تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فضیلت خواندن نماز در اول وقت نسبت به تأ خیر انداختن آن، مثل فضیلت آخرت بر دنیاست....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869130300




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت در تأمين منابع يارانه نقدي دچار مشکل است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۳ تير ۱۳۹۴ (۹:۴۵ق.ظ)
تأخير در يارانه تير ادامه دارد؛ دولت در تأمين منابع يارانه نقدي دچار مشکل است موج - با توجه به اين که واريز يارانه تير نيز همچون ماه‌هاي گذشته با تأخير مواجه شده، موضوع عدم تأمين به موقع منابع دولت براي پرداخت اين مبلغ بسيار خودنمايي مي‌کند.
به گزارش خبرگزاري موج، از آذر سال 1389 تاکنون دولت مبلغي بيش از 200 هزار ميليارد تومان در قالب يارانه نقدي به حساب حدود 76 ميليون ايراني واريز کرده است.
مبلغي که براي برخي از اقشار جامعه نقش تأمين کننده نيازها و براي برخي ديگر تنها نقش پر کردن حساب و کمک به طويل شدن صف دريافت يارانه را دارد.
در اين ميان طبق آنچه که کارشناسان اقتصادي هم در دولت قبل و هم در دولت کنوني بارها مورد تاکيد قرار داده‌اند زيان‌هاي ناشي از واريز سراسري يارانه نقدي است، به گونه‌اي که به اعتقاد آنان نحوه کنوني واريز يارانه تنها به کسري بودجه و افزايش فاصله طبقاتي منجر مي‌شود که توجه به اين امر موجب شد دولت از طريق تدوين مباني قانوني ملزم به ساماندهي يارانه و حذف افراد غيرنيازمند از صف دريافت شود.
از طرفي اين موضوع (پرداخت سراسري) با اهداف هدفمندي که حتي در سياست‌هاي کلي ابلاغي برنامه ششم نيز مجدد مورد تاکيد قرار گرفته فاصله دارد زيرا طبق قانون، يارانه بايد به گسترش عدالت اجتماعي و افزايش توليد منجر شود تا بتواند از نگراني‌هاي اقشار نيازمند در خصوص تأمين مايحتاج خود بکاهد نه اينکه دولت را مقروض و حاشيه امن را از بخش توليد دور کند.
بر اين اساس؛ در کنار عدم تحقق اهداف يارانه، منابع مورد نياز براي واريز نيز بر خلاف آنچه که پيش‌بيني شده بود تأمين نشد و دولت به استقراض از بانک مرکزي و خزانه روي آورد تا به دليل عدم تأمين صحيح منابع، زمان واريز يارانه‌اي که ماهانه نياز به 3500 ميليارد تومان دارد هر بار تغيير کرده و سيري 26 روزه در تغييرات زماني خود طي کند.
با گذشت از عمر 5 ساله يارانه، تأخير در واريزهاي امسال به ترتيب در ماه ارديبهشت 2 روز و در ماه خرداد نيز 4 روز بوده است و با توجه به اينکه هنوز اطلاعيه‌اي در خصوص زمان واريز يارانه تير منتشر نشده اين ماه را نيز بايد در حيطه «پرداخت با تأخير» قرار داد.
در اين راستا ابوذر نديمي عضو کميسيون اقتصادي مجلس گفت: دولت در دريافت منابع با مشکل مواجه شده که اين موضوع موجب تأخير در واريز يارانه طي ماه‌هاي اخير شده است.
وي با اشاره به اين که برخي به اشتباه تاخيرهاي کنوني را به مذاکرات هسته‌اي کشور گره مي‌زنند، افزود: يارانه «قانون» بوده و در بودجه پيش بيني شده است اينکه برخي در پي ارتباط دادن آن به مذاکرات هستند! به هيچ وجه منطقي به نظر نمي‌رسد.
با توجه به اين که دولت در تأمين منابع دچار مشکل است و از طرفي بايد حدود 6 ميليون نفر را از صف دريافت يارانه خارج کند لازم است هر چه سريع‌تر سياست‌هاي خود را در خصوص چگونگي پرداخت يارانه نقدي شفاف کند تا ديگر تأخير، در واريز اين چنين مورد توجه قرار نگيرد و از طرفي نگراني‌هاي افراد نيازمند به اين مبلغ نيز، کاهش يابد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن