واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ تير ۱۳۹۴ (۱۵:۱۷ب.ظ)
مدير کل سازمان بهزيستي لرستان: بيش از 27 هزار نفر در کلاسهاي آموزش مهارتهاي زندگي پيش از ازدواج شرکت کردند موج - خرم آباد - مدير کل سازمان بهزيستي استان لرستان گفت: در سال گذشته 27 هزار و 420 نفر در کلاسهاي آموزش مهارتهاي زندگي پيش از ازدواج شرکت کردند که نسبت به سال گذشته آن 54 درصد رشد داشته است.
به گزارش خبرگزاري موج، همايون عموديزاده، مدير کل سازمان بهزيستي استان لرستان، در ديدار کارکنان بهزيستي استان با نماينده ولي فقيه در دفتر نماينده وليفقيه در استان لرستان انجام گرفت، گفت: سازمان بهزيستي لرستان در سال گذشته موفق به کسب رتبه برتر و عفاف و حجاب و ستاد اقامه نماز و دستگاههاي اجرايي در سطح استان شد.
وي، با بيان اين که از 20 تا 26 تيرماه بهعنوان هفته بهزيستي و سازمان تأمين اجتماعي نامگذاري شده است، افزود: شعار امسال هفته بهزيستي، «تنها همه با هم ميتوانيم»، است و ما در اين راستا ستاد بزرگداشت هفته بهزيستي را تشکيل داديم.
عموديزاده، با بيان اين که سازمان بهزيستي در چهار بخش پيشگيري، توانبخشي اجتماعي، مشارکتهاي مردمي و اشتغال فعاليت ميکند، افزود: در سال گذشته 27 هزار و 420 نفر در کلاسهاي آموزش مهارتهاي زندگي پيش از ازدواج شرکت کردند که نسبت به سال گذشته آن 54 درصد رشد داشته است.
مدير کل بهزيستي لرستان، افزود: در بخش پيشگيري از تنبلي چشم 56 هزار و 485 نفر معاينه شدند، کما اين که ما در سال گذشته هفت هزار و 400 خانوار را تحت پوشش آورديم و 650 نفر نيز پرداخت شهريه دانشجويان تحت پوشش را داشتيم.
وي، با بيان اين که در بحث ازدواج 923 زوج تحت پوشش با هزينه 650 ميليون تومان زندگي مشترک خود را آغاز کردند، افزود: کميته آسيبهاي اجتماعي بهزيستي لرستان در کارگروه اجتماعي لرستان رتبه برتر را کسب کرده است کما اين که بازديد مسوولان از خانوادههاي جامعه هدف بهزيستي يکي ديگر از اولويتهاي کاري ما در سال جاري است.
وي گفت: در بخش امور اجتماعي، 25 گروه هميار زنان سرپرست خانوار، 6 مرکز کلينيکهاي مددکاري اجتماعي، 14 مؤسسه خيريه، 234 مهد کودک، 7 خانه کودک و نوجوان، 16 مرکز آسيب ديدگان اجتماعي و 4 واحد اورژانس اجتماعي و تيم سيار در اين مرکز فعاليت ميکنند.
وي با اشاره به اينکه اين سازمان داراي تعدادي مراکز دولتي و غيردولتي است، اظهار کرد: در حال حاضر 27 مرکز ترک اعتياد داراي مجوز، 19 مرکز سرپايي، يک مرکز TC، 6 تيم امدادرسان سيار، چهار مرکز گذري Dic، 3 مرکز سرپناه شبانه Shelter، 50 تيم پيشگيري اجتماع محور و 26 مرکز مشاوره در استان فعاليت دارند.
وي با اشاره به اينکه بخش توانبخشي خود به دو بخش تعداد مراکز و مددجويان تقسيم ميشود، بيان کرد: 33 مرکز توانبخشي روزانه و شبانهروزي معلولين ذهني، 7 مرکز توانبخشي روزانه و شبانهروزي جسمي ـ حرکتي، 5 مرکز توانبخشي روزانه و شبانهروزي بيماران رواني، 6 مرکز توانبخشي روزانه و شبانهروزي سالمندان، 8 مرکز خدمات توانبخشي در منزل و 20 مرکز توانپزشکي در اين اداره فعاليت ميکنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]