واضح آرشیو وب فارسی:حيات: بايگاني عمليات بيت المقدس براساس انديشه هاي دفاعي اسلام به پيروزي رسيد
تهران – حيات
مديركل حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس خوزستان در نشست مطبوعاتي كه بيش از ظهر امروز، يكم خرداد، در محل اين اداره كل برگزار شد، اظهار داشت: عمليات بيت المقدس دستاوردهاي نظامي و سياسي بسيار عظيمي را بوجود آورد كه با پايان گرفتن آن، جنگ ايران و عراق وارد مرحله جديدي شد.
به گزارش حيات به نقل از اداره كل حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس خوزستان، حبيب سعيدفر افزود: در 8 ماهه نخست جنگ، استراتژي مبتني بر تاكتيك كلاسيك، فناوري و انضباط نظامي وجود داشت و به نيروهاي انقلابي و بازوي توانمند رزمندگان توسط بني صدر و حاميان وي اعتنايي نمي شد. با توجه به اين ديدگاه چهار عمليات سراسري بزرگ صورت گرفت كه منجر به شكست شد و نتايجي چون شهادت نيروهاي اسلام و تقويت روحيه عراقيان در پدافند محكم تر از مواضع اشغالي دربرنداشت.
سعيدفر تصريح كرد: بعد از عزل بني صدر نيروهاي رزمنده كه اكثرا جوان بودند با اتكال به خداوند و به فرماندهي حضرت امام خميني(ره) وارد عرصه شده و افتخارات بزرگي را به ثبت رساندند كه قله اين افتخارات عمليات عظيم بيت المقدس بوده است.
مديركل حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس خوزستان توضيح داد: در اين عمليات پيچيده كه مبتني بر استراتژي و انديشه دفاعي و انقلابي با تكيه بر باورها و ايمان اسلامي و خلاقيت نو و تغيير در تاكتيك هاي شناخته روز دنيا بود ، نيروهاي اسلام با نيروي به مراتب كمتر از پدافند كننده عراقي حمله سراسري خود را آغاز كردند در اين عمليات 110 گردان پياده، 25 گردان زرهي و مكانيزه و 20 گردان توپخانه از سوي ايران به مواضع 131 گردان پياده، 64 گردان زرهي و مكانيزه و 30 گردان توپخانه دشمن يورش بردند، هر چند از نظر تعداد سلاح عراق نسبت به ايران برتري داشت اما با استفاده از نيرو و توان جوانان ما، رزمندگان توانستند اين پيروزي را بوجود آوردند.
وي با بيان اينكه عمليات بيت المقدس براساس انديشه هاي دفاعي اسلام به پيروزي رسيد، گفت: به همين دليل حضرت امام(ره) اين عمليات را فتح الفتوح نام نهادند، انرژي كه در نيروهاي جوان وجود داشت، آزاد و باعث شد موازنه قدرت نظامي و سياسي را در سطح منطقه برهم بخورد.
سعيدفر اظهار داشت: با به پيروزي رسيدن عمليات بيت المقدس، كشورهايي چون كويت، عربستان و ديگر كشورها و نيز دستگاه هاي اطلاعاتي آمريكا و شوروي به كمك عراق آمده و مرزهاي عراق را مسلح به امكانات مهندسي و مين گذاري كرده و سعي در به كنترل درآوردن برتري به وجود آمده از عمليات بيت المقدس بودند، ضمن اينكه اين عمليات از نظر نيرو، وسعت زمين و پيچيدگي عمليات، از ديگر عمليات ها متمايز بود.
مديركل حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس خوزستان، در پايان گفت: آنچه كه بيت المقدس را بيت المقدس كرده است خودباوري جوانان رزمنده اين ملت بوده كه اين روش مي تواند در بحران ها و صحنه هاي ديگري هم اجرا شود بنابراين با توجه به نامگذاري امسال به نام سال نوآوريي و شكوفايي توسط رهبر معظم انقلاب اسلامي، لازم است به بازشناسي و بازكاوي روش توسعه تجربي كه در عمليات هاي موفق 8 سال دفاع مقدس از جمله بيت المقدس عملياتي شد بپردازيم و آن را مورد اتكا قرارداده و با درس گرفتن از اين آموزه ها و با نوآوريي و خودباوري در چالش هاي مديريتي در زمان حال، حرف اول را بزنيم.
پايان پيام
چهارشنبه 1 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 209]