واضح آرشیو وب فارسی:فارس: عضو مجلس خبرگان رهبری:
آمار برخی جرایم در آذربایجانشرقی به مرز هشدار رسیده است
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه آمار برخی جرائم در آذربایجانشرقی به مرز هشدار و خطر رسیده است، گفت: برای رفع این معضل دست به دامن نهادهای فرهنگی هستیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حجتالاسلام سید محمد واعظموسوی ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه فعلا قصد کاندیدا شدن برای انتخابات دور بعد مجلس خبرگان را ندارم، اظهار داشت: خود را به عنوان یک فرد فرهنگی میدانم چرا که لباس روحانی ما رنگ و بوی فرهنگی دارد. وی با اشاره به اینکه در بین رسانههای استانی انگار ما ناتنی هستیم که طی بیش از هشت سال کار بنده در خبرگان شاید تعداد تماسهایی که برای مصاحبه از استان شده کمتر از تعداد انگشتان یک دست باشد، تصریح کرد: بیشتر مصاحبههایی که از ما میشود از طریق رسانههای تهران و قم است و در آنجا ما شخصیت رسانهای هستیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اقدامات انجام شده توسط خبرگان رهبری رسانهای نیست و به همین دلیل اعضای آن دفتر کار ندارند و به جای آن ارتباط اعضای خبرگان رهبری با بطن جامعه به صورت شخصی و چهره به چهره است.
عضو کمیسیون سیاسی و اجتماعی مجلس خبرگان با بیان اینکه بین نمایندگان مجلس خبرگان و مردم یک گسست سازمان یافته وجود دارد، گفت: تمام نمایندگان خبرگان در جامعه زندگی میکنند و با آحاد مردم در ارتباط هستند.
وی با تاکید بر اینکه ارتباط نمایندگان خبرگان خیلی تحقیقیتر و به واسطه راههای ارتباطی مختلف است، اظهار داشت: همان طور که به قول مقام معظم رهبری اخبار از 18 کانال مختلف به ایشان میرسد، برای ما هم این گونه است. واعظموسوی با بیان اینکه خبرگان رهبری سالانه دو نشست خصوصی با رهبری دارند که جزئیات آن رسانهای نمیشود، گفت: نمایندگان مجلس خبرگان افراد عادی نیستند و کوچکترین اصل آن دارا بودن اجتهاد است و داشتن اجتهاد نیز بدین معنی است که فرد به مرحلهای رسیده که دارای استنباط است.
وی با بیان اینکه تمام اجلاسهای مجلس خبرگان بر اساس آییننامه برگزار میشود و یک یا دو نفر که در مسائل کلان صاحب نظر هستند به این نشستها دعوت میشوند، گفت: به طور مثال شخص ضرغامی که توسط رهبری برای مدیریت صدا و سیما انتخاب شده بود و یا وزیر ارشاد دولت گذشته بارها برای ارائه توضیحات به اجلاس خبرگان دعوت شدند.
این عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شبکههای ارتباطی مجازی با بیان اینکه بنده هم عضو برخی گروههای مجازی موجود در تلفنهای همراه هستم، تصریح کرد: آخرین موردی که هم اکنون نیز در دستور کار کمیسیون سیاسی و اجتماعی مجلس خبرگان قرار دارد، پهنای باند و شبکههای مجازی است.
واعظموسوی ادامه داد: در این مورد موافقان و منتقدان خارج و داخل حوزه علمیه دعوت شدند چرا که حوزه علمیه در بحث رسانه بسیار پیشتاز است. هر دو طرف به طور مستقل دعوت شدند و از آنها توضیح خواسته شده است. طی دستور بعدی جلسه مقرر شده این دو طیف با هم در جلسهای حضور داشته باشند و این مورد بررسی شود.
عضو کمیسیون سیاسی و اجتماعی مجلس خبرگان رهبری در رابطه به بحث حضور زنان در ورزشگاهها نیز اظهار داشت: آیا کسانی که مدافع حضور زنان در ورزشگاهها هستند خودشان هم راضی به حضور خانواده خود در این محیطها هستند؟
وی تاکید کرد: مراجع با توجه به شرایط و فضای موجود حضور زنان در این مکان را صلاح نم دانند و بقیه هم نباید در این مورد پافشاری کنند چرا که هر کسی متشرع شود باید یک سری محدودیتها را بر عهده بگیرد.
این عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به توافق هستهای ایجاد شده نیز با تاکید بر اینکه بحث کاسبان تحریم را تائید میکنم، گفت: تعداد زیادی وجود دارند که از توافق حاصل شده راضی نیستند. انتهای پیام/60002/ع
94/04/24 - 14:19
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]