تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 17 مرداد 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى بهشت درى است‏بنام (ريان) كه از آن فقط روزه داران وارد مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1809880889




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گسست خانوادگی و طلاق در نتیجه نبود بهداشت معنوی است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی قم:
گسست خانوادگی و طلاق در نتیجه نبود بهداشت معنوی است

حجت الاسلام اسكندري


شناسهٔ خبر: 2862634 - سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۷
استانها > قم

قم - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم، گسست خانوادگی و بالابودن آمار طلاق را در نتیجه نبود بهداشت معنوی دانست. به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عباس اسکندری شامگاه دوشنبه در همایش فرهنگی آموزشی خانواده‌های پرسنل اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم اظهار کرد: خانواده رکن و اساس یک جامعه محسوب می‌شود و انسان‌ها از نظر مسائل تربیتی در قدم اول از خانواده تاثیر می پذیرند.وی اضافه کرد: ما چون مسلمان هستیم سبک زندگی خودمان را باید با آموزه‌های اسلام تطبیق دهیم. درست است که ما نمی‌توانیم همچون امیرالمومنین(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) زندگی کنیم اما باید در زندگی ما نشانه‌هایی وجود داشته باشد که مشخص کند پیرو آن بزرگواران هستیم. یعنی در سبک زندگی از معماری اسلامی گرفته تا دکوراسیون منزل، پوشاک، تغذیه، نوع برخورد، الفاظی که برای هم بکار می‌بریم و... دارای نشانه‌هایی از مکتب شیعه باشد.به اعتقاد مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم کسی می‌تواند آداب و دستورات اسلام را به خوبی عملی کند که از سلامت جسم و روح برخوردار باشد.حجت‌الاسلام اسکندری با بیان اینکه اسلام برای سلامت روح و جسم برنامه جدی دارد، گفت: تضمین کننده سلامت روح، ایمان و اعتقادات و پایبندی به آموزه های مکتب است.وی گسست خانوادگی و بالابودن آمار طلاق را در نتیجه نبود بهداشت معنوی دانست و افزود: انسان‌هایی که به سمت لذت‌های معنوی گرایش بیشتری دارند از کانون خانواده و زندگی پایدارتر برخوردار هستند.
همایش فرهنگی آموزشی
‌راه‌های تقویت امور عبادی در بین فرزندانحجت‌الاسلام سید علیرضا تراشیون مشاور و کارشناس تربیتی، سخنران دیگر این همایش بود که به بیان نکاتی پیرامون راه های گرایش فرزندان به عبادت پرداخت.وی گفت: برخورد والدین با فرزندان باید توام با محبت باشد. در بعضی جاها محبت کردن هزینه‌ای ندارد و در روایات اسلامی داریم که نگاه محبت آمیز به فرزندان نوعی عبادت محسوب می‌شود.این کارشناس تربیتی با بیان اینکه تحکم در تربیت عبادی راه ندارد، تصریح کرد: والدین هیچ‌گاه نباید نظر خودشان را با زور به فرزندان تحمیل کنند.حجت‌الاسلام تراشیون اضافه کرد: بچه‌ها نیاز دارند که والدین با آنها هم صحبت شوند، بنابراین والدین باید ارتباط مستمر کلامی با فرزندان داشته باشند.به گفته وی والدین برای انتقال مفاهیم دینی به فرزندان باید از ابزارهای تشویقی استفاده کنند.وی انس و عادت دادن فرزندان به مساجد را یکی دیگر از راه‌های تقویت روحیه عبادی بین فرزندان ذکر کرد و گفت: والدین باید الگوی مناسبی برای فرزندان خود باشند تا گرایش فرزندان به انجام امور دینی افزایش یابد.حجت‌الاسلام تراشیون تأکید کرد: افرادی که می‌خواهند برای فرزندان خود الگو باشند باید محبوب و موفق باشند و این ویژگی‌ها در اثر توجه به نیازهای واقعی فرزندان و عدم انتقاد زیاد از رفتارهای آنها حاصل می‌شود.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن