تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كمال ادب و مروت در هفت چيز است: عقل، بردبارى، صبر، ملايمت، سكوت، خوش‏اخلاقى و مدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869807297




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نبود اراده قوي در دولت براي حل معضل بافت‌هاي فرسوده


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۵ تير ۱۳۹۴ (۹:۱۸ق.ظ)
نبود اراده قوي در دولت براي حل معضل بافت‌هاي فرسوده موج - عضو هيات رئيسه کميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي گفت: متأسفانه عليرغم حساسيت بافت‌هاي فرسوده هنوز اراده قوي و مصممي در دولت براي حل اين معضل شکل نگرفته است.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد فيروزي، عضو هيات رئيسه کميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي، با بيان اين مطلب که متأسفانه عليرغم حساسيت بافت‌هاي فرسوده هنوز اراده قوي و مصممي در دولت براي حل اين معضل شکل نگرفته است، گفت: با وجود اين مديريت شهر تهران با ارائه بسته تشويقي جديد در اين زمينه نشان داد در پي تبديل تهديد بافت‌هاي فرسوده به فرصتي براي توسعه پايدار است.
محمد فيروزي با تأکيد بر اين که بافت‌هاي فرسوده يکي از معضلات کشور است، خاطرنشان کرد: متأسفانه اين نگراني نسبت به سيستم شهري و روستايي به صورت جدي به وجود آمده است.
وي با اشاره به اين که يکي از معضلات بسيار مهم در سطح شهر تهران بافت‌هاي فرسوده است، تصريح کرد: تهران در مسير گسل‌هاي زلزله‌خيز قرار دارد بنابراين بايد نوسازي بافت‌هاي فرسوده در اولويت اقدامات دولت قرار گيرد تا معضلات و مشکلات و نگراني‌ها در اين مورد برطرف شود.
وي با اشاره به اين که براي صدور مجوزها و پروانه‌ها بايد بسته‌هاي تشويقي ويژه‌اي در نظر گرفته شود، افزود: دولت بايد با دادن تسهيلات لازم در روند نوسازي بافت‌هاي فرسوده تسريع ايجاد کند.
عضو هيات رئيسه کميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي با بيان اين که جاي تأسف دارد که هنوز انتظارات جامعه در نوسازي بافت‌هاي فرسوده برآورده نشده است، ادامه داد: بايد دغدغه شهرداري با کمک دولت مبني بر اين که بودجه آن‌ها براي نوسازي بافت‌هاي فرسوده کفايت نمي‌کند، برطرف شود.
فيروزي با تأکيد بر اين که هرگونه اقدامي در زمينه نوسازي بافت‌هاي فرسوده بايد مديريت شده باشد، بيان داشت: دولت و مجموعه‌هاي دخيل در نوسازي بافت‌هاي فرسوده از جمله شهرداري‌ها و وزارت راه و شهرسازي مي‌بايست با تعامل و هم‌افزايي، نوسازي و بهسازي بافت‌هاي فرسوده را پيش ببرند.
وي با اشاره به اين که کميسيون عمران مجلس در مصوبات خود دولت را مکلف به نوسازي بافت‌هاي فرسوده کرده است، تصريح کرد: بايد اعتبارات و رديف‌هاي بودجه ويژه‌اي از سوي دولت به اين موضوع اختصاص داده شود تا نيازهاي جامعه در اين زمينه برطرف شود.
به گفته اين نماينده مجلس شوراي اسلامي در حال حاضر نياز جامعه به نوسازي بافت‌هاي فرسوده بيش از بودجه اختصاص يافته دولت در اين زمينه است.
عضو هيأت رئيسه کميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي با بيان اين مطلب که متأسفانه بودجه‌هاي در نظر گرفته شده براي نوسازي بافت‌هاي فرسوده جوابگوي اين مساله بسيار مهم نيست، تصريح کرد: مجلس و کميسيون عمران به طور مستمر اين موضوع را پيگيري مي‌کنند.
فيروزي ادامه داد: حتي در سفرهاي استاني رياست جمهوري اين موضوع از سوي نمايندگان مورد توجه قرار مي‌گيرد تا شاهد پيشرفت و تسريع در نوسازي بافت‌هاي فرسوده نه تنها در سطح تهران، بلکه در کل کشور باشيم.
وي با اشاره به اين که گزارش بافت‌هاي فرسوده از سوي نمايندگان به دولت ارائه شده است، بيان داشت: مجلس از هرگونه بسته پيشنهادي براي ايجاد پيشرفت در روند نوسازي بافت‌هاي فرسوده استقبال مي‌کند.
عضو هيأت رئيسه کميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي در ادامه به بسته تشويقي جديد سازمان نوسازي شهرداري تهران اشاره و بيان داشت: مفاد اين بسته مبني بر صددرصد تخفيف در عوارض براي پلاک‌هاي بين 100 تا 200 متر و براي پروانه‌هاي انفرادي و پلاک‌هاي بيش از 75 متر در پروانه‌هاي تجميعي از جمله اقدامات خوبي است که از سوي اين مجموعه نسبت به نوسازي بافت‌هاي فرسوده صورت گرفته است.
اين نماينده تأکيد داشت البته به نظر مي‌رسد اگر بسته پيشنهادي مشترکي بين دولت و شهرداري تهران در نوسازي بافت‌هاي فرسوده با ارائه تسهيلات بدون بهره از طريق بانک‌ها صورت بگيرد شاهد سرعت بيشتري در روند نوسازي بافت‌هاي فرسوده در مناطق مختلف تهران خواهيم بود.
به گفته اين نماينده مجلس با وجود حساسيت موجود در زمينه نوسازي بافت‌هاي فرسوده هنوز در دولت اراده قوي و مصممي براي حل اين مساله در نوسازي بافت‌هاي فرسوده صورت نگرفته است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن