واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ تير ۱۳۹۴ (۹:۴۹ق.ظ)
رويکرد سند کاتاليست بر پايه توليد دانش فني تدوين شد/توان توليد کاتاليست توليد بنزين يورو 4، 5 و 6 موج - همسو با سياستهاي اقتصاد مقاومتي پژوهشگران ايراني موفق به توليد ۲۵ نوع کاتاليست از جمله کاتاليست توليد بنزين يورو ۴ شده و آمادگي دارند در صورت وجود سفارش، کاتاليست هاي توليد بنزين يورو ۵ و يورو ۶ را نيز توليد کنند.
به گزارش خبرگزاري موج، خط توليد انواع کاتاليست هاي حاوي فلزات گرانبهاي موردنياز صنايع پتروشيمي و پالايشگاهي که با حمايت شرکت اسپک و سرمايهگذاري بخش خصوصي در شرکت اکسير نوين فرايند آسيا به بهرهبرداري رسيده است، مورد بازديد محمدرضا مقدم، معاون وزير نفت در امور پژوهش و فناوري، عباس کاظمي، معاون وزير نفت و مدير عامل شرکت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي و عباس شعري مقدم، معاون وزير نفت و مدير عامل شرکت ملي صنايع پتروشيمي و هيأت همراه قرار گرفت.
در اين مراسم ابتدا جليل سبحاني، مديرعامل شرکت اسپک به معرفي فعاليتهاي R&D، توليدي و خدمات پس از فروش از قبيل خدمات فني، بارگذاري و تخليه کاتاليست در شرکت اکسير نوين فرآيند آسيا پرداخت و گفت: همسو با سياستهاي اقتصاد مقاومتي ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري و استفاده حداکثري از توان و توليد داخلي، متخصصين و دانشمندان ايراني با تکيهبر دانش فني و تکنولوژي بومي و همکاري مراکز علمي و پژوهشي موفق به توليد ۲۵ نوع کاتاليست حاوي فلزات گرانبهاي مصرفي صنايع پتروشيمي و پالايشگاهي کشور از جمله کاتاليست توليد بنزين يورو ۴ که تاکنون در انحصار چند شرکت اروپايي و آمريکايي بوده است، شده و آمادگي دارند در صورت وجود سفارش، کاتاليست هاي توليد بنزين يورو ۵ و يورو ۶ را نيز توليد کنند.
در ادامه اين بازديد عباس شعري مقدم در زمينه حرکت رو به جلوي بخش خصوصي و افزايش قابليت رقابت با شرکتهاي تراز اول اروپايي و آمريکايي در صورت حذف تحريمها پيشنهادهايي از قبيل همکاري و مشارکت با شرکتهاي توليدکننده معتبر خارجي، افزايش سهم فروش با هدف توسعه بازارهاي منطقهاي و قطع واردات و يا تخصيص تعرفه مناسب اين کاتاليست ها را مطرح کرد.
همچنين عباس کاظمي نيز در حاشيه اين بازديد ضمن تشکر از توليد داخلي کاتاليستهاي واحدهاي ايزوم پالايشگاهي که قبلا فقط توسط کشور آمريکا قابلتوليد بود، افزود: با توليد اين کاتاليست در داخل، ايران به دومين توليدکننده اين کاتاليست حساس و پيچيده در جهان تبديل شد.
وي بر ضرورت توجه به بازارهاي منطقهاي نظير کشور عراق تأکيد کرد و افزود: حمايت از شرکتهاي داخلي بايد در مرحله پس از تحريمها نيز ادامه يابد.
محمدرضا مقدم هم در اين بازديد ضمن تشکر از کارهاي بزرگ و ملي که توسط شرکتهاي داخلي از جمله شرکت اکسيرنوين فرآيند آسيا انجام شده افزود: رويکرد سند کاتاليست بر پايه توليد دانش فني تدوين شده و هم اکنون موضوع تجاريسازي و حمايت از شرکتهاي توليدکننده قوي بايستي پيگيري شود و سند کاتاليست مجددا با رويکرد جديد ساماندهي شود.
وي همچنين بر برنامهريزي جهت همکاري و مشارکت با توليدکنندگان معتبر خارجي به منظور صادرات محصولات توليدي شرکت اکسير به کشورهاي منطقه خاورميانه تأکيد کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]