تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيبت كردن در (نابودى) دين مسلمان مؤثرتر از خوره در درون اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819876364




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اهمیت بلوغ جنسی به موقع


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:  
index.jpg7456886
آیا می دانستید بلوغ جنسی در پسران جوان اگر به موقع انجام نپذیرد می تواند منجر به بروز ناباروری در آنان شود!  یک متخصص ژنتیک پزشکی گفت: پسرانی که به دلیل نقص کروموزم و نداشتن اسپرم به بلوغ جنسی نمی‌رسند در آینده نابارور می‌شوند. دکتر سعید مروتی درباره سندروم “کلاین فلتر” علایم و نشانه های بیماری گفت: این بیماری یک نقص کروموزومی است و در سندروم کلاین فلتر یک کروموزوم اضافه وجود دارد مردان یک کروموزوم X و یک کروموزوم Y دارند اما خانم‌ها دارای دو کروموزوم X هستند.
وی افزود: اگر نوزادی به دنیا بیاد که علاوه بر دو X یک Y هم داشته باشد به دلیل X اضافه مردی نابارور و مبتلا به سندروم “کلاین فلتر” است.
بروز علایم سندروم “کلاین فلتر” در سن بلوغ
این متخصص ژنتیک پزشکی با اشاره به این که وقتی بیماران سندروم “کلاین فلتر” به دنیا می‌آیند داری علایم خاصی نیستند، ابراز کرد: پزشک نمی تواند این بیماران را از نوزادی تشخیص دهد اما وقتی به سن بلوغ نزدیک می‌شوند علایم در این افراد ظاهر می‌شود به این معنا که این افراد دارای سن بلوغ دیررس هستند در واقع بلوغ جنسی پیدا نمی‌کنند و ناحیه تناسلی آنان رشد ندارد به شکلی که صفات ثانویه جنسی در آنان ظاهر نمی‌شود.
علایم سندروم “کلاین فلتر”
رئیس آزمایشگاه ژنتیک بیوژن ادامه داد: در هنگام بلوغ صفحه رشد بسته می‌شود اما به دلیل بلوغ دیر رس رشد قد در این افراد ادامه پیدا می‌کند؛ این افراد معمولاً قد بلند و لاغر هستند، ریش ندارند، دارای سینه‌های بزرگ هستند و مشکل ناباروری دارند.
ناباروری در مردان دارای سندروم کلاین فلتر
مروتی تصریح کرد: پیش از بلوغ هیچ پزشکی بیماری سندروم کلاین فلتر را تشخیص نمی‌دهد مگر این که به طور تصادفی در آزمایش ژنتیک مشخص شود اما پس از بلوغ جنسی به دلیل نبود صفات ثانویه این شک ایجاد می‌شود و به دلیل فقدان اسپرم امکان فرزنددارشدن برای این این پسران وجود ندارد. سینا
 
24 تیر 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن