واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: جلاليزاده در گفتگو با آفتاب مطرح كرد: ضعف ارتباط اقليت مجلس هفتم با اصلاح طلبان خارج از مجلس
آفتاب: جلال جلاليزاده، دبير شوراي هماهنگي اصلاحطلبان كرد درباره عملكرد فراكسيون اقليت مجلس هفتم اظهار داشت: «متاسفانه اقليت مجلس هفتم آنگونه كه لازم بود نتوانستند نقش مثبت و گستردهاي را ايفا كنند و در قدرت راهبري و مديريت و در برخورد با قضاياي مختلف دچار ضعف جدي بودند».
وي در گفتوگو با خبرنگار سياسي آفتاب اضافه كرد: «اقليت مجلس هفتم، در برخورد با مسايل مهم و مورد نظر مردم و مطرح كردن آنها در نطقهاي پيش از دستور، در سوالات و تذكرها و در بيانيهها، آثار چشمگير و قابل توجهي از خود به جاي نگذاشت».
عضو شوراي مركزي حزب مشاركت در ادامه تاكيد كرد: «اگر از افكار عمومي هم درباره اين موضوع سوال شود، اذعان خواهند داشت كه اقليت مجلس هفتم ميتوانست بسيار بهتر از اين عمل كرده و تاثيرات بيشتري در تصميمات مجلس داشته باشد».
جلاليزاده دليل اين امر را "كمبود نيروهاي فكري و اثرگذار در ميان اقليت مجلس هفتم" دانست و گفت: «نبود يك سخنگوي زبردست و قدرتمند به همراه نبود مديريت قاطع و نداشتن انسجام كافي، باعث شد كه نوعي تشتت در اقليت مجلس هفتم به چشم آيد و به جاي پرداختن به مسايل اساسيتر به مسايل جزئي و كماهميت بپردازند».
وي افزود: «اقليت ميتوانست در مسايل مختلف، نمايندگان نزديكتر را به خود جلب كند، حال آنكه اين اتفاق نيفتاد».
جلالي زاده تصريح كرد: «اقليت مجلس هفتم،
” اقليت مجلس هفتم، كمترين ميزان هماهنگي را با احزاب اصلاحطلب خارج از مجلس داشت و اين يك نقطه ضعف جدي براي آن بود. ... “
كمترين ميزان هماهنگي را با احزاب اصلاحطلب خارج از مجلس داشت و اين يك نقطه ضعف جدي براي آن بود».
دبير شوراي هماهنگي اصلاحطلبان كرد درباره "تاثير هيات رييسه مجلس هفتم بر نوع عملكرد فراكسيون اقليت" گفت: «تركيب هيات رييسه مجلس هفتم از ابتدا هم نشان ميداد كه نه تنها به مخالفان و اقليت اجازه فعاليت جدي نخواهند داد بلكه شاهد بوديم كه برخوردهاي حدادعادل و ديگر اعضاي هيات رييسه با نمايندگان اصولگرا اما منتقد هم برخورد مناسب و حاكي از حاكميت دموكراسي بر فضاي مجلس نبود».
وي اضافه كرد: «ما در مجلس ششم شاهد فضاي دموكراتيكي بوديم كه اقليت آن مجلس به راحتي ميتوانست با طرحها مخالفت كند و مخالفتهاي خود را به راحتي و بدون دغدغه طرح كند؛ در حالي كه مجلس هفتم نه تنها چنين فضايي را براي اقليت فراهم نميكرد
” ما در مجلس ششم شاهد فضاي دموكراتيكي بوديم كه اقليت آن مجلس به راحتي ميتوانست با طرحها مخالفت كند... “
بلكه حتي با نمايندگان عضو اكثريت كه نگاهي متفاوت با هيات رييسه داشتند برخورد قهري ميكرد».
جلاليزاده در عين حال گفت: «البته بايد توجه داشت كه اگر مقداري از ضعفهاي اقليت به تركيب و عملكرد هيات رييسه بازميگردد ولي اين توجيهي بر كمكاري و عدم فعاليت گسترده اقليت مجلس هفتم نخواهد بود».
وي در پاسخ به اين سوال خبرنگار آفتاب مبني بر "راهكارهاي پيشروي اقليت مجلس هشتم براي افزايش ميزان اثرگذاري خود" گفت: «محدوديتهاي زياد و مشكلات بسياري كه براي كانديداهاي مطرح اصلاحات در انتخابات 24 اسفند به وجود آوردند و ردصلاحيتهاي گسترده آنها، اجازه ورود نيروهاي مقتدر، متخصص و شناختهشده سياسي را به مجلس هشتم نداد».
عضو شوراي مركزي حزب مشاركت در پايان تاكيد كرد: «بر اين اساس زياد هم به اقليت مجلس هشتم خوشبين نيستم و معتقدم، اقليتي ضعيف و محتاط خواهد بود كه نميتواند در مسايل مهم و اساسي مجلس اثرگذار باشد».
چهارشنبه 1 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 312]