واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سه برابر شدن بیماران با اجرای طرح تحول سلامت
کد خبر: ۵۱۸۱۲۷
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۱ - 19 July 2015
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با انتقاد از اجرا نشدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری، تصریح کرد: مسئولان وزارت بهداشت علت اجرانشدن این قانون را کمبود بودجه و اعتبارات عنوان کرده در صورتیکه عدم توازن و عدالت در تقسیم بودجه در این سازمان علت اجرا نشدن قانون مذکور است.
رسول خضری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، بر ضرورت اجرای قانون تعرفه پرستاری تاکید کرد و گفت: با وجود اینکه سختی کار بحث درمان روی دوش پرستاران قرار دارد اما از نظر حقوق و مزایا فاصله زیادی بین پرستاران و کادر پزشکی وجود دارد لذا با اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری حقوق این قشر به عدالت نزدیک می شود.
نماینده مردم سردشت وپیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از کمبود پرستار در بخش های دولتی، اظهار داشت: با اجرای طرح تحول سلامت و کاهش هزینه های درمان مراجعه بیماران به بخش دولتی 3 برابر افزایش پیدا کرد در حالیکه با کمبود 80 هزار پرستار در سطح کشور روبرو هستیم.
خضری، ادامه داد: این در حالی است که متاسفانه وزارت بهداشت تاکنون نتوانسته نیروی انسانی مناسب را برای ارایه خدمات به این مراکز جذب یا متناسب با افزایش کار آنها تغییری درحقوق و مزایای آنها صورت دهد لذا لازم است که ارائه کارانه پرستاران بر اساس افزایش کیفیت کاری این قشر و با عدالت پرداخت شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، اظهارداشت: وزارت بهداشت و سازمان بیمه باید برای برطرف کردن مشکلات پرستاران گام های اساسی بردارند.
این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر مدیریت درست بودجه در نظام سلامت، عنوان کرد: بحث مدیریت بودجه در حوزه سلامت بسیار مهم، جدی و حساس است لذا در هنگام هزینه کرد بودجه این حوزه باید نظارت بیشتر و مدیریت ها پررنگ تر باشد.
وی با تاکید بر بازنگری و تجدیدنظر در میزان تعرفه های پرستاری، تصریح کرد:ادامه چنین روندی موجی از نارضایتی را در جامعه پزشکی به وجود خواهد آوردلذا لازم است تعرفه ها عادلانه و متناسب با ارائه خدمات پرستاران باشد که انگیزه و وجدان کاری آنها نسبت به سازمان افزایش یابد.
خضری بر ضرورت تعیین تکلیف قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه این قانون در سال 86 تصویب شد ولی تاکنون مسئولان وزارت بهداشت تصمیمی برای اجرای این قانون اتخاذ نکرده اند لذا لازم است این قانون هر چه سریعتر تعیین تکلیف و اجرا شود.
نماینده مردم سردشت وپیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در سال 93 کتاب تعرفهگذاری نسبی خدمات به صورت پایلوت اجرا شد و قرار بود تا بعد از گذشت 6 ماه نتایج و نقاط ضعف آن بررسی و دراجرای آن تجدید نظر صورت گیرد که به نظر می رسد که اکنون زمان آن فرا رسیده که در بحث های تعرفه گذاری پرستاری تجدید نظر صورت گیرد.
وی با تاکید بر اینکه حقوق پرستاران باید به عدالت نزدیک شود، اظهار داشت: متاسفانه فاصله بسیاری در میزان حقوق و مزایای پرستاران با پزشکان و کارکنان دولت وجود دارد لذا لازم است حقوق پرستاران بر اساس توازن و مطابق با افزایش حقوق سایر کارکنان باشد.
این نماینده مردم در مجلس نهم، گفت: لازم است وزیر کار به عنوان عضو شورای عالی بیمه و با همکاری و همراهی وزارت بهداشت و سازمان بیمه پوشش بیمه ها را افزایش دهند که قطعا افزایش پوشش بیمه ها به نفع جامعه و به نوعی احقاق حق پرستاران خواهد شد.
نماینده مردم سردشت وپیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: از وزارت بهداشت انتظار داریم در خصوص هزینه کرد منابع مالی طرح تحول سلامت، ارزش گذاری خدمات و تعرفه گذاری با کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مشورت کنند و قبل از اجرا نقطه نظرات این کمیسیون را بشنوند اگر مایل بودند این نقطه نظرات را تاثیردهند متاسفانه در بحث ارزش گذاری و تعرفه گذاری کمیسیون بهداشت و درمان مجلس هیچ نقشی نداشته و به نوعی خود وزارت های بهداشت و تعاون و سازمان نظام پزشکی در بحث ارزش نسبی و تعرفه گذاری نقش داشتند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، ادامه داد: قطعا اگر وزارت های تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با هم همکاری کنند مشکلات حوزه سلامت به خوبی مدیریت و رفع می شود .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]