تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837368239
مذاکرات برد-برد است
واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: مدیر انجمن کنترل سلاح آمریکا ضمن مثبت ارزیابی کردن توافق حاصل شده میان ایران و 1+5 و اشاره به مخالفتهای کنگره با این توافق عنوان داشت که وزن مخالفان به حدی نیست که بخواهند جلوی اجرای توافق هستهای را بگیرند.
به گزارش تراز ،سرانجام مذاکرات هسته ای ایران روز سه شنبه 23 تیر به نتیجه رسید و جمع بندی مذاکرات انجام شده توسط وزیر امور خارجه ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا قرائت شد. این توافق در حالی حاصل شد که تا صبح روز سه شنبه هنوز مشخص نبود که آیا مذاکرات در این روز به نتیجه می رسد یا خیر.
در همین رابطه با «داریل کیمبال» مدیر انجمن کنترل سلاح آمریکا، که از نزدیک مذاکرات هسته ای وین را دنبال می کرد به گفتگو نشستیم.
کیمبال از سال 2001 تا کنون مدیر اجرایی انجمن تحقیقاتی کنترل سلاح آمریکاست و در سال 2004 میلادی توسط "نشنال ژورنال" به عنوان یکی از 10 چهره تاثیرگذاری که نظریات آنها به شکل گیری سیاست های آتی در مورد آینده تسلیحات هسته ای کمک می کند معرفی شده است.
متن کامل این گفتگو به شرح زیر است:
ارزیابی شما از این توافق چگونه است؟ آیا به موجب این توافق آنچه را که کشورهای غربی در خصوص برنامه هسته ای ایران بدنبالش بودند بدست آورده اند؟
توافق ایجاد شده دستاورد دیپلماتیک بسیار عالی و مهم برای ایران و جامعه جهانی است. این توافق یک مسیر اصلی برای منع گسترش (تسلیحات هسته ای) بوده و روشن است که هم بر اساس منافع ایالات متحده و متحدان آن در خاورمیانه بوده و هم بر اساس منافع ایران.
زمانیکه توافق حاصل شده میان ایران و 1+5 اجرا شود محدودیت هایی بر چرخه سوخت هسته ای ایران اعمال می شود که بسیاری از این محدودیت ها برای 10 سال و برخی از آنها برای 15 سال و برخی دیگر برای 25 سال ادامه خواهند داشت. علاوه بر آن مسیر دستیابی ایران به پلوتونیوم که برخی می گفتند برای ساخت بمب است حذف می شود و همچنین حداقل 12 ماه زمان لازم خواهد بود تا اورانیوم مورد نیاز برای ساخت بمب تولید و انباشته شود.
همچنین این نکته مهم است که به موجب این توافق یک سیستم نظارتی چند لایه برای نظارت بر تاسیسات هسته ای ایران بوجود می آید و رفع تحریم هایی که تهران به موجب این قرار داد از آن بهره مند می شود انگیزه ای خواهد بود تا در بلند مدت ایران به تعهداتش عمل کند.
پس از حصول این توافق «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران آن را یک توافق برد-برد خواند، آیا به نظر شما این دیدگاه در مورد توافق جامع صحیح است؟
بله کاملا مشخص است که این یک توافق برد- برد است و دکتر ظریف و سایر وزیران خارجه حاضر در مذاکرات برای آنکه گفتگوها به نتیجه برسد پشتکار عظیمی را از خود نشان دادند و این گفتگوها را از یک مسیر پر پیچ و خم مشکل دیپلماتیک به نتیجه رساندند. این توافق درهای جدیدی را به سوی ایران، مردم آن و منطقه می گشاید. اما هنوز کارهایی هست که برای اجرای توافق باید انجام شوند.
آیا این توافق منجر به افزایش همکاری ها میان ایران و غرب بویژه آمریکا در مسایل منطقه ای و بین المللی می شود؟
هنوز مسائلی میان ایران و غرب وجود دارد که باید حل شوند. مسائلی همچون اختلاف نظر درباره حقوق بشر، نحوه برخورد با درگیری های فرقه ای در منطقه از جمله سوریه، و دیگر مسائل. اما این توافق ممکن است فرصت جدیدی را برای همکاری در مواردی که دو طرف در آنها نگرانی و یا منافع مشترک دارند ایجاد کرده و موجب درک بهتر مردمان ایران و آمریکا از یکدیگر شود. با توجه به آنکه موضوع هسته ای حل شده امیدوارم که دولت های دو کشور اختلافات گذشته را کنار گذاشته و شروع به گفتگو درباره این کنند که چگونه می توانند در مورد مسائلی که مشکل هر دو کشور محسوب می شود همکاری کنند.
واکنش کنگره بویژه جمهوریخواهان به این توافق چگونه خواهد بود؟ آیا اقدامات آنها به زیان توافق خواهد بود یا به اجرای آن کمک خواهد کرد؟
در هفته ها و ماه های آتی از سوی برخی از اعضای کنگره واکنشی سخت و منفی در انتظار این توافق است زیرا آنها مایل بودند که شاهد توافق بهتری باشند. در این میان برخی ترجیح می دادند که توافقی حاصل نشود و برخی دیگر از اعضای کنگره نیز نمی توانند به راحتی توافق با کشوری را قبول کنند که در طول سالیان گذشته مشکلات زیادی را با آن داشته اند.
برخی از اعضای کنگره نیز چون مخالف اوباما هستند با این توافق مخالفت می کنند. هیچ یک از گروه های حاضر در این توافق به همه آن چیزی که می خواستند نرسیده اند اما با این وجود هم ایران و هم کشورهای 1+5 به اهداف اصلی و منافع ملی خود رسیده اند. این همان روشی است که دیپلماسی کار می کند و بسیاری از اعضای کنگره آمریکا همانند افراطیون حاضر در هر کشوری این نکته را نمی فهمند.
با این وجود و با توجه به ارزیابی جزئیات توافق انجام شده و همچنین در نظر گرفتن گزینه های ناخوشایند، هنوز تعداد قابل توجهی از اعضای کنگره وجود دارند که از توافق حمایت کرده و اجازه اجرای توافق هسته ای حاصل شده میان ایران و 1+5 را می دهند.
آیا این توافق تاثیری بر انتخابات آتی آمریکا دارد و آیا عاملی برای موفقیت حزب دموکرات در انتخابات 2016 محسوب می شود؟
این توافق همراهی باراک اوباما با مردم امریکا را تقویت می کند. اینکه آیا تاثیری بر انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده خواهد داشت یا خیر هنوز کاملا مشخص نیست. اما هر کسی که به عنوان رئیس جمهور بعدی امریکا انتخاب شود این نکته را مورد تائید قرار می دهد که توافق هسته ای انجام شده بر اساس منافع امنیت ملی آمریکا بوده و کنار گذاشتن این توافق تاثیرات منفی بسیار زیادی برای امنیت آمریکا و امنیت بین الملل خواهد داشت.
به نظر شما با توجه به حصول توافق هسته ای و به رسمیت شناخته شدن فعالیت صلح آمیز هسته ای جمهوری اسلامی، اسرائیل از این پس چه رویکردی را در قبال ایران خواهد داشت؟
دیدگاه بنیامین نتانیاهو و ساختار امنیتی اسرائیل درباره توافق هسته ای ایران با یکدیگر متفاوت است. نتانیاهو هر کاری را که بتواند در مخالفت با این توافق انجام می دهد اما بسیاری دیگر از مقامات اسرائیلی این توافق را به عنوان عاملی که توانسته با موفقیت یکی از هراس های امنیتی آنها را از بین ببرد به شمار می آورند و این افراد در گذر زمان از این توافق حمایت کرده و نسبت به آن قدردان خواهند بود.
وضعیت خاورمیانه به گونه ای است که به نظر من ایران را در بلند مدت در وضعیت خاصی قرار خواهد داد که در این وضعیت توافق انجام شده میان ایران و 1+5 نشان می دهد که مذاکره با کشورهایی که زمانی با یکدیگر دشمن بوده اند یک مسیر خوب و مفید برای یافتن راهی برای همزیستی مسالمت آمیز است.
زمانبندی انتشار: 24 تير 1394 - 12:46
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]
صفحات پیشنهادی
روحانی: دعای مردم مستجاب شد/ مذاکراتمان برد-برد بود
روحانی دعای مردم مستجاب شد مذاکراتمان برد-برد بود رئیس جمهوری که سخنانش را با شعر عیدانه فراوان شد تا باد چنین بادا آغاز کرد به رهبری ملت ایران و شهدای هسته ای درود فرستاد و به مردم خبر داد که دعایشان برای مذاکرات مستجاب شده است به گزارش نامه نیوز حجت الاسلام حسن روحانيروحانی پس از توافق هستهای: دعای مردم مستجاب شد/ مذاکراتمان برد-برد بود
روحانی پس از توافق هستهای دعای مردم مستجاب شد مذاکراتمان برد-برد بود سیاست > دولت - رئیس جمهوری که سخنانش را با شعر عیدانه فراوان شد تا باد چنین بادا آغاز کرد به رهبری ملت ایران و شهدای هسته ای درود فرستاد و به مردم خبر داد که دعایشان برای مذاکرات مستجاب شدهآمریکا مشکلی با طولانی شدن مذاکرات ندارد
روزنامه آمریکایی USA Today آمریکا مشکلی با طولانی شدن مذاکرات ندارد روزنامه آمریکایی USA Today نوشت کاخ سفید آماده است اجازه دهد که مذاکرات هسته ای ایران برای مدت زمان نامحدودی ادامه پیدا کند به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز روزنامه USA Today چاپ آمریکا روز پنج شنبه در گزااستاندار آذربایجان شرقی: دولت بیشتر توان خود را صرف مذاکرات هسته ای کرده است
استاندار آذربایجان شرقی دولت بیشتر توان خود را صرف مذاکرات هسته ای کرده است تبریز - ایرنا - استاندار آذربایجان شرقی گفت دولت بیشترین توان خود را در موضوع مذاکرات هسته ای گذاشته و این مذاکرات به روزهای حساس و آخر خود نزدیک شده است به گزارش ایرنا اسماعیل جبارزاده روز پنج شنبه دوزیران خارجه ۱+5 دیدار کردند/احتمال تمدید مذاکرات تا دو روز دیگر
وزیران خارجه ۱ 5 دیدار کردند احتمال تمدید مذاکرات تا دو روز دیگر خبرگزارای پانا وزیران خارجه کشورهای گروه ۱ 5 و فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا صبح روز پنج شنبه در نشستی داخلی به بررسی آخرین تحولات و جمع بندی مذاکرات پرداختند ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۸ تير ساعت 14 39 به گزلاوروف: هیچ مشکل لاینحلی در مذاکرات باقی نمانده است/ آماده بازگشت به وین هستم
لاوروف هیچ مشکل لاینحلی در مذاکرات باقی نمانده است آماده بازگشت به وین هستم وزیر خارجه روسیه می گوید که هیچ مشکل غیرقابلحلی در برابر مذاکرهکنندگان هستهای ایران و 1 5 باقی نمانده است به گزارش نامه نیوز سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در حاشیه اجلاس بریکس در شهر یوفا گفت کهنشانه های توافق/ مذاکرات هسته ای در لحظه آخر به نتيجه می رسد
نشانه های توافق مذاکرات هسته ای در لحظه آخر به نتيجه می رسدبخش خبری الف 18 تیر 94تاریخ انتشار پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۳۱ ساعت های سرنوشت ساز برای مذاکرات و وزرای 7 کشور مذاکره کننده در وین پس از یک روز آرام در کوبورگ فرا رسیده است بار دیگر وزرای 1 5 به غیر از وزرای چین وادامه مذاکرات در سطح معاونان/ حضور نجفی/ مذاکره فنی صالحی و مونیز
ادامه مذاکرات در سطح معاونان حضور نجفی مذاکره فنی صالحی و مونیز معاونان وزیران خارجه ایران و ۱ 5 مذاکراتشان را از سر گرفتند به گزارش نامه نیوز سیدعباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیران خارجه ایران و هلگا اشمید نماینده ۱ 5 که مذاکراتشان شب گذشته تا پاسی از شب به طول انمحسن رضایی: مذاکرات هستهای سطح سیاست بینالمللی ایران را ارتقا داد
پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۴ - ۲۰ ۳۸ دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت که مذاکرات هستهای میان ایران و 1 5 سطح سیاست بینالمللی ایران را ارتقا داد و این قابلیت سیاسی در آینده به کار خواهد آمد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مشروح گفتوگوی محسن رضایی با ژرژ مالبرانوحمایت دموکراتهای سنای آمریکا از مذاکرات
حمایت دموکراتهای سنای آمریکا از مذاکراتتاریخ انتشار پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۳۱ به دنبال دیدار اخیر رئیسجمهوری آمریکا با دموکراتهای سنا چند تن از قانونگذاران هم حزبی باراک اوباما حمایت خود را از تداوم مذاکرات هستهای ایران و ۱ ۵ اعلام کردند به گزارش فارس در حاآخرين خبرها از مذاکرات هستهای/ گمانه زني برخي رسانهها از احتمال پايان مذاکرات تا عصر امروز
آخرين خبرها از مذاکرات هستهای گمانه زني برخي رسانهها از احتمال پايان مذاکرات تا عصر امروز مذاکرات هسته اي ايران و شش قدرت جهاني در حالي به ساعات پاياني خود نزديک مي شود که بنا بر گمانه زني بسياري از رسانه هاي غربي احتمال دستيابي به توافق هسته اي تا پايان امروز وجود دارد هرچندیک منبع آگاه: منظور آقای صالحی از روز پایانی مذاکرات، روز پایانی مذاکرات فنی است
همراه با مذاکرات وین 281 یک منبع آگاه منظور آقای صالحی از روز پایانی مذاکرات روز پایانی مذاکرات فنی است یک منبع آگاه با اشاره به اظهارات رییس سازمان انرژی اتمی کشورمان مبنی بر اینکه امروز روز پایانی است گفت منظور آقای صالحی روز پایانی مذاکرات فنی بوده است یک منبع آگاه در گفمسئلهای که بی اعتمادی به آمریکا را در مذاکرات نمایان کرد
الاخبار گزارش داد مسئلهای که بی اعتمادی به آمریکا را در مذاکرات نمایان کرد غربی ها با این شرط خواستند تا از نبود بعد نظامی در فعالیت های هسته ای ایران مطمئن شوند و از این طریق اطمینان خاطر اسرائیل و همپیمانان عربی خود را فراهم کرده باشند به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز روزنامتاکتيک مذاکراتي اوباما از دید سي ان ان
تاکتيک مذاکراتي اوباما از دید سي ان انتاریخ انتشار پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۵ ۰۰ باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا با طرح این سخنان که احتمال رسیدن به توافق هسته ای کمتر از پنجاه-پنجاه است خواسته است این پیام را به ایران منتقل کند که آمریکا حاضر است از توافق بد با ایران خارج شودمقام غربی خبر تمدید دوباره مذاکرات هستهای را تکذیب کرد
مقام غربی خبر تمدید دوباره مذاکرات هستهای را تکذیب کرد یک مقام غربی میگوید اخبار منتشر شده در مورد احتمال تمدید مذاکرات تا روز یکشنبه درست نیست به گزارش نامه نیوز یک مقام غربی روز پنجشنبه در گفتوگو با شبکه اسکاینیوز گزارشهای منتشر شده در مورد احتمال تمدید دوباره مذاکرات هرمزگشایی عراقچی از بن بست مذاکرات/ آمریکا حاضر نیست از تحریمها دست بردارد
حاشیه های مذاکرات رمزگشایی عراقچی از بن بست مذاکرات آمریکا حاضر نیست از تحریمها دست بردارد در حالی که فردا تمدید 3 روزه مذاکرات نیز پایان می یابد یک عضو ارشد تیم مذاکره کننده کشورمان اصرار آمریکا به حفظ رژیم تحریم ها را از علل اصلی بنبست فعلی مذاکرات عنوان کرد به گزارش سرویپيشروي مذاکرات، در موضوع لغو تحريم هاي نظامي
۱۸ تير ۱۳۹۴ ۱۷ ۴۲ب ظ پيشروي مذاکرات در موضوع لغو تحريم هاي نظامي موج - شواهد حاکي از آن است که ايران و 1 5 بر سر لغو تحريم هاي نظامي به درک نزديکي رسيده اند به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج پس از آنکه در ضرب العجل 7 ژولاي موضوع چالشي لغو تحريم هاي نظامي عليه ايران به عنوان اصلي-
سیاسی
پربازدیدترینها