واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور: ارتقا علمی و مهارتی استادان مورد توجه حوزه های علمیه خواهران است قم - ایرنا - مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور گفت: ارتقا علمی و مهارتی استادان حوزه ها مورد توجه این نهاد است.
به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی روز دوشنبه در آیین افتتاح نخستین گردهمایی دانش آموختگان مرکز تربیت مدرس حضرت صدیقه کبری(س) در اردوگاه حضرت نرجس خاتون(س) قم افزود: تربیت مدرس حوزه های علمیه خواهران به ارتقا نیاز دارد.
وی ادامه داد: تاکنون دوره تربیت مدرس حوزه های علمیه خواهران در مقطع سطح سه(کارشناسی ارشد) اجرا می شد، اما از این پس باید آموزش در سطح چهار(دکتری) نیز راه اندازی شود.
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور خطاب به مسوولان و دانش آموختگان مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری(س)، گفت: به آنچه دارید قانع نشوید؛ در ستاد مرکز و مجموعه های واسط نیز باید برای ارتقا علمی، آموزشی و پژوهشی استادان برنامه ریزی شود.
وی خواستار استفاده از ظرفیت مرکز آموزش های غیرحضوری حوزه های علمیه خواهران برای ارتقا توان علمی استادان شد و اضافه کرد: آموزش های مجازی بهترین فرصت برای این کار است که در آن می توان حلقه های علمی پژوهشی را تشکیل داد.
جمشیدی بر استفاده از شیوه های نوین تعلیم و تربیت تاکید کرد و افزود: البته نظام آموزشی حوزه اصولی داشته است که باید آنها را حفظ کنیم.
وی خواستار ارتقا جایگاه استادان شد و گفت: باید از استادان پشتیبانی کرد و جایگاه آنان را ارتقا بخشید.
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه در آغاز فعالیت مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران حدود 90 درصد اساتید مقطع سطح دو(کارشناسی) حوزه های علمیه خواهران را آقایان تشکیل می دادند، اظهار کرد: امروز این نسبت در مقطع سطح دو برعکس شده است و به دنبال توسعه آموزش ها در سطح سه هستیم.
جمشیدی استادان را محور تعلیم و تربیت در حوزه دانست و ادامه داد: از توجه به طلاب نباید غافل شد و استادان دلسوزانه و مادرانه با طلاب رفتار کنند و باید بهره مند از نور هدایت باشند تا بتوانند بر طلاب تاثیر بگذارند.
مدیر مرکز تربیت مدرس حضرت صدیقه کبری(س) نیز در سخنانی، هدف از برگزاری این گردهمایی را ارتقا علمی مهارتی دانش آموختگان این مرکز با رویکردهای پژوهشی، آموزشی و فرهنگی عنوان کرد.
زینب طالبی ادامه داد: در رویکرد فرهنگی موضوعاتی شامل تاثیر عملی استاد بر شاگرد و به روز بودن در مسائل جهان اسلام مورد بحث قرار می گیرد و در رویکرد آموزشی تقویت متن خوانی، حضور در کمیسیون های تخصصی و هنر معلمی مورد توجه قرار دارد.
وی ادامه داد: در رویکرد پژوهشی بحث هایی از قبیل چگونه بنویسیم و توجه بیشتر به نگارش مقالات علمی مورد توجه است.
مدیر مرکز تربیت مدرس حضرت صدیقه کبری(س) با بیان اینکه این گردهمایی اساس و مبنای توان افزایی های بعدی دانش آموختگان مرکز تربیت مدرس حضرت صدیقه کبری(س) خواهد بود، ابراز امیدواری کرد: در آینده بتوانیم آموزش های مربوط به دانش آموختگان را در بخش های حضوری و غیرحضوری از طریق سامانه آموزش های غیرحضوری کوثرنت اجرا کنیم.
نخستین گردهمایی چهار روزه دانش آموختگان مرکز تربیت مدرس حضرت صدیقه کبری(س) وابسته به مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران روز دوشنبه در اردوگاه حضرت نرجس خاتون(س) آغاز شد؛ این گردهمایی با برگزاری نشست ها و کمیسیون های تخصصی همراه خواهد بود.
2077/1175/2085
29/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]