تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به صداى قارى‏اى كه بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت مى‏كند گوش دهد، براى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836328678




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اگر این عادات را دارید تنها میشود


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: عادت اصلي را كه باعث شود ديگران دور شما خط بكشند كنار بگذاريد

اگر این عادات را دارید تنها میشود
تنها شدن با داشتن عادات منفیچشم‌هاي‌تان را ببنديد و آدم‌هاي زندگي‌تان را يك دور مرور كنيد. از همه كساني كه در اين لحظه به ذهن شما مي‌آيند چند نفر را دوست داريد درست در همين ساعت ببينيد؟ اگر ديگران چشم‌هاي‌شان را ببندند چطور؟ احتمال دارد كه شما را به عنوان اولين گزينه براي ملاقات كردن انتخاب كنند؟ اگر جواب‌تان به اين سوال منفي است و يا اينكه در اين مورد اطميناني نداريد، روي كمك ما حساب كنيد. كافي است چند عادت اصلي را كه مي‌تواند شما را به فردي آزاردهنده تبديل كند و باعث شود كه ديگران دور شما خط بكشند كنار بگذاريد تا هميشه اولين گزينه دوستان و آشنايان‌تان براي تنظيم قرار ملاقات باشيد.
عادت منفی:وارد جزئیات شوم؟
به منطق آدم‌ها اعتماد کنید! باور کنید وقتی به اندازه کافی به شما اطلاعات نمی‌دهند، منظورشان این است که کمی از آنها فاصله بگیرید و وارد جزئیات زندگی‌شان نشوید. این موضوع وقتی پررنگ‌تر می‌شود، که پای بیماری و یا رویداد آزاردهنده‌ای به میان بیاید. وقتی می‌بینید خانم الف مدتی بی‌حوصله است و در مهمانی‌ها کنار همسرش نمی‌نشیند، احتمالا حدس می‌زنید که با همسرش رابطه خوبی ندارد و شاید هم به خودتان اجازه بدهید که این ذکاوت را به رخ او بکشید و بگویید: فلانی چرا کنار شوهرت نمی‌نشینی؟ چرا بی‌حوصله‌ای؟ میانه‌تان شکر‌آب شده؟ چه انتظاری از خانم الف دارید؟ فکر می‌کنید او به‌خاطر باهوش بودن‌تان به شما افتخار می‌کند و سفره دلش را باز می‌کند؟بهتر نیست به جای چنین جملاتی به او بگویید :«احساس می‌کنم چند وقتی است که مثل همیشه نیستی. اگر دوست داشتی با کسی وقت بگذرانی و گپ بزنی، می‌توانی همیشه روی من حساب کنی.»عادت منفی:آخرش باشم؟
مراقب باشيد از آن طرف بام فروتني پايين نيفتيد. بيش از اندازه فروتن بودن مي‌تواند شما را به يك انسان منفي‌باف تبديل كند. در فرهنگ و ادبيات ما، تا بخواهيد شعر و حكايت در مورد فروتني وجود دارد. شايد همين توصيه‌هاست كه بسياري از ما را اين روز‌ها به آدم‌هايي آزار‌دهنده تبديل كرده است. كم نيستند كساني كه فكر مي‌كنند پذيرفتن شايستگي‌هايشان، يعني مغرور جلوه كردن و به‌خاطر همين پيش فرض هم به محض اينكه تعريفي در مورد خود مي‌شنوند، با گفتن «نه! اين‌طور نيست!» به باتلاق فروتني فرو مي‌روند و در ادامه هم فهرستي از ايرادها، اشتباه‌ها و كمبود‌هايشان را به مخاطب خود تحويل مي‌دهند تا مبادا به چشم او مغرور بيايند. به اين مكالمه توجه كنيد:
الف: خورش فسنجانت عالي شده بود.
ب: (در ذهنش فكر مي‌كند مبادا با پذيرفتن اين تمجيد مغرور به نظر برسد و يا مبادا فرد مقابل فكر كند كه توانايي‌هايش به همين جا محدود مي‌شود!) نه فكر مي‌كنم مرغش كمي خام بود. كاش رب انار كمتري مثل دفعه‌هاي پيش به خورش اضافه كرده بودم ‍!اما مي‌توانست بگويد: خوشحالم كه خوشت آمده. هر زمان كه دوست داشتي بيا با هم فسنجان بخوريم.عادت منفی:دوستم سنگ صبور من است؟
اين روزها زندگي اغلب آدم‌ها لحظات سختي را در كنار همه شيريني‌هايش دارد و بپذيريد كه ديگران ترجيح مي‌دهند به جاي شنيدن تلخي‌هاي زندگي ديگران، در اولين جملات از آنها انرژي مثبت دريافت كنند.درست است كه دوستان شريك روزهاي سخت و آسان زندگي شما هستند و از خوشي‌ها گرفته تا ناخوشي‌ها را در كنار شما تجربه مي‌كنند؛ اما مراقب باشيد نيمي از اين اصل را فراموش نكنيد و آنها را تنها شريك ناخوشي‌هاي‌تان نكنید و از دوستان‌تان فقط يك سنگ‌صبور براي لحظات سخت زندگي‌تان نسازيد. شايد لازم باشد كه در اين مورد كمي هوشيارانه عمل كنيد و به خودتان بگوييد كه اگر در 4-5 تماس تلفني با شادي به دوست‌تان سلام داديد و رويدادهاي لذت‌بخش زندگي‌تان را به گوشش رسانديد، حق داريد يك بار با صدايي گرفته با او تماس بگيريد و به جاي پرسيدن حالش تنها درد دل كنيد؛ پس مراقب باشید از حد نگذرید و از او تنها رفیقی برای لحظات تلخ‌تان نسازید.عادت منفی:زرنگ باشم؟
آدم‌هاي باهوش طرفداران زيادي دارند؛ درست! اما تا آنجا كه هوش‌شان كوچك‌ترين آسيبي به ديگران نزند. راه‌حل‌هاي خلاقانه شما براي حل مسائل‌تان چقدر با منابع ديگران در تضاد است؟از روبه‌رو ماشين نمي‌آيد و شما هم در ترافيك سنگيني افتاده‌ايد؟ چطور است كه پاي‌تان را روي گاز بگذاريد و تا لاين روبه‌رويي خلوت است كمي جلوتر برويد؟ نه! نه! باور كنيد ايده خوبي نيست. مطمئن باشيد كه همه آدم‌هاي توي ترافيك، قسمت خلوت خيابان را مثل شما مي‌بينند و حتما دليلي دارد كه از آنجا نمي‌روند. مهم نيست در صف نان هستيد يا توي ترافيك و يا اينكه در بانكي كه مسوول باجه شما را مي‌شناسد كاري داريد. زرنگ ميدان بودن مي‌تواند در چشم همه آدم‌هايي كه به خاطر به اصطلاح هوشمندي‌تان بايد زمان بيشتري را صرف كنند، شما را فردي آزار‌دهنده و غيرقابل تحمل جلوه دهد.عادتهای منجر به تنهاییعادات اشتباهی را که شما را تنها می کند کنار بگذارید عادت منفی:همه چیزدان باشم؟
نيازي نيست‌ دار و ندار ذهنتان را روي ميز بريزيد. قبل از آنكه اطلاعاتتان را با ديگران تقسيم كنيد، با كمي هوشمندي از علايق آنها و بحران‌هايي كه براي حل كردنشان به اطلاعات بيشتر نياز دارند باخبر شويد.  به اشتراك گذاشتن اطلاعات با ديگران، ايده خوبي است. اما اگر قصد اجرا كردن چنين ايده‌اي را داريد، مراقب ميزان اطلاعاتي كه به اشتراك مي‌گذاريد باشيد. اگر در صف نانوايي خانمي با بچه‌اي چاق ايستاده، مطمئن باشيد به ذهن خودش هم مي‌رسد كه چاقي براي سلامتي مضر است و مطمئن باشيد كه شما بخش مهمي از دلايل ابتلاي كودك او به اين مشكل را نمي‌دانيد.پس چطور است كه در چنين شرايطي، سكوت اختيار كنيد و تنها با يك لبخند وارد ارتباط با كودك و مادرش شويد. نگذاريد اطلاعات شما روي سر ديگران آوار شود و حتي اگر با كسي احساس صميميت مي‌كنيد، تا زماني كه از شما كمك نخواسته به گفتن چند جمله بسنده كنيد و بعد از آن، با ديدن واكنشش ارزيابي كنيد كه آيا مايل به استفاده از دانش مفيد شما هست يا اينكه ترجيح مي‌دهد سكوت كنيد و در مورد وضعيت هوا وارد گفت‌وگو شويد.عادت منفی:درد دل کنم؟
اگر مي‌خواهيد با دوست‌تان درد دل كنيد، چند نكته اساسي را نبايد فراموش كنيد:
ابتداي مكالمه‌تان، سراغ جملات مثبت برويد و چند رويداد خوبي را كه براي‌تان اتفاق افتاده به زبان بياوريد. نمي‌توانيد بگوييد هيچ اتفاق خوبي براي‌تان نيفتاده. يعني يك برنامه خوشايند در تلويزيون نديده‌ايد و يا اينكه از ديدن آسمان زيباي بهاري لذتي نبرده‌ايد؟تلفن را با ميكروفني كه تنها خودتان حق صحبت كردن در آن داريد اشتباه نگيريد. شما با كمك اين ابزار ارتباطي، مي‌گوييد و مي‌شنويد؛ پس اگر چند جمله‌اي حرف مي‌زنيد، به كسي كه پشت خط است هم مجالي براي صحبت كردن بدهيد. شايد او هم چيزهايي براي به اشتراك گذاشتن با شما داشته باشد.  در پايان مكالمه، تصوير خوبي باقي بگذاريد و شنونده را غم زده تنها نگذاريد. سراغ خاطرات شيرين‌تان برويد، برايش جوك بگوييد و حتي در مورد قسمت‌هاي خنده‌دار طنز در حاشيه با او صحبت كنيد. راهش را خودتان پيدا كنيد. مهم اين است كه وقتي گوشي را قطع مي‌كنيد، شما سبك‌تر نشده باشيد و او سنگين و غمزده‌تر از قبل.عادت منفی:ستایشش کنم؟
هميشه دليلي براي تعريف كردن از آدم‌ها و يا شرايط داشته باشيد تا مثبت‌انديش به‌نظر برسيد. اما براي پيدا كردن آن دليل، كمي وسواس به خرج دهيد.منتقدهايي كه هميشه به دنبال ايرادي در يك شخص يا يك اتفاق مي‌گردند، در دل كسي جايي ندارند، اما نمي‌توانيد چنين پيش‌فرضي را برعكس كنيد و نتيجه بگيريد «چاپلوس‌هايي كه هميشه از ديگران تعريف مي‌كنند، در دل همه جا باز مي‌كنند!» ستايش كردن رفتار خوبي است و قطعا شما مي‌توانيد با ديدن ويژگي‌هاي مثبت ديگران و يا در حين سپري كردن تجربه‌هاي خوشايند، نقاط مثبت مورد نظرتان را در حضور ديگران به زبان بياوريد و با عبارات مثبت، لذت‌هايي را كه ممكن بود از چشم آنها پنهان بماند به ديگران يادآوري كنيد. اما مراقب باشيد پيازداغ آن را زياد نكنيد و بدون آنكه نكته مثبتي ببينيد، لب به تعريف و تمجيد باز نكنيد. به اين مكالمه توجه كنيد:
الف: (در ذهنش فكر مي‌كند كه فلاني هميشه آرزوي لاغر شدن داشته و وقتي بعد از چند ماه او را مي‌بيند، براي خوشحال كردنش مي‌گويد:) واي چقدر لاغر شده‌اي!
ب: من از آخرين ديدارمان 4 كيلو وزن اضافه كرده‌ام.الف مي‌توانست براي ستايش ظاهر ب بگويد: «چه رنگ مناسبي براي لباست انتخاب كرده‌اي.» يا اينكه اگر او را با ظاهري خسته و پريشان مي‌بيند، سراغ بهانه ديگري براي تمجيد برود: «چقدر عوض كردن جاي تلويزيون فضاي خانه را زيبا‌تر كرده است.»5 كليد خوش‌مشرب بودن
خوش‌مشرب بودن يعني چه؟ يعني اینكه هميشه حرف تازه‌اي داشته باشيد و گوش‌ها را به خودتان جلب كنيد؟ شايد اين تنها بخشي از تعريف گسترده اين واژه باشد. اگر مي‌خواهيد ديگران از بودن در كنار شما لذت ببرند و به دوباره ديدنتان ميل پيدا كنند، علاوه بر داشتن حرف‌هاي تازه، بايد اين ريزه‌كاري‌ها را هم به كار بگيريد:از چشم‌ها غافل نشويد
هنگام صحبت با ديگران، گوشي موبايل‌تان را كنار بگذاريد، ميوه توي بشقاب را روي ميز بگذاريد و به جاي عوض كردن كانال تلويزيون تنها به چشم‌هاي فرد مقابل‌تان نگاه كنيد.مراقب مثال‌ها باشيد
اگر مي‌خواهيد موضوع مورد نظرتان را با چند مثال روشن كنيد، سراغ قوميت‌ها و مليت‌ها نرويد و از گروه و يا پيروان مذهب خاصي هم حرفي به ميان نياوريد. صحبت كردن با كمك چنين ابزارهايي مي‌تواند سوء‌تفاهم ايجاد كند و شما را از مقصود اصلي‌تان دور كند.شوخ‌طبع باشيد، اما دلقك نه
با چاشني شوخ‌طبعي ديگران را به خودتان جذب كنيد اما هرگز براي جلب حمايت آنها، سراغ ابزارهاي دستمالي شده نرويد و به هر راهي براي نشاندن خنده بر لب ديگران متوسل نشويد. نه اینکه تنها ديگران را به ابزاري براي خنديدن تبديل نكنيد؛ بلکه گذشته از آن  مثل يك شو من تازه‌كار از خود هم براي خنداندن ديگران مايه نگذاريد.قضاوت نكنيد
كلي گويي و نگاه قضاوتگرانه مي‌تواند آفت هر ارتباطي باشد. مراقب باشيد كه در كلام‌تان بيش از اندازه از «همه» يا «هيچ» استفاده نكنيد. داشتن نگاه كلي‌نگر مي‌تواند ديگران را نسبت به درستي تفكر شما بي‌اعتماد كند.متكلم وحده نباشيد
شما تنها فرد جمع نيستيد. اينكه وقتي ديگران ساكت هستند، براي گرم كردن مجلس و حرف به ميان آوردن تلاش كنيد، مهم‌ترين كاري نيست كه مي‌توانيد در حضور آدم‌هاي منزوي و ساكت انجام دهيد. هنر شما مي‌تواند به حرف آوردن آنها باشد. البته اگر هنگام تشويق كردنشان به صحبت كردن، سراغ موضوعات شخصي زندگي‌شان نرويد و از مسائل عقيدتي مثل مذهب، سياست و. . . هم حرفي نزنيد. مجله سیب سبزاخبار مرتبط :تنهایی واژه نیست، فاجعه استآیا پروتئین به تنهایی باعث افزایش وزن می‌شود احساس تنهایی خطرناک است!


دوشنبه 29 تیر 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن