تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روزقيامت ايمان دارد،بايد ميهمانش راگرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870114573




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دورنماي بازار سرمايه پس از توافق هسته اي در نگاه يک کارشناس


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۲ تير ۱۳۹۴ (۱۶:۳ب.ظ)
دورنماي بازار سرمايه پس از توافق هسته اي در نگاه يک کارشناس موج - يک کارشناس ارشد بازار سرمايه گفت: توافق هسته اي نويد بخش اين است که ديگر از اين پس پول بيکار نتواند بيش از اين سود کسب کند و حقوقي هاي بزرگ که بازيگران اصلي بازار هستند به دنبال کسب سود 30 درصدي بدون تقبل هيچ زحمتي نروند.
به گزارش خبرگزاري موج، علي اصغرزاده صادق، مدير عامل کارگزاري آفتاب درخشان خاورميانه، گفت: يکي از ريسک‌هاي اصلي بازار در حال رفع شدن است و با توافق هسته اي علاوه بر ريسک سيستماتيک تحميل شده بر بازار، موضوع مؤسسات غيرمجاز بانکي و پرداخت سودهاي بالا به حاشيه مي‌رود و سايه اين ريسک نيز از سر بازار کم مي‌شود.
صادق ادامه داد: سودهاي بالاي بانک‌ها و مؤسسات غير مجاز با گشايش سياسي و ارتباط بازار پول ايران با شبکه بين المللي بانک‌هاي دنيا از بين مي‌رود و اين اميد وجود دارد که پول ارزان و با هزينه کمتر از 10 درصد وارد ممکلت شود.
وي در ادامه افزود: با توافق هسته اي و آغاز گشايش‌هاي سياسي و اقتصادي هزينه طرح و توسعه شرکت‌ها و فعاليت‌هاي تجاري در ايران با پول ارزان‌تر و هزينه تمام شده کمتر انجام مي‌شود و همين امر باعث مي‌شود P/E شرکت‌ها که در اين مدت به شدت پايين آمده، بالا برود.
اين کارشناس بازار سرمايه خاطر نشان کرد: توافق هسته اي نويد بخش اين است که ديگر از اين پس پول بيکار نمي‌تواند بيش از اين سود کسب کند و حقوقي‌هاي بزرگ که بازيگران اصلي بازار هستند به دنبال کسب سود 30 درصدي بدون ريسک نمي‌روند.
وي با تحليل برخورد حقيقي‌هاي بزرگ و حقوقي‌ها در يک سال و نيم گذشته گفت: طي اين مدت هر خبر مثبتي مي‌آمد اين دسته از فعالان بازار سرمايه مي‌گفتند پيش خور شده چون بدون زحمت در حال کسب سودهاي خوب بودند اما با شرايط رفع تحريم سود بدون زحمت به خطر مي‌افتد چون احتمال ورود پول ارزان وجود دارد و از طرفي بانک مرکزي به جد و سفت و سخت جلوي پرداخت سودهاي بالا را گرفته است و عملاً حاشيه اطمينان اين دسته از حقوقي‌ها و حقيقي‌هاي بزرگ از بين مي‌رود.
اصغرزاده صادق درباره ورود سرمايه گذاران خارجي تصريح کرد: هم اکنون صحبت‌هاي مقدماتي سرمايه گذاران خارجي توسط فاندهاي آن‌ها در حال انجام است و همين امر نويدگر اين بحث خواهد بود که بازار به واسطه حضور سرمايه‌هاي خارجي وارد يک رشد خيلي خوب و به طور مستمر خواهد شد.
اين تحليلگر بازار خاطر نشان کرد: در شرايط فعلي اولويت سرمايه گذاري با صنايعي است که از تحريم‌ها لطمه ديدند چون اين گروه از نمادها مثل بانکي‌ها، خودرويي‌ها و صنايع دارويي بيشتر رشد مي‌کنند ولي بقيه صنايع هم که ارتباطي با بحث ارز نداشتند به دليل افت دسته جمعي در بازار به شدت P/E کم کردند و ارزش خود را در اين مدت از دست دادند بنابراين در زمان رشد هم نوا با کل بازار خيلي خوب رشد خواهند کرد.
وي درباره اهميت اين توافق گفت: اين توافق را مي‌توان توافق قرن ناميد. وزير خارجه آمريکا سه هفته در وين در هتل کوبورگ حضور دارد تا نتيجه اين مذاکرات مشخص شود. به علاوه کشورهاي مهم غربي در کنار روسيه و چين پاي گفتگو با ايران نشستند و خبرنگاران بزرگ‌ترين شبکه‌هاي خبري دنيا آنجا هستند که نتيجه را از نزديک رصد کنند و اين خبر بسيار بزرگي براي هر کشوري است.
اصغرزاده صادق گفت: ايران به عنوان يک قدرت منطقه اي در حال شناخته شدن است که همين امر ميزان اعتبار ايران در جهان را نشان مي‌دهد و با هر قدم، اعتبار سياسي و اقتصادي ايران بالا مي‌رود و بالتبع ايران به شکل جدي وارد بازي‌هاي سياسي ـ اقتصادي منطقه مي‌شود.
مدير عامل کارگزاري آفتاب درخشان خاورميانه با بيان اين که ايران فرصتي استثنايي براي سرمايه گذاران خارجي است، خاطر نشان کرد: سرمايه گذاران خارجي در تکاپو هستند که بلافاصله بعد از توافق وارد سرمايه گذاري در ايران شوند چون با توافق هسته اي موضوع سرمايه گذاري خارجي و مهاجرت سرمايه‌هاي خارجي از کشورهاي منطقه به ايران شدت پيدا مي‌کند و رقابت جدي بين کشورها و شرکت‌هاي خارجي در اين خصوص صورت مي‌گيرد چون ايران يک جزيره امن در منطقه است و بدون هيچ مشکلي در مسير پيشرفت حرکت خواهد کرد.
اصغرزاده در پايان به سهامداران خرد توصيه کرد: با وجود دورنماي مثبتي که از رشد بازار سرمايه مي‌رود اما سهامداران خرد و به خصوص سهامداران تازه وارد حتي المقدور از خريد مستقيم پرهيز کنند و از طريق صندوق‌هاي سرمايه گذاري وارد بازار شوند تا به دور از هيجانات معمول در بازار و به واسطه تحليلگران خبره علاوه بر کسب سود مانع بر هم خوردن نظم بازار شوند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن