واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
مشکلات زنانه؛
گیاهان دارویی برای سیکل قاعدگی منظم
به صورت طبیعی، قاعدگی که از سنین ۹ تا ۱۶ سالگی اتفاق می افتد، حدود ۳- ۷ روز ادامه می یابد.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله: ھر كه ماه رمضان را دريابد و آمرزيده نشود، خداوند او را (از رحمت خود) دور گرداند. به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، در ماه رمضان، به علّت تغییراتی ناشی از روزه داری، ممکن است چرخه ی طبیعی قاعدگی به تعویق بیفتد. از طرفی نیز اگر تغذیه ی مناسبی در ماه رمضان نداشته باشید، نمی توانید مواد از دست رفته در دوران قاعدگی را به بدن بازگردانید. در اینجا ما گیاهانی دارویی به شما معرفی می کنیم تا بعد از افطار آن ها را مصرف کنید و سیکل قاعدگی و سیستم طبیعی بدن را حفظ نمایید…
چرا در ماه رمضان قاعدگی به تاخیر می افتد؟ به صورت طبیعی، قاعدگی که از سنین ۹ تا ۱۶ سالگی اتفاق می افتد، حدود ۳- ۷ روز ادامه می یابد و در این بین ۳۵- ۸۰ لیتر خون و ۱۶ میلی گرم آهن از بدن خارج می شود.
داشتن چرخه ی قاعدگی منظم بدین معنی است که هر ماه در زمان و مدت مشخصی، قاعدگی را تجربه کنید. چرخه ی قاعدگی تا زمانی طبیعی است که سیستم هیپوتالاموس، غدد هیپوفیز، تخمدان و رحم طبیعی باشند.
در ماه رمضان شاهدیم که بانوان یا به علّت ضعف ناشی از روزه داری، دردهای زیادی را تجربه می کنند و یا سیکل قاعدگی نامنظمی دارند. علّت به تاخیر افتادن سیکل قاعدگی در ماه رمضان عبارت است از: ۱– به هم خوردن ساعت خواب : به علّت بیدار شدن برای سحری، دیر خوابیدن به علّت کوتاه بودن شب ها در تابستان و خواب های نیمروزی طولانی به علّت بی حالی و ضعف، هورمون های بدن تحت تاثیر قرار می گیرند و قاعدگی به تاخیر می افتد. ۲- تغییر عادات غذایی: ضعف، که اولین عارضه ی روزه داری است، مستقیماً بر بدن زنان تاثیر می گذارد. هم چنین تغییرات ناگهانی وزن در ماه رمضان ممکن است باعث تاخیر در قاعدگی شود. مصرف زیاد کربوهیدارت ها نیز در این تاخیر موثر است.
اگر در دوره ی پیش از قاعدگی هستید، باید از گیاهانی استفاده کنید که قاعده آورند و بدن را برای تحمل درد قاعدگی آماده می کنند. در موقع قاعدگی، باید از گیاهانی دارویی بهره ببرید که دردها را کاهش می دهند و باعث بهبود خلق و خوی شما می شوند. در دوره ی پس از قاعدگی نیز باید در پی جبران مواد از دست رفته ی بدن و کاهش ترشحات واژینال باشید. به همین جهت ما گیاهانی را به شما معرفی می کنیم: •رازیانه رازیانه گیاهی است با طبع گرم و خشک که رطوبت بدن را می گیرد و هورمون استروژن را که یکی از عوامل ایجاد قاعدگی است، تنظیم می کند.
در دوره ی قاعدگی نیز رازیانه همچون داروهای ضدالتهابی غیراستروییدی عمل می کند که البته عوارض آن داروها را ندارد و در نتیجه التهاب رحم و دردهای سینه را کاهش می دهد.
از طرف دیگر، رازیانه در دوره ی قاعدگی آرامش بخش اعصاب نیز هست.
•شیرین بیان شیرین بیان نیز همچون رازیانه، گیاهی دارویی برای تحریک غدد فوق کلیوی و ترشح بیشتر هورمون جنسی و در نتیجه تنظیم هورمون ها و قاعدگی است.
در دوره ی قاعدگی سردردهای شدید و دردهای موضعی را کاهش می دهد و مانع ایجاد اختلالات گوارشی در طول قاعدگی می شود.
در دوره ی پس از قاعدگی نیز استفاده از این گیاه مناسب است زیرا دارویی ادرارآور است و از عفونت های واژینال جلوگیری می کند.
•بابونه بابونه گیاهی قاعده آور و تحریک کننده ی هورمون هاست. در دوره ی قاعدگی دردهای عضلانی را می کاهد و در دوره ی پس از قاعدگی، ترشحات واژینال را بهبود می بخشد.
•خرفه خرفه گیاهی سالم و سرشار از امگا۳ است. امگا۳ بر سیستم عصبی و مغز تاثیر می گذارد و موجب بهبود خلق و خوی افراد در دوره ی قاعدگی می شود. افسردگی های ناشی از قاعدگی را نیز کاهش می دهد.
•تخم کتان یکی از علل اصلی احساس درد در دوره ی قاعدگی، نامنظم بودن دوره ی قاعدگی است. تخم کتان که سرشار از لیگنان است، به تنظیم هورمون ها کمک می کند در نتیجه درد قاعدگی را کاهش می دهد و مانع به تاخیر افتادن قاعدگی می شود.
تخم کتان با خواص آنتی اکسیدانی خود، از دیواره ی رحم نیز محافظت می کند.
•دانه ی شنبلیله دانه ی شنبلیله ماهیچه ها را منبسط می کند و از انقباضات رحمی جلوگیری می کند. انقباضات رحمی یکی از علل دردهای قاعدگی است که دانه ی شنبلیله آن را بهبود می بخشد. بنابراین، سفره ی ماه رمضان را با گیاهانی جدید تزیین کنید. دارو / 2018
۲۱/۰۴/۱۳۹۴ - ۰۱:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]