تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):قلب‏هاى ما جايگاه خواسته ‏هاى الهى است؛ هرگاه او بخواهد ما نيز مى‏&...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835065696




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشريح نواقص و کاستي‌هاي طرح جامع مسکن


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۱ تير ۱۳۹۴ (۱۰:۵ق.ظ)
تشريح نواقص و کاستي‌هاي طرح جامع مسکن موج - معاون حوزه عمران شهري معاونت امور زيربنايي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي برخي نواقص و کاستي‌هاي طرح جامع مسکن را که به‌ راحتي قابل برطرف شدن هستند، تشريح کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، اکبر رحماني، معاون حوزه عمران شهري معاونت امور زيربنايي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي، در خصوص طرح جامع مسکن و برخي انتقادات سازمان مديريت و برنامه‌ريزي به آن اظهار کرد: بخش مسکن از بخش‌هاي مهم اقتصادي کشور است و لازم است تا دولت برنامه جامعي در خصوص آن ارائه دهد.
نماينده سازمان مديريت و برنامه‌ريزي در طرح جامع مسکن با بيان اين که اين طرح بايد به مرور زمان در دو بخش فرمي و فني اصلاح شود، افزود: نکته کلي در اين طرح، زمان‌بندي‌هاي مورد نظر براي اجرا در آن است که بايد بلندمدت‌تر ديده شود، ولي؛ برنامه‌هاي عملياتي بر اساس چشم‌انداز ۱۴۰۵ طراحي شوند.
رحماني با انتقاد از ديده نشدن مصوبات دولت در زمينه بافت فرسوده، زوج‌هاي جوان و حساب‌هاي پس‌انداز مسکن خانه‌اولي‌ها در طرح جامع مسکن گفت: در اين طرح نياز به يک‌ميليون و ۶۰۰ هزار خانه در شرايط فعلي اعلام شده است که بايد اين نياز به تفکيک هر استان و شهر مشخص شود.
معاون حوزه عمران شهري معاونت امور زيربنايي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي ادامه داد: مسائلي مانند نرخ رشد خانوار يا افزايش جمعيت ديده شده است و مسائلي مانند نرخ تشکيل خانوار، سن ازدواج، جمعيت در شرف ازدواج، بي‌همسري در اثر طلاق (به تفکيک زن و مرد) که پيوسته در حال تغيير است، براي آينده ۱۰ ساله موضوعات مهمي هستند که توجه به آن‌ها مي‌تواند به پيشبرد برنامه‌ها کمک کند، در حالي که اگر براي اين اقشار برنامه‌ريزي شود، جمعيت هدف مذکور در طرح جامع مسکن تغيير مي‌کند.
وي با تأکيد بر لزوم تغيير رويکرد اين طرح در زمينه نرخ رشد اقتصادي از ۵.۲ درصد به ۸ درصد مذکور در اسناد بالادستي، خاطرنشان کرد: براي سناريو سازي در تهيه و تدوين هر طرحي قبل از هر چيز بايد وضع موجود آسيب‌شناسي و تحليل شود و سپس راهکار ارائه داد که آن نيز نيازمند داشتن يک مدل آماري ـ اقتصادي است تا اگر نرخ‌هاي رشد خانوار، اقتصادي، تورم و يا سرمايه‌گذاري تغيير کرد، طرح و برنامه عملياتي را نيز به همان نسبت تغيير داد؛ به نظر مي‌رسد در طرح جامع از اين روش استفاده نشده است.
رحماني سپس به موارد مورد اشاره در طرح جامع مسکن در زمينه لزوم اصلاح نظام درآمدي شهرداري اشاره و اظهار کرد: با اين حال ميزان اثرگذاري اصلاح نظام درآمد پايداري شهري بر بخش مسکن به طور مشخص ذکر نشده است.
وي با بيان اين که وضعيت موجود شهرهاي جديد و نقش مسکن مهر در فرايند تأمين مسکن اقشار مختلف تأثيرگذار است، گفت: همچنين در اجراي اين طرح مسائلي مانند روش ساخت و نحوه تأمين مسکن که به صورت شخصي‌سازي باشد يا انبوه‌سازي بايد مشخص شود. ضمن اين‌که الگوهاي تکنولوژيکي ساخت مسکن و آينده صنعت ساختمان هم مي‌بايست در طرح جامع مسکن در نظر گرفته شود.
معاون حوزه عمران شهري معاونت امور زيربنايي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي تأکيد کرد: طرح جامع مسکن بايد به گونه‌اي نهايي شود که در آن نقش برخي نهادها همچون سازمان نظام‌مهندسي ساختمان، بيمه‌ها، شهرداري‌ها، نهادهاي حمايتي و سازمان بهينه‌سازي مصرف سوخت به طور شفاف‌تر ذکر شود.
وي با بيان اين که بر اساس جمع‌بندي اعداد و ارقام مذکور در طرح جامع مسکن، سهم دولت سالانه دو هزار و ۴۵۰ ميليارد تومان است، ادامه داد: بايد در اين زمينه بيشتر بحث و بررسي صورت گيرد که آيا دولت توان تأمين اين مبلغ را دارد يا خير؟ منابع آن از محل درآمدهاي حاصل از هدفمندي يارانه‌هاست يا کمک‌هاي مردم؟
به گفته رحماني، مسکن گروه‌هاي کم‌درآمد هم از لحاظ اجرايي مشکل دارد هم در خصوص بخش تأمين منابع مالي آن از طريق افزايش سهم دولت؛ چراکه در سال‌هاي اخير نتوانسته‌ايم به برنامه‌هاي مشخصي برسيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن