تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شش (صفت) در مؤمن نيست: سخت گيرى، بى خيرى، حسادت، لجاجت، دروغگويى و تجاوز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803604986




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با ترجمه محمدرضا فرزین کتاب «بهای نابرابری» به قلم برنده نوبل اقتصاد منتشر شد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: با ترجمه محمدرضا فرزین
کتاب «بهای نابرابری» به قلم برنده نوبل اقتصاد منتشر شد
کتاب «بهای نابرابری» نوشته جوزف استیگلیتز برنده جایزه نوبل اقتصاد در نقد نظام سرمایه‌داری توسط محمدرضا فرزین و خانم اشرفی ترجمه و توسط انتشاران دانشگاه علامه طباطبایی منتشر شد.

خبرگزاری فارس: کتاب «بهای نابرابری» به قلم برنده نوبل اقتصاد منتشر شد



به گزارش خبرگزاری فارس نابرابری و بی عدالتی از موضوعات اساسی کنونی جهانی است و تمرکز ثروت در درست گروه‌های خاص و حتی کشورهای خاص منجر به ظهور پیامدهای اقتصادی و اجتماعی شده که همه اندیشمندان جهانی را نگران ساخته است. جوزف استیگلیتز برنده جایزه نوبل اقتصادی در سال 2001 در حال حاضر یکی از شناخته شده ترین چهره‌های علمی و سیاسی در حوزه اقتصاد به شمار می رود. وی با وجود سوابق علمی و اجرایی ارزنده بیشتر شهرت خویش را مدیون مواضع انتقادی در برابر نهادهای پولی و مالی بین المللی و مطالعات گسترده در خصوص نابرابری و دلایل آن است. از استیگلیتز که در بین اقتصاددانان ایرانی طرفداران زیادی دارد تاکنون کتابهای زیادی به فارسی ترجمه شده است. کتاب بهای نابرابری ازجمله انتقادی ترین دیدگاه‌های استیگلیتز به نظام اقتصادی و سیاسی مورد حمایت آمریکا و یا به تعبیر وی دست راستی ها است. او در این کتاب با ارائه تصویری نابرابر و طبقاتی از آمریکا به بررسی دلایل اقتصادی و سیاسی آن پرداخته و تمامی دستاوردهای سیاستی اقتصاد متعارف کنونی را به چالش می کشد. استیگلیتز در این کتاب که مشتمل بر ده فصل است با ارائه شواهد و با استفاده از زبان تحلیلی محورهای ذیل را دنبال می کند: وی نشان می دهد که جامعه آمریکا کاملاً طبقاتی است و برخلاف داستانهای قدیمی این جامعه دیگر سرزمین فرصت ها نیست و این اتفاق در سی سال اخیر روی داده است.
مهمترین دلایل نابرابری را اختلالات بازار، رانت جویی و سیاستهای دولت می داند. معتقد است که سیاست های بازار به خودی خود شکل نمی گیرد و این سیاستهای دولت است که نیروهای بازار را شکل می دهد. سیاست هایی که دولت اجرا می کند و سیاست هایی که دولت اجرا نمی کند. لذا نابرابری همان اندازه که نتیجه نیروهای اقتصادی است نتیجه نیروهای سیاسی نیز هست.
به اعتقاد وی جهانی سازی تجارت و جهانی سازی بازار سرمایه (که طبق نظریات لیبرالیستها هر دو به کاهش نابرابری در جامعه جهانی کمک می کنند) در رشد نابرابری نقش داشته اند.
مغایر با دیدگاههای اقتصاد متعارف استدلال می کند که موفقیت بنگاهها و زیست پذیری کل اقتصاد به شدت به عملکرد صحیح بخش عمومی بستگی دارد.
وی بیان می کند که اگر قرار است مشکلات کشور حل شود باید کشور به صورت جمعی و مشارکتی فعالیت کند. همکاری و اعتماد در تمام لایه های اجتماعی مهم هستند. ما اغلب نقش اعتماد در کارکرد اقتصاد و یا اهمیت تعهد اجتماعی که ما را بهم پیوند داده است را دست کم می گیریم.
وی معتقد است امروه کسانی که تمایل دارند نابرابری جامعه را حفظ کنند فعالانه مشغول شکل دهی به ادراک و باورهایی هستند تا چنین نابرابری هایی را قابل پذیرش تر کنند. بعبارت دیگر آنها عینکهایی به مردم می دهند که از پشت آن نگاه کنند و می دانند که چگونه ازطریق آموزش این کار را انجام دهند. مخاطب اصلی وی در این خصوص حامیان فکری مکتب لیبرال کلاسیک می باشد.
وی با زیر سؤال بردن چارچوب کنونی نظریات اقتصاد کلان معتقد است که این نظریات توزیع درآمد را به رسمیت نمی شناسند و لذا دولتها و بانکهای مرکزی در تدوین سیاست های پولی و مالی به پیامدهای توزیع سیاستهایشان بی اعتنا هستند. استیگلیتز در پایان کتاب به ارائه بسته سیاستی مورد نظر خویش می پردازد و سیاستهایی را در تمام حوزه‌های اصلاحات اقتصادی پیشنهاد می نماید. یکی از حوزه هایی که بسیار تأکید می نماید حوزه سیاست است. در پایان مطالعه این کتاب به کلیه اساتید، دانشجویان، مدیران و کارشناسان اقتصادی بویژه در حوزه های سیاستگذاری کلان توصیه می شود. این کتاب توسط دکتر محمدرضا فرزین و خانم اشرفی ترجمه و توسط انتشارات دانشگاه علامه طباطبایی منتشر شده است.  

94/04/21 - 14:23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن