تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ما اهل بيت، وعده‏هاى خود را براى خودمان، بدهى و دِين حساب مى‏كنيم، چنانكه رسول اكر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867675728




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دستگیری قاتل پیرمرد پرنده فروش


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
دستگیری قاتل پیرمرد پرنده فروش




معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری مردی خبر داد که اقدام به قتل پیرمرد پرنده فروش کرده بود.





خبرگزاری ایسنا: در ساعت شش صبح روز 26 شهریور ماه پارسال کشف جسد متعلق به یک پیرمرد حدودا 60 ساله ، از طریق مرکز فوریت های پلیسی 110 به کلانتری 116 مولوی اعلام شد . با حضور مأموران کلانتری در محل کشف جسد واقع در خیابان صاحب جم – کوچه حاتمی ( معروف به کوچه مرغی ها و محل خرید و فروش پرندگان توسط افراد دست فروش ) ، مأموران با جسد پیرمردی روبرو شدند که با اصابت ضربات چاقو به سینه ، شکم و پا به قتل رسیده بود .

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع قتل عمد و به دستور شعبه چهارم بازپرسی دادسرای ناحیه 27 تهران ، پرونده برای رسیدگی در اختیار اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت .

با اعلام خبر صحنه قتل به اداره دهم پلیس آگاهی، کارآگاهان این اداره در محل جنایت حاضر شده و در بازرسی محتویات لباس های مقتول، علاوه بر مبلغ 3 میلیون تومان وجه نقد داخل لباس های مقتول موفق به پیدا کردن مدارک شناسایی (کارت ملی) متعلق به مقتول به نام «قربان . غ» شدند .

با شناسایی هویت مقتول، کارآگاهان اقدام به شناسایی محل سکونت خانواده مقتول در شهرستان کرج کرده و در تحقیقات از آنها اطلاع یافتند که مقتول به عنوان کارگر ساختمانی در شهر کرج مشغول به‌کار بوده ؛ در ادامه تحقیقات و در بررسی علت حضور مقتول در منطقه مولوی مشخص شد که مقتول در زمینه خرید و فروش حیوانات به ویژه پرندگان نیز فعالیت داشته و به همین علت اقدام به اجاره یک خانه مجردی در محله کوچه مرغی ها کرده و هر هفته ، روزهای پنجشنبه و جمعه برای خرید و فروش پرندگان به این محل مراجعه می کرد .

با توجه به شدت ضربات وارد شده به بدن مقتول ، بررسی فرضیه ارتکاب جنایت با انگیزه انتقام گیری در دستور کار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت ؛ لذا شناسایی و تحقیق از دوستان و اطرافیان مقتول در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت و کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که مقتول با جوانی افاغنه به‌نام جمشید ( 30 ساله ) در زمینه خرید و فروش پرندگان ارتباط مستمر داشته است .

با شناسایی جمشید به عنوان یکی از افراد مرتبط با مقتول، کارآگاهان به محل کار وی در یک مغازه خیاطی در خیابان مولوی مراجعه و اطلاع پیدا کردند که همزمان با کشف جسد مقتول، جمشید به صورت ناگهانی و در کمتر از 24 ساعت از زمان مرگِ مقتول با صاحب مغازه ی محل کار و همچنین صاحبخانه اش تسویه حساب کرده و از طریق مرزهای شرقی کشور و به صورت غیرمجاز از کشور خارج شده است .

در شرایطی که رسیدگی به پرونده قتل پیرمرد پرنده فروش همچنان در اداره دهم پلیس آگاهی در دستور کار قرار داشت ، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که متهم اصلی پرونده به تازگی و مجددا به صورت غیرقانونی به ایران بازگشته و در یک مغازه تولید مانتو این بار در محدوده میدان شهدای هفتم تیر به عنوان خیاط مشغول به کار شده است .

با شناسایی محل کار جمشید در محدوده میدان شهدای هفتم تیر ، کارآگاهان اداره دهم در تاریخ 26 تیرماه امسال اقدام به دستگیری و انتقال وی به اداره دهم کردند .

جمشید در تحقیقات اولیه منکر هرگونه ارتکاب جنایت شده اما نهایتا لب به اعتراف گشود و به ارتکاب جنایت اعتراف کرد . جمشید در خصوص انگیزه جنایت خود به کارآگاهان گفت : مبلغ 9 میلیون تومان به عنوان قرض از مقتول گرفته بودم ؛ پس از مدتی مقتول درخواست طلب خودش را کرد اما من هربار به بهانه ای این پول را پرداخت نمی کردم تا اینکه همین موضوع باعث اختلاف من با مقتول شد ؛ پس از گذشت مدتی متوجه شدم که مقتول با طرح موضوع طلب خود و عدم بازپرداخت آن از سوی من در بین سایر افرادی که در زمینه خرید و فروش پرندگان فعالیت دارند باعث شده تا آنها معامله ای با من انجام ندهند و این در حالی بود که مقتول نیز فشارش را برای گرفتن پول هر روز افزایش می داد ؛ به همین علت تصمیم گرفتم تا با کشتن او هم خودم را از بازپس دادن پول به مقتول خلاص کنم و هم از مقتول انتقام بگیرم .

متهم در خصوص نحوه ارتکاب جنایت نیز به کارآگاهان گفت : با توجه به اطلاع دقیقی که از زمان حضور مقتول در تهران و همچنین محل سکونتش در منطقه مولوی داشتم ، تصمیم به کشتنش گرفتم . حدود ساعتِ 4 صبح شنبه های هر هفته ، مقتول از تهران به کرج باز می گشت تا در محل کارش حاضر شود ؛ در تاریخ 26 شهریور ماه پارسال ، بیرون از خانه ی مقتول منتظر بودم تا او از خانه خارج شود ؛ زمانیکه مقتول از خانه خارج شد ، خودم را در پشت یک تیر چراغ برق و در تاریکی شب پنهان کردم تا اینکه پس از عبور مقتول از مقابل چراغ برق ، در یک لحظه به سمت مقتول حمله کردم و با چاقو چند ضربه به او زده و به سرعت از محل دور شدم .

بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی پلیس آگاهی پایتخت، سرهنگ کارآگاه آریا حاجی زاده ، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ ، در باره این پرونده گفت : با اعتراف صریح متهم به ارتکاب جنایت ، قرار بازداشت موقت از سوی مقام قضایی صادر و متهم برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.







تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن