تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در روز جمعه هيچ عملى برتر از صلوات بر محمد و خاندان او (ع) نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816714149




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک نامحرم، نگاه محبت‌آمیز را چه وقت فراموش می‌کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


یک نامحرم، نگاه محبت‌آمیز را چه وقت فراموش می‌کند؟ جامعه > خانواده - تسنیم نوشت:

معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان بااشاره به تحقیقات بین‌المللی گفت:اگر به دختری نگاه محبت‌آمیز شود و او با این نگاه رابطه عاطفی برقرار کند درحالی که نتواند با وی ازدواج کند قریب به اتفاق دانشمندان زمان فراموشی آن را سن آلزایمر دانستند. ، فرشته روح‌افزا در نشست تخصصی آینده‌پژهی حجاب و عفاف که در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد با بیان اینکه پرداختن به حجاب فقط به صرف پوشش یکی از اشتباهات ما در جامعه است، اظهار داشت: این درحال است که طبق آیه قرآن نخستین ورودی موضوع حجاب، نگاه است و محیط اختلاط دومین بُعد اصلی حوزه حجاب است که ما متأسفانه فقط به حوزه پوشش پرداختیم.
وی با اشاره به تحقیقی که در سه دانشگاه کشور انجام شد و در آن 38 مقاله که 35 مقاله مربوط به افراد غیر مسلمان بود تصریح کرد: در این تحقیق به اثر نگاه‌کردن پرداختیم و این موضوع یکی از بحث هایی است که در دانشگاه‌های ما موفق بوده است و بازتاب مثبتی در بین دانشجویان داشت؛ حتی در مقالات افراد غیرمسلمان این موضوع نیز پررنگ بود.
معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان گفت: اگر به دختری نگاه محبت‌آمیز شود و وی با این نگاه رابطه عاطفی برقرار کند در حالی که نتواند با وی ازدواج کند سوال اینجاست که وی در چه سنی این نگاه را فراموش می‌کند؟ پاسخ این است که قریب به اتفاق این را سن آلزایمر دانستند یعنی اصلاً این فرد آن نگاه را فراموش نمی‌کند.
روح‌افزا با بیان اینکه ما در دانشگاه‌ها به موضوع حجاب و عفاف به صورت علمی نپرداختیم یا کم پرداختیم ادامه داد: تحقیقاتی در زمینه روی‌آوردن زنان به مواد مخدر و اعتیاد داشتیم؛ شاید بارورکردنی نبود ولی مشاهده کردیم که این آسیب بسیار رابطه تنگاتنگی با کلید حیا داشت لذا شاید اگر بخواهیم مشکل اعتیار را حل کنیم باید به بحث حیا به عنوان یک مبحث کلیدی نگاه کنیم.
وی با بیان اینکه هنجارشکنی که در بحث حجاب و عفاف می‌بینیم ریشه‌هایی دارد، تصریح کرد: اگر درختر ما می‌پذیرد که موهایش را رنگ کند و بیرون بگذارد و ساپورت بپوشد علل داخلی و خارجی دارد که درباره علل خارجی و دشمنی دشمنان اسلام زیاد بحث کردیم اما از علل داخلی می‌توان به نوع رویکرد سینما و تئاتر اشاره کرد که بسیار روی این موضوع موثرند.
معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان با بیان اینکه مجلات دست دخترانمان الگوساز می‌شوند که بسیار آسیب‌زا هستند، تصریح کرد: طبق تحقیقاتی که انجام شد متأسفانه مشخص شد که الگوی دختران ما حتی در نقاط دوردست یا هنرپیشه‌ها هستند یا افراد پولدار در اجتماع.
روح‌افزا یادآور شد:‌ نقش وزارت ارشاد، شورای فرهنگی اجتماعی زنان، شورای عالی انقلاب فرهنگی و معاونت امور زنان ریاست جمهوری در این زمینه بسیار موثر است که فرآیندی ایجاد کنند تا جامعه به سمت بی‌حجاب‌ شدن نرود. در موضوع تفریحات باید اعتراف کنیم که پارک‌ سالم، سینمای سالم، موسیقی سالم متأسفانه نداریم و در حوزه اوقات فراغت زنان و دختران، دستمان خالی است.   232

کلید واژه ها: زنان - خشونت علیه زنان - حضور زنان در جامعه -




دوشنبه 22 تیر 1394 - 16:23:08





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن