تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):امّتم همواره در خير و خوبى اند تا وقتى كه يكديگر را دوست بدارند، نماز را برپا دارند،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833485078




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولید رادیو دارو از دستاوردهای هسته ای است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس دانشکده داروسازی علوم پزشکی شهید بهشتی: تولید رادیو دارو از دستاوردهای هسته ای است تهران - ایرنا - رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: تولید رادیو دارو به کمک دستگاه سیکلوترون یکی از دستاوردهای بزرگ هسته ای در دو سال اخیر است.


به گزارش ایرنا به نقل از اعلام روز دوشنبه سازمان بسیج جامعه پزشکی ، دکتر حسین وحیدی اظهار داشت: در زمان حاضر فقط یک نمونه از دستگاه سیکلوترون را در کشور داریم.
وی گفت: با توجه به اینکه مصرف رادیوداروها در سطح کشور به لحاظ افزایش سطح دانش در علم درمان بیماری های خاص مانند سرطان و بیماری های تشخیصی افزایش یافته در نتیجه از تنوع بیشتری برخوردار شده است.
این استاد بیوتکنولوژی با اشاره به روش پت اسکن( PET Scan ) گفت: پزشکان اغلب این آزمون تشخیصی را برای شناسایی سرطان و اندازه گیری تاثیر درمان سرطان به کار می گیرند.
وی افزود: این آزمون همچنین برای تشخیص بیماری های عروق کورونری شریان های تغذیه کننده قلب به کار می رود؛ بطورکلی رادیوداروها بیشتر جنبه تشخیصی دارند و گاهی در زمینه سرطان ها جنبه درمانی نیز دارند.
وحیدی خاطرنشان کرد: بحث انرژی هسته ای در حوزه پزشکی بسیار گسترده است و بازخورد فعالیت رآکتورهای موجود در کشور تولید این فنآوری ها است؛ چنانچه ما فاقد این توانمندی ها باشیم وابستگی ما به حدی می رسید که هموطنان بیمار باید برای یک اسکن یا تشخیص پیشرفت بیماری به کشورهای دیگر مراجعه می کردند.
وی ادامه داد: رآکتور امیرآباد در گذشته تعداد اندکی از این رادیوداروها را برای مصرف داخلی تولید می کرد اما به مرور زمان نیاز به این دسته از داروها افزایش یافت و به همین دلیل استادان رشته رادیوفارماسی تصمیم به گسترش این علم گرفتند.
این استاد بیوتکنولوژی با اشاره به ناپایدار بودن رادیوداروها خاطرنشان کرد: رادیوداروها باید در مدت زمانی کوتاه بعد از تولید، مصرف شوند؛ گسترش علم رادیوفارماسی موجب شد بسیاری از ترکیباتی را که برای تشخیص یا درمان نیاز داریم در داخل کشور تولید کنیم، البته اساس این تولید، سازمان انرژی اتمی بوده است.
وحیدی گفت: در زمان حاضربرخی از دانشجویان رشته داروسازی را در دانشکده های داروسازی تهران و شهید بهشتی در دپارتمان های رادیوفارماسی برای تولید تخصصی این گروه از داروها آموزش می دهیم تا این دانشجویان دانش یاد شده را فراگیرند و داروها را آماده سازی کنند.
وی افزود: هم اکنون با توجه به ترمیم رآکتور هسته ای امیر آباد طی سه سال گذشته ترکیباتی متنوع از این رادیوداروها آماده سازی شده است.
رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: آماده سازی رادیوداروها بخشی از داروسازی است‏ که بر اساس مسایل بسیار تکنیکی بنا گذاشته شده است.
وی اضافه کرد: از سوی دیگر بحث کنترل این ترکیبات از حساسیت زیادی برخوردار است چنانچه در مقادیر مصرفی رادیوداروها برای بیماران دقت نشود، این داروها می توانند عاملی در ایجاد سرطان باشند؛ از این رو کنترل داروها در دانشکده داروسازی بسیار توسعه یافته است.
رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: هم اکنون بسیاری از این فرآورده ها را به طور خودکفا تولید کرده ایم و آن ها را مورد استفاده قرار می دهیم.
اجتمام(1)**9185**1776



29/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن