واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ تير ۱۳۹۴ (۱۶:۳۲ب.ظ)
موسوي لارگاني تاکيد کرد: برخي از مسوولان در قضيه قاچاق، دستي بر آتش دارند/ دولت براي تأمين نياز وزارتخانهها، تأمين کالاي داخلي ندارد موج- نايب رئيس دوم کميسيون اقتصادي مجلس گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامي بارها استفاده از منابع و کالاهاي داخلي را بر دولت تاکيد کردهاند و حتي استفاده از کالاهايي که داراي توليد مشابه داخلي است را براي دولت حرام اعلام کردند.
سيد ناصر موسوي لارگاني، نايب رئيس دوم کميسيون اقتصادي مجلس، درخصوص مضرات ناشي از قاچاق بر پيکره توليد به خبرنگار خبرگزاري موج اظهار کرد: يکي از اساسيترين ضررهايي که همواره قاچاق بر توليد ملي وارد کرده است، ارزان بودن آن کالاي قاچاق نسبت به کالاي توليد ملي است که اين عمل باعث ميشود تا مردم بيشتر به سمت کالاهاي غيرقانوني داراي مشابه داخل جذب شوند.
وي ادامه داد: زماني که يک توليدکنندگان ميل و رغبت عمومي را از کالاي توليد داخل به سمت کالاي قاچاق مشاهده ميکند، طبيعي است که توليدات خود را براي روزهاي خاص انبار کند يا اين که اکثر توليدکنندگاني که گرفتار تسهيلات بانکي هستند، از توليد صرفه نظر و خود را ورشکسته اعلام کنند.
وي اضافه کرد: مقام معظم رهبري بارها دولت را موظف به استفاده از کالاهاي ملي کرده است زيرا دولت خود بهعنوان يک مصرفکننده بزرگ به شمار ميآيد و تأمين نيازهاي دستگاههاي زير نظر دولت، از کالاهاي ساخت ملي، ميتواند کمک بسزايي را از توليد ملي داشته باشد.
عضو هيات رئيسه کميسيون اقتصادي مجلس با تاکيد بر آنکه دولت بايد به سمت استفاده از کالاهاي ملي برود نيز گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامي بارها استفاده از منابع و کالاهاي داخلي را بر دولت تاکيد کردهاند و حتي استفاده از کالاهايي که داراي توليد مشابه داخلي است را براي دولت حرام اعلام کردند.
موسوي لارگاني تصريح کرد: اين ظلمي بسيار بزرگي است دولتي که خود بايد حامي توليدکنندگان ملي باشد، از کالاهاي داراي ساخت مشابه خارجي استفاده ميکند و بحث حمايت از کار و سرمايه ايراني و بخش خصوصي را فراموش ميکند.
نائب رئيس کميسيون اقتصادي مجلس خاطرنشان کرد: يکي از دلايلي که بعضي از افراد چندان تمايلي بابت جلوگيري از واردات يا قاچاق کالا ندارند به خاطر استفاده و منفعتطلبيهاي شخصي خودشان است و اين افراد بعضاً دستي بر هم آتش دارند.
وي تاکيد کرد: بنابراين اگر در برخي مواقع از ورود غيرقانوني کالايي ممانعت به عمل ميآيد، پورسانت بعضي از افراد به خطر ميافتد و اين مسئولان چندان راغب جلوگيري از قاچاق نيستند و از همين سوء عزم جدياي که رهبر معظم انقلاب در خصوص سال 93«سال اقتصاد، فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي» اعلام کردند را ندارند؛ زيرا اين عزم و فرهنگ از سوي مسئولين شکل نميگيرد.
موسوي لارگاني در پايان خاطرنشان کرد: مسوولان و متوليان صادرات و واردات بايد بر اساس نياز و تنظيم بازار اقدام به واردات کنند و بافرهنگ سازي نياز مردمي را به سمت استفاده از توليدات داخلي جلب کنند و کاستيهاي بازار را بايد از طريق واردات پوشش دهند نه اين که بجاي استفاده از توان داخلي، تنها با واردات بخواهيم تأمين نياز داخلي را داشته باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]