق حتی جدای از محتوای آن، در ماهیت خود یك دستاورد برای غرب است؛ توافقی كه فقط با نام بدون صفتش هم می‌تواند نظام سلطه را در میان افكار عمومی جهان به یك پیروزی نزدیك كرده باشد.

بی‌بی‌سی فارسی در یك هفته گذشته علاوه بر حمایت از توافق هسته‌ای، خود را در شمایل یك حامی دولت درآورده است. این شبكه رسانه‌ای حتی تلاش كرده از واژگان معمول حامیان دولت استفاده كند تا همرنگی را حفظ كرده باشد: «دلواپسان منطقه‌ای توافق هسته‌ای با ایران»! واژه دلواپسان از واژه‌های مورد علاقه حامیان دولت یازدهم است. گویی كه چیز عجیبی كشف كرده باشند كه نشانه حقانیت آنان باشد! معلوم نیست چگونه از یك واژه متداول و با مفهوم مشخص برای اثبات حقانیت خود بهره می‌برند؟!

رسانه دروغ‌پراكن در همین راستا ضمن پوشش گسترده اخبار مربوط به استقبال داخلی و خارجی از توافق وین، سعی وافر دارد كه توافق در شرایط كنونی را از زبان عده‌ای از كارشناسان و شخصیت‌ها -عموماً اصلاح‌طلبان فراری از كشور- بستاید و آن را نشانه پیروزی جناح حاكم در قدرت بداند و آنگاه از زبان برخی دیگر آن را دیرهنگام توصیف كند تا با تیری كه به دو نشان پرتاب می‌كند، هم از طرفداران توافق با غرب حمایت كند و هم كسانی را كه به زعم او مانع توافق در ۱۰ سال گذشته شدند، عاملان بدبختی! و عقب‌افتادگی مردم و دولت ایران معرفی كند.

بی‌بی‌سی در مطلبی با عنوان «توافق هسته‌ای؛ مهمانان دیر رسیدند، ضیافت شام پایان یافته بود» می‌نویسد: «فرق توافق كنونی با توافق فرضی قبل از ۸۴ در این است كه اكنون جامعه مدنی ضعیف و محافظه‌كارتر شده است. بورژوازی متصل به آن و زحمتكشان كه طی این سال‌ها به حداقل معاش رسیدند، بسنده می‌كنند به اینكه توافق كنونی را گام بزرگی برای تحول بپندارند. اما كدام تحول؟ باید این جمله ماركس را یادآوری كرد كه میهمانان دیر به ضیافت رسیدند، شام پایان یافته بود.»

در مطلب دیگری با عنوان «نارسایی اقتصادی و محدودیت سیاسی ناشی از تحریم‌ها نیست» ابتدا می‌خوانیم: «تردیدی نیست كه توافق هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهانی به دلیل كاستن فشار مضاعف از روی شانه‌های بخش‌هایی از جامعه ایران و جلوگیری از خسارت‌های فزاینده اقتصادی و اجتماعی قابل مقایسه با پذیرش قطعنامه ۵۹۸ از سوی ایران است» و پس از این عبارت‌های حمایت‌آمیز، بخش‌های غیردولتی را مسئول عمده نابسامانی‌های اقتصادی و محدودیت‌های سیاسی در ایران می‌داند كه ربطی هم به تحریم‌ ندارد: «تقلای جمهوری اسلامی برای حفظ امكان غنی‌سازی و تداوم برنامه‌های موشكی در حقیقت تلاش برای تضمین بقای قدرت الیگارشی حاكم در عین اجرای الگوی اقتصادی نئولیبرالی و ادغام در سرمایه‌داری جهانی است.»


رونمایی از اخلاق صهیونیستی بی‌بی‌سی
بی‌بی‌سی همه كینه‌های قدیمی و جدید خود را در تحلیل‌های هسته‌ای كه گویا به دست یك یهودی صهیونیست نوشته شده رو می‌كند: «بلندپروازی اتمی تئوكرات‌های ایران چیزی نبود مگر یك برنامه پر هزینه، بحران‌آفرینی، ضدمردمی و ضدمحیط‌زیستی. این خطر هنوز به تمامی رفع نشده و تنها با دیده‌بانی مستمر و مقاومت مدنی مردم و فعالان حقوق بشر می‌تواند خنثی شود... توافق هسته‌ای نه بر اساس اعتماد میان نظام اسلامی و غرب بلكه بر اساس سوءظن امضا شد؛ سوءظن به ایدئولوژی و ساختار قدرت در یك نظام نفتی بسیجی اسلامگرا، مدرنیته‌ستیز، یهودی‌ستیز و زن‌ستیز كه تنها با نظارت بین‌المللی و فشار جامعه مدنی می‌تواند مهار شود.»

لحظه‌شماری بی‌بی‌سی برای توافق
خبرنگاران رسانه دروغپرداز در فضای ۲۰ روزه قبل از توافق نیز با انتشار گزارش‌هایی همانند «توافق هسته‌ای، همگرایی در وین، یك صدایی در تهران»، «روزنامه‌های تهران: در یك قدمی توافق‌ تاریخی هسته‌ای»، «گفت‌وگوهای هسته‌ای؛ از ابراز امیدواری چین تا تلاش‌های روسیه»، «روزنامه‌های تهران: جشن هسته‌ای نزدیك است» و «تشكر امامان جمعه از مذاكره‌كنندگان هسته‌ای و تأكید بر رعایت خطوط قرمز» به استقبال از توافق هسته‌ای ایران رفتند و فضای پیش از توافق را كاملاً برای انجام آن آماده كردند.

دوقطبی‌سازی معمول بی‌بی‌سی
گزارش‌های بی‌بی‌سی علاوه بر موضوعات فوق دوقطبی‌سازی بین مردم و حكومت و مسئولان دولتی و رهبری نظام را نیز از دست نمی‌دهد.

این رسانه در گزارش «آیت‌الله خامنه‌ای و جواد ظریف؛ دو نگاه متفاوت به رابطه ایران و امریكا» سعی می‌كند از اینكه به اعتقاد ظریف «رابطه با امریكا یا هر كشور دیگری ابزار است و باید در جهت منافع ملی به كار گرفته شود... اصل پیگیری منافع و اهداف ملی است» و سخنان رهبر انقلاب كه «سیاست‌های ما و امریكا در منطقه ۱۸۰ درجه اختلاف دارد، بنابر این چگونه می‌توان با‌آنها گفت‌وگو و مذاكره كرد» و مقابل هم قرار دادن برخی دیگر از اظهارنظر‌های ظریف و رهبر انقلاب نتیجه بگیرد كه ظریف (به زعم بی‌بی‌سی یك اسطوره ملی) یا رهبر انقلاب درباره رابطه با امریكا اختلاف نظر دارند و این موضوع مهمی است (؟!)

اگرچه همه آنچه در گزارش بی‌بی‌سی به ظریف نسبت داده می‌شود، منش واقعی او نیست اما این حقیقت در گزارش مخفی می‌ماند كه اصولاً مقایسه یك مسئول دولتی كه در یك دوره خاص مسئولیت می‌پذیرد با رهبرانقلاب مقایسه‌ای است كه محلی از اعراب ندارد.

اما در گزارش مفصل دیگری خبرگزاری انگلیسی بی‌بی‌سی با دستاویز قرار دادن همزمانی صدور قطعنامه ۵۹۸ و ۲۲۳۱ برای صدور دیرهنگام قطعنامه ۲۲۳۱ خسارت‌‌هایی شبیه پذیرش دیرهنگام قطعنامه ۵۹۸ بر می‌شمارد و می‌نویسد: «هزینه پافشاری بر هر دو پروژه (جنگ و هسته‌ای) به میزانی سنگین بوده كه حتی برخی از ناظران برای توضیح آن به انواعی از نظریه‌های توطئه متوسل شده‌اند»(!) و سپس به همان كینه خود از مقاومت ملت در جنگ تحمیلی و تحمیل‌های هسته‌ای می‌پردازد و می‌نویسد: «شاید تفاوت اصلی توافق هسته‌ای با مقطع پذیرش قطعنامه ۵۹۸ در این باشد كه در مورد اخیر قبل از آنكه خیلی دیر شده باشد، ‌جمهوری اسلامی ایران راه حل حقوقی برای پایان بحران را قبول كرده است. در مقام مقایسه گویی این بار ایران این قطعنامه ۵۹۸ را نه در تیرماه ۶۷- و به دنبال شكست نظامی در حفظ متصرفاتی چون فاو، مجنون، حلبچه، خرمال، موسیان، دهلران و زمین‌های شرق بصره- كه بعد از صدور آن در تیرماه ۶۶ پذیرفته است.»(!)

به هر حال در مجموع این رویه بی‌بی‌سی، بیش‌تر از همه حمایت‌های دولتی آن جای تأسف و نگرانی دارد و باید دولتمردان ما مواظب اظهاراتی كه به رسانه‌های معاند بهانه همراهی می‌دهد، باشند.


منبع: جوان آنلاین


94/5/1 - 14:12 - 2015-7-23 14:12:34





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن