تبلیغات
تبلیغات متنی
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852243008
پاسخ های ظریف به سوالات نیویورکر/ آیا امکان همکاری ایران و آمریکا وجود دارد؟ ظریف: بستگی دارد
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
پاسخ های ظریف به سوالات نیویورکر/ آیا امکان همکاری ایران و آمریکا وجود دارد؟ ظریف: بستگی دارد بین الملل > دیپلماسی - محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در گفتگوی اختصاصی با نیویورکر گفت مردم ایران در برابر فشار مقاومت می کنند و آمریکا بهتر است این گفتمان را کنار بگذارد.
به گزارش مونیتورینگ خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی (http://www.newyorker.com) تلاش های طولانی مدت دیپلماسی با ایران، کشوری که از هزار و نهصد و هفتاد و نه به این سو منفور بود، همواره چیزی فراتر از بمب بود. این گفتگوها برای بازگشت هجدهمین اقتصاد دنیا با قدرت اقتصادی، نظامی وجمعیتی گسترده وبازاری بزرگ در زمانی است که خاورمیانه رو به زوال می رود. توافق هسته ای می تواند پویایی منطقه را تغییر بدهد. هرج و مرج در خاورمیانه و ظهور دولت اسلامی (گروهک تکفیری صهیونیستی داعش) که خود را به بیست و پنج مایلی مرزهای ایران رسانده است، خطرهای متوجه ایران و اولویت هایش را نیز بازتعریف کرده است. در طول گفتگوهای هسته ای در وین، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران پیامی ویدئویی به انگلیسی در یوتیوب درباره اینکه توافق «افق های جدیدی را برای مقابله با چالش های مهم و مشترک باز می کند»، منتشر کرد. حتی (آیت الله) علی خامنه ای رهبر معظم ایران نیز اظهارات ضد آمریکایی همیشگی خود را نیز به شکلی وسوسه انگیز مطرح ساخت. وی در ماه آوریل در جمع شماری از شاعران گفت: «اگر طرف مقابل شیوه های انحرافی معمول خود را کنار بگذارد، این می تواند تجربه ای برای ما باشد که می توانیم با آنان در خصوص دیگر موضوعات نیز گفتگو کنیم.» در طول بهار، تهران بر سر چشم انداز همکاری با آمریکا سر درگم بود.
در طول هفته های نهایی، من با ظریف در تهران درباره اظهارات (آیت الله) خامنه ای و اینکه این توافق چگونه بر دیگر مناقشات در حساس ترین نقطه دنیا تاثیر می گذارد، صحبت کردم.
نیویورکر: روزی که توافق امضا شد چگونه بود؟ ظریف: رهبر ایران گفته است اگر آمریکا نشان دهد که جدی است، اگر بخواهد زبان تهدید و زورگویی را کنار بگذارد و آماده توافق با ایران بر اساس احترام متقابل در خصوص مساله اتمی باشد، می توانیم گزینه های دیگر را نیز در نظر بگیریم. این پیشنهاد بسیار مهمی بود که روی میز قرار داشت. روز بعد از توافق، کارهای زیادی برای افراد زیادی که باید آن را پیاده کنند، وجود خواهد داشت و فرایندی عمده در ایران و بخصوص در آمریکا شروع می شود زیرا بسیاری عادت به تحریم کردن دارند. بروکراسی های مربوطه تهیه و وظایف مشخص شدند، امید داریم که این توافق باعث شود غباری که در پس آن مشکلات واقعی را در منطقه پنهان کرده اند، کنار برود و در منطقه و با همسایگان، برای مقابله با موضوعات واقعی شیوه همکاری را پیش می گیریم.
نیویورکر: به نظر شما، مشکلات واقعی در منطقه چه هستند؟ منظور شما چیست؟
ظریف: صحبت من بیشتر درباره افراط گرایی و تروریسم است که منطقه را به هم ریخته و تهدیدی برای همه است. می بینیم که داعش با وجود همه تلاش ها، در حال گسترش نفوذش است. گاه کشورها در منطقه به تقویت عوامل مسبب جذب نیروهای بیشتر به این سازمان ها نیز کمک می کنند. فرقه گرایی برای همه دولت ها در سراسر دنیا و بیش از همه برای دولت های منطقه یک چالش است زیرا در حال حاضر، پیش بینی تاثیرات افراط گرایی و فرقه گرایی در دنیا بسیار دشوار است. تنها راه مقابله، همکاری های منطقه ای است که نه فقط در سطح سیاسی بلکه فرهنگی، آموزشی و تماس های مردمی خواهد بود که نه فقط در حال افزایش بلکه در حال کاهش است.
نیویورکر: توافق هسته ای چگونه ایران را تغییر می دهد؟ ظریف: باعث همکاری و همگرایی بیشتر می شود، نمی توانید با منزوی کردن، اطمینان را تقویت کنید. منزوی کردن مردم باعث افزایش بی اعتمادی آنان و بی اعتمادی خودتان به آنها می و تقویت مفهوم دشمن می شود. از این رو، این موضوع مهم ترین دستاورد بود. انتظار ندارم که به یک باره، تحولی در اوضاع پیش آید. مبادلات تجاری بیشتر می شود، شاهد مداخله کمتر آمریکا در مبادلات تجاری ما با همسایگانمان می شود. ایران فرصت های سرمایه گذاری بیشتری خواهد داشت و منابع انسانی ایران در این منطقه همتا ندارد. تحصیل کردگان و نیروی کاری سخت کوش در ایارن احتمالا در منطقه بهترین باشد. ایران باثبات ترین کشور در منطقه است و یک فرصت به شمار می آید. خیلی ها هم اکنون نیز علاقمندی خود را برای آمدن به ایران ابراز کرده اند. هر چند این چشم انداز جذاب است ولی می بایست تطبیق پذیری هایی صورت بدهیم تحریم ها باعث شده اند برخی از این تطبیق پذیری ها را تا جایی که امکان داشت انجام بدهیم، از واگذاری اقتصادی تا اقتصادی به مراتب جدی تر که امکان فعالیت آن بدون تحریم ها یا کاهش بهای نفت وجود نداشت. می توان گفت از یک نظر اینها الطاف پنهانی بودند.
نیویورکر: شما هجده ماه پیش گفته بودید که بعد از موضوع اتمی، اولویت شما بهبود روابط با کشورهای همسایه بخصوص کشورهای حاشیه خلیج است.
ظریف: خلیج فارس؛ این همواره اولویت من بوده نه اینکه اولویت من بعد از طوفاق باشد. اولین سفر من به بیرون از ایران به کشورهای همسایه بود. ایران فقط زمانی می تواند آباد تر و امن باشد که کشورهای همسایه اش آباد و باثبات باشند. برای ما، امنیت در منطقه آسیای مرکزی و قفقاز در کنار خلیج فارس، ترکیه، پاکستان و افغانستان اهمیت بسیاری دارد. نیویورکر: برای من جالب است که بدانم چگونه می خواهید اختلاف های خود را با عربستان سعودی که یک قدرت سنی است، حافظ مراکز مقدس اسلامی است در زمانی که موضع گیری های تند به اوج خود رسیده است، کاهش بدهید. فقط موضوع یمن مطرح نیست. ظریف: موضوع عراق مطرح است، موضوع تامین مالی القاعده و طالبان و داعش، النصره، ایجاد این همه آشوب در منطقه مطرح هستند. از این رو، مساله فقط یمن نیست، موضوع تامین مالی سازمان های تروریستی که غیر نظامیان ایرانی را می دزدند و دیپلمات های ایرانی را در بیروت یا در شرق ایران می کشند مطرح است. همه اینها مطرح هستند. همه اینها از کوته بینی است، اقدامات دهشتناکی که اینها درگیرش هستند.
نیویورکر: بگذارید وکیل مدافع شیطان شوم. وزیر امور خارجه فعلی عربستان به گفته دادگاهی در آمریکا، هدف یک طراحی برای سوء قصد بود.
ظریف: خوب به گفته دادگاه های زیادی در آمریکا، ما در پس حملات یازده سپتامبر بودیم. نوزده شهروند سعودی و اماراتی در این حمله کشته شدند. پرونده های دادگاهی زیادی از نیویورک تا واشنگتن هستند که به آنان دستور داده شده است تا ایران را به عنوان یکی از عوامل توطئه گر یازده سپتامبر ذکر کنند. از این رو، از دیدگاه من دادگاه های آمریکا نمی توانند بهترین معیار ارزیابی باشند.
نیویورکر: آیا می توانید زمانی را تصور کنید که شما و الجبیر، وزیر امور خارجه جدید سعودی درباره همکاری و منافع مشترک منطقه ای گفتگوی سازنده ای داشته باشید؟
ظریف: چرا که نه؟ من مشکلی با به مذاکره نشستن با کسی در این منطقه ندارم به شرطی که اقدامات جنایتکارانه در حق مردم کشورهای همسایه خود صورت نداده باشند.
نیویورکر: ایران در گام بعدی چه می خواهد؟
ظریف: ما فقط می خواهیم زندگی عادی خود را داشته باشیم. اندازه، جمعیت، جغرافیا و منابع طبیعی خود راضی هستیم. ما خواستار تعامل با سراسر دنیا و منطقه خود هستیم، نمی خواهیم در دنیا و منطقه ای که خیلی پیشتر از به وجود آمدن بسیاری از کشورها، عمده ترین نیروی آن به شمار می آییم، کنار گذاشته شویم، خواه در منطقه و خواه در دنیای شما.
نیویورکر: آیا این امکان وجود دارد که همکاری و بحثی با آمریکا بر سر مشکلاتی که دارید صورت بدهید؟ ظریف: این محکی برای ماست که ببینیم آیا آمریکا آماده رویارویی باواقعیت هاست یا نه، اینکه می تواند زبان زور و تهدید را کنار بگذارد. من این را تکرار می کنم، نمی دانم چرا کسی گوش نمی دهد. آمریکا یکی از بنیانگذاران سازمان ملل است و گمان می کنم وقتی که بند دوم و پاراگراف چهارم منشور سازمان ملل را می نوشتند که تهدید به استفاده از زور مغایر با قوانین بین الملللی است، حال اگر یک کشور به صورت روزانه بگوید که همه گزینه ها روی میز است، به این معناست که آنان یک کشور مستقل را تهدید می کنند. این قانون جنگل است نه قانون سازمان ملل. به نظر من، آمریکا اگر این گفتمان را کنار بگذارد، در حق خود خیلی لطف کرده است. منظور من این است که استفاده واقعی از نیروی نظامی تا کنون هیچ سودی به حال سیاستهای آمریکا و مردم این کشور نداشته است. فقط باعث شده است مالیات پردازان آمریکا هزینه آن را بدهند. بسیار اهمیت دارد بدانید مردم ایران دو ویژگی دارند: اول اینکه در برابر فشارها مقاومت می کنند ولی در برابر احترام، واکنشی مثبت نشان می دهند. 4949
کلید واژه ها: مذاکرات هسته ای ایران با 5 بعلاوه 1 - محمدجواد ظریف -
پنجشنبه 25 تیر 1394 - 09:00:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]
صفحات پیشنهادی
بروجردی در نامهای به ظریف خواستار شد ضرورت اقدام عاجل برای آزادسازی جوانان ایرانی در بند آمریکا
بروجردی در نامهای به ظریف خواستار شدضرورت اقدام عاجل برای آزادسازی جوانان ایرانی در بند آمریکاعلاءالدین بروجردی رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نامه ای به ظریف وزیر امور خارجه نسبت به ضرورت اقدام عاجل و جدی در زمینه آزادسازی جوانان ایرانی در بند آمریکادرخواست بروجردی از ظریف برای آزادسازی ایرانیان در بند آمریکا
در نامه ای مطرح شد درخواست بروجردی از ظریف برای آزادسازی ایرانیان در بند آمریکا شناسهٔ خبر 2850021 - پنجشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۷ ۳۷ سیاست > مجلس رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نامه ای به وزیر امور خارجه کشورمان نسبت به ضرورت اقدام عاجل و جدی در زمینهپاسخ آلن ایر به توئیت ظریف/ نقاشی رسایی در فنلاند/ توصیه مطهری به روحانی برای تقلید از احمدینژاد/ تحریف سخنان
پاسخ آلن ایر به توئیت ظریف نقاشی رسایی در فنلاند توصیه مطهری به روحانی برای تقلید از احمدینژاد تحریف سخنان رهبری در کیهان بازگشت ناطق به سیاست در فرمت اصلاحات سوال حدادیان از زیباکلام درباره هاشمی رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستند یا اینکپایان دیدار آمانو با ظریف/نشست دوباره وزراء خارجه ایران و آمریکا
گروه اعزامی مهر به وین ۹۹ پایان دیدار آمانو با ظریف نشست دوباره وزراء خارجه ایران و آمریکا شناسهٔ خبر 2851449 - شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۴ - ۲۰ ۰۱ سیاست > سیاست خارجی محمد جواد ظریف و جان کری امروز برای دومین دیدار خواهند کرد به گزارش گروه اعزامی مهر به مذاکرات هسته ای وین دیدار محمدنامه به ظریف درباره آزادی ایرانیان در بند آمریکا
نامه به ظریف درباره آزادی ایرانیان در بند آمریکاتاریخ انتشار جمعه ۱۲ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۰ ۱۶ رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در نامهای به وزیر امور خارجه نسبت به ضرورت اقدام عاجل و جدی در زمینه آزادسازی جوانان ایرانی در بند آمریکا تاکید کرد به گزارش ایسنا در بخشی اهمراه با فارس در رایزنیهای هستهای پایان نشست ظریف و آمانو/ دهمین نشست وزرای خارجه ایران و آمریکا تا ساعاتی
همراه با فارس در رایزنیهای هستهایپایان نشست ظریف و آمانو دهمین نشست وزرای خارجه ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگرنشست وزیر خارجه ایران و یوکیو آمانو مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی پس از یک ساعت و نیم به پایان رسید به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس نشست وزیر خارجه ایرانپاسخ موگرینی به یک سوال: آیا ظریف واقعا به شما گفت هرگز یک ایرانی را تهدید نکن؟
پاسخ موگرینی به یک سوال آیا ظریف واقعا به شما گفت هرگز یک ایرانی را تهدید نکن بین الملل > اروپا - مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا به این سوال که آیا واقعا محمدجواد ظریف در حین مذاکرات به او گفته است هرگز یک ایرانی را تهدید نکن پاسخ داد به گزارش خبرآنلاین خانم فپاسخ توئیتری جان کری به ویدئو ظریف/ آمادگی وزیراحمدینژاد برایمناظره با وزیر روحانی/ ساخت لامبورگینی وطنی د
پاسخ توئیتری جان کری به ویدئو ظریف آمادگی وزیراحمدینژاد برایمناظره با وزیر روحانی ساخت لامبورگینی وطنی در مشهد نصیحت روحانی مشهور به کاربران شبکههای اجتماعی اجبار زنان خبرنگار به حضور در ورزشگاه فیروزآبادی برای دولت شهادت داد رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آمپیام ویدیویی ظریف به آمریکا و ۱+۵ |اخبار ایران و جهان
پیام ویدیویی ظریف به آمریکا و ۱ ۵ وزیر امور خارجه ایران یک پیام ویدیویی به زبان انگلیسی درباره مذاکرات هستهای منتشر کرده است کد خبر ۵۱۴۱۶۴ تاریخ انتشار ۱۲ تير ۱۳۹۴ - ۲۲ ۳۲ - 03 July 2015 وزیر امور خارجه ایران یک پیام ویدیویی به زبان انگلیسی درباره مذاکرات هستهای منتشر کرده اظریف: آمریکا بین تحریم و توافق یکی را انتخاب کند |اخبار ایران و جهان
ظریف آمریکا بین تحریم و توافق یکی را انتخاب کند وزیر خارجه ایران در مصاحبه با پایگاه المانیتور تاکید کرد که واشنگتن بین تحریم و توافق هسته ای باید یکی را انتخاب کند کد خبر ۵۱۴۰۵۹ تاریخ انتشار ۱۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۱ ۳۹ - 03 July 2015 وزیر خارجه ایران در مصاحبه با پایگاه المانیتور تاروایت هافینگتن پست از پشت پرده پاسخ ظریف به موگرینی/ چرا ظریف گفت یک ایرانی را هیچ وقت تهدید نکنید؟
روایت هافینگتن پست از پشت پرده پاسخ ظریف به موگرینی چرا ظریف گفت یک ایرانی را هیچ وقت تهدید نکنید هافینگتن پست در گزارشی می نویسد زبان تهدید از سوی ایرانیان بی احترامی به حساب می آید و واکنش های سخت به همراه دارد به گزارش نامه نیوز هافینگتن پست در این باره می نویسد خبرگزاریانبارلویی در گفتوگو با فارس: نطق متفاوت روسای جمهور ایران و آمریکا خاطره جنگ «گزارهبرگها» را زنده
انبارلویی در گفتوگو با فارس نطق متفاوت روسای جمهور ایران و آمریکا خاطره جنگ گزارهبرگها را زنده کرد در هر مرحله اجرای توافق امکان دبه آمریکا وجود داردسردبیر روزنامه رسالت گفت مهمترین مسئله نطق متفاوت رؤسای جمهور ایران و آمریکا در خصوص جمعبندی مذاکرات بود که خاطره جنگ فک شیتظریف: از روزی که توافق اجرایی شود اقدامات طرفین شروع میشود/بعد از اجرایی شدن توافق دیگر تحریم اقتصادی وجود ن
ظریف از روزی که توافق اجرایی شود اقدامات طرفین شروع میشود بعد از اجرایی شدن توافق دیگر تحریم اقتصادی وجود نداشته و تمام داراییهای ایران آزاد خواهد شد وزیر امور خارجه کشورمان در کنفرانس خبری گفت آنچه به ما جرئت میداد تا برابر شش کشور ایستادگی و از حقوق مان محافظت کنیم توکلتوهین مقام آمریکایی به ایران و محمدجواد ظریف +تصویر
توهین مقام آمریکایی به ایران و محمدجواد ظریف تصویر ظریف شنبه در پیامی ویدئویی از آمریکا خواسته بود شهامت امتیازدهی و خرد کنارگذاشتن توهمات را برای رسیدن به یک توافق داشته باشد به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل ازجام نیوز تام کاتن سناتور آمریکاییقدردانی ظریف از رهبر انقلاب، رییس جمهور و مردم شریف ایران
قدردانی ظریف از رهبر انقلاب رییس جمهور و مردم شریف ایران وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی از حمایت ها و پشتیبانی مستمر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری و مردم شریف ایران از تیم مذاکره کننده هسته ای تشکر کرد و مراتب قدرشناسی خود و تیم مذاکره کننده را از حمایت های مستمر کلیه ارکاناز«لبخند روحانی و ظریف» تا «سیلی صدهزار سانتریفیوژی» |اخبار ایران و جهان
از لبخند روحانی و ظریف تا سیلی صدهزار سانتریفیوژی تصاویر با شما سخن می گویند تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوشتر می خواهیم با بخش خبری فوتو نیوز مقامات با شما بی روتوش از همیشه و رو در رو سخن بگویند از این پس عصرگاه هر روز فوتونیوز حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی رابیانیه مشترک ظریف - موگرینی: این پایان مذاکره و تداوم همکاری مشترک است
بیانیه مشترک ظریف - موگرینی این پایان مذاکره و تداوم همکاری مشترک است محمد جواد ظریف و فدریکا موگرینی دربیانیه ای مشترک اعلام کردند این پایان مذاکرات ماست اما پایان کار مشترک ما نیست ما همچنان این وظیفه خطیر را مشترکا دنبال می کنیم و از جامعه بین الملل می خواهیم از اجرای این ت-
گوناگون
پربازدیدترینها