محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827061488
طلاق زنگ خطری برای افزایش آسیب های اجتماعی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: طلاق زنگ خطری برای افزایش آسیب های اجتماعی بیرجند- ایرنا- کارشناسان مسایل اجتماعی همواره از آمار رو به رشد طلاق و کاهش ازدواج ابراز نگرانی می کنند و طلاق را زنگ خطری برای افزایش آسیب های اجتماعی می دانند .
به گزارش ایرنا، بررسی آمار طلاق در خراسان جنوبی نشان می دهد طی سه ماه گذشته این پدیده روند صعودی به خود گرفته به طوری که به اعتقاد کارشناسان اجتماعی آمار طلاق در ایران به زلزله ای خاموش تبدیل شده که هر روز در حال تکان دادن جامعه می باشد.
بر اساس آمار اعلام شده از سوی اداره کل ثبت احوال خراسان جنوبی طی سه ماه نخست امسال 267 واقعه طلاق در استان رخ داده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 15 درصد رشد را نشان می دهد.
روند طلاق در خراسان جنوبی در حالی نگران کننده است که در مقایسه با دیگر استان ها در وضعیت بهتری قرار دارد و کاهش ضریب عفاف و حجاب، مشکلات جنسی، فقر مهارت های ارتباطی، کاهش غیرت دینی مردان، ازدواج های ناآگاهانه، بالارفتن توقعات و چشم و هم چشمی از مهمترین دلایل طلاق در خراسان جنوبی است و تاکنون فقط به این دلایل اشاره شده و هیچ راهکاری از سوی دستگاههای مسوول برای کاهش آمار طلاق ارائه نشده است.
طلاق در خراسان جنوبی آنچنان روند رو به رشدی به خود گرفته که اگر چاره اندیشی اساسی برای حل آن نشود موجب عواقب جبران ناپذیر شده و آسیب های اجتماعی دیگری را می تواند به همراه داشته باشد.
در حال حاضر سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی، طرح ضریب کاهش طلاق را در استان در دستور کار قرار داده که امید است با اجرای کامل این طرح شاهد کاهش آمار طلاق در استان باشیم.
** افزایش 15 درصد طلاق در خراسان جنوبی
مدیرکل ثبت و احوال خراسان جنوبی در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه از ابتدای سال جاری 267 واقعه طلاق در استان به ثبت رسیده، گفت: آمار طلاق نسبت به مدت مشابه سال گذشته 15 درصد افزایش را نشان می دهد.
علی پورحسین ادامه داد: از مجموع 267 واقعه طلاق به ثبت رسیده در استان 209 واقعه شهری و 67 واقعه روستایی بوده است.
مدیرکل ثبت و احوال خراسان جنوبی ادامه داد: طی سه ماه نخست سال جاری نسبت طلاق به ازدواج 11.4 بوده یعنی در برابر هر 100 رویداد ثبت شده ازدواج 11.4 رویداد طلاق به ثبت رسیده است.
پورحسین عنوان کرد: در سه ماه اول سال جاری بیشترین طلاق های مردان بین گروه سنی 25 تا 29 سال با 96 واقعه و زنان بین گروه سنی 20 تا 24 با 76 واقعه بوده است.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری بیشترین درصد طلاق های به ثبت رسیده با رقم 13.4 مربوط به زوج هایی بوده که هم سن هستند، افزود: 55.8 درصد از طلاق های به ثبت رسیده در این مدت مربوط به زوجینی است که صفر تا 5 سال اختلاف سن داشته اند.
مدیرکل ثبت و احوال خراسان جنوبی اضافه کرد: در این مدت میانگین سن طلاق مردان در استان برابر 31.6 سال و میانگین سن طلاق زنان 28.1 سال بوده است.
پورحسین از ثبت دو هزار و 412 واقعه ازدواج در سه ماه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در سه ماهه نخست امسال بیشترین ازدواج مردان بین گروه سنی 20 تا 24 سال با رقم یک هزار و 147 نفر و زنان بین گروه سنی 15 تا 19 سال با 920 نفر بوده است.
وی در تشریح ازدواج های ثبتی بر حسب اختلاف سنی زوج نسبت به زوجه، بیان کرد: در 75.6 درصد از ازدواج های ثبت شده زوج بزرگتر از زوجه، 12.9 درصد از ازدواج های ثبتی زوج با زوجه همسن و در 11.5 درصد از این ازدواج ها زوجه بزرگتر از زوج بوده است.
** 60 درصد طلاق ها در خراسان جنوبی توافقی است
معاون فرهنگی، اجتماعی و پیشگیری دادگستری خراسان جنوبی در گفت و گو با ایرنا با اشاره به تعریف طلاق توافقی گفت: زوجین می توانند با توافق درباره حق و حقوق خود با گذشتن از مهریه، حضانت و ملاقات فرزند، جهیزیه و نفقه به دادگاه مراجعه کنند و پس از مدت کوتاهی به صورت توافقی از هم جدا شوند.
یدالله اصلاحی ادامه داد: در طلاق توافقی زن و مرد بر سر جدایی توافق می کنند و با مراجعه آنها به دادگاه این توافق در حکم دادگاه ثبت می شود و ضمانت اجرای قانونی پیدا می کند.
وی عنوان کرد: موضوع طلاق توافقی یکی از مولفه هایی که در حوزه طلاق به ویژه در چهار تا پنج ساله اخیر بیشتر نمود پیدا کرده است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و پیشگیری دادگستری خراسان جنوبی افزود: در طلاق توافقی روند صدور حکم طلاق راحتر است.
وی با بیان اینکه عوامل مختلفی در طلاق توافقی دخیل هستند، افزود: بخشی از طلاق توافقی تحت تاثیر عسر و حرجی است که بین زن و مرد قرار می گیرد.
اصلاحی اضافه کرد: در طلاق توافقی زوجین برای رهایی از زندگی سختی که دارند حاضرند از حق و حقوق خود بگذارند و جدا شوند.
وی افزود: به همین دلیل وقتی دادخواست با موضوع طلاق توافقی به دادگاه داده می شود، دادگاه هم سختگیری زیادی نمی کند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و پیشگیری دادگستری خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه طلاق به هر صورتی که باشد اصلا خوب نیست، اظهار کرد: البته طلاق در موارد خاصی که شرایط غیر قابل تحمل است جایز است ولی افزایش آن در جامعه به عنوان آسیب است.
** وکلا گرفتن حکم طلاق را بر سازش ترجیح ندهند
وی، بیکاری، اعتیاد، فقر فرهنگی، آشنا نبودن زوجین به حقوق و تکالیف خود و دخالت خانواده ها را از عوامل طلاق در خراسان جنوبی برشمرد و گفت: با توجه به نوپا بودن استان در چند سال گذشته مهاجرت های زیادی به استان داشته ایم.
معاون فرهنگی، اجتماعی و پیشگیری دادگستری خراسان جنوبی ادامه داد: در قالب این مهاجرت ها، ازدواج هایی با نبود آشنایی در استان رخ داد که این ازدواج ها بعد از مدتی به طلاق منجر می شود.
اصلاحی، عدم آگاهی زوجین نسبت به تکالیف خود را یکی دیگر از عوامل رشد طلاق در استان دانست و یادآور شد: به نظر من باید قبل از ازدواج آموزش های لازم مهارت های زندگی به زوجین داده شود.
وی عنوان کرد: دخالت خانواده ها در افزایش طلاق تاثیر گذار است چرا که در گذشته اگر دو زوج با یکدیگر اختلاف داشتند خانواده به هر شکلی این زوجین را به سمت سازش هدایت می کردند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و پیشگیری دادگستری خراسان جنوبی ادامه داد: ولی امروز خانواده های بیشترین حمایت را از فرزندان خود برای جدا شدن دارند.
اصلاحی گفت: در خراسان جنوبی طلاق مربوط به قشر خاصی نیست بلکه دامن همه افراد از شهری، روستایی، تحصیل کرده و بیسواد را گرفته است.
وی گفت: برخی از وکلا بیشتر به دنبال حکم گرفتن طلاق از دادگاه هستند و هرگز زوجین را به سازش توصیه نمی کنند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و پیشگیری دادگستری خراسان جنوبی ادامه داد: توصیه من به وکلای این استان این است که اجر مادی را بر اجر معنوی ترجیح دهند و بیشتر زوجین را به سازش با یکدیگر توصیه کنند.
اصلاحی یادآور شد: متاسفانه در خراسان جنوبی شاهد رشد بیش از اندازه طلاق هستیم که باید راهکارهایی برای کاهش آن ارائه شود.
** اجرای طرح کاهش ضریب طلاق از تیر ماه امسال
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی هم طلاق را یکی از بحران های زندگی خانوادگی و اجتماعی دانست و گفت: طلاق به عنوان یکی از حوادث تنش زا ثبات خانواده را در هم شکسته و بهداشت روانی اعضای آن را خدشه دار می سازد.
حسین مقدادی عنوان کرد: متاسفانه با بررسی های به عمل آمده و تحقیقات میدانی آمار طلاق در استان رو به افزایش است.
وی با بیان اینکه طرح کاهش ضریب طلاق از بهمن ماه سال گذشته در دستور کار قرار گرفته است، گفت: به اذعان محققین بازتاب های شوم این بحران دردناک در حال افزایش است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه به دو دلیل طرح ضریب طلاق در دستور کار قرار گرفته، بیان کرد: دلیل اول ، افزایش نگران کننده طلاق در استان بوده که این روند افزایشی هنوز ادامه دارد.
مقدادی ادامه داد: آمار بالای طلاق با توجه به فرهنگی بودن خراسان جنوبی قابل قبول نیست.
وی طبعات و آثار شوم طلاق در جامعه را به عنوان دلیل دوم اجرای طرح ضریب طلاق عنوان کرد و گفت: طلاق به عنوان یک آسیب اجتماعی حجم خانوادگی زیادی را تحت تاثیر قرار می دهد.
**تعریف چهار مرحله برای اجرای طرح ضریب کاهش طلاق
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی بیان کرد: طرح ضریب کاهش طلاق از ابتدای تیر ماه سال جاری در استان اجرا شده که امید است با اجرای این طرح شاهد کاهش این منفورترین حلال خداوند در جامعه باشیم.
مقدادی گفت: در اجرای طرح کاهش ضریب طلاق چهار مرحله تعریف شده که مرحله اول دریافت اطلاعات دقیق در خصوص این پدیده از دستگاه های متولی بوده است.
وی تجزیه و تحلیل و علت یابی را به عنوان مرحله دوم طرح ضریب کاهش طلاق عنوان کرد و گفت: در این مرحله بررسی شده با توجه به شرایط بومی خراسان جنوبی کدام عوامل در افزایش آمار طلاق تاثیر بیشتری دارند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی افزود: برنامه ریزی و انجام اقدامات عملی به عنوان مرحله چهارم این طرح است که در این مرحله راهکارهای پیشنهاد شده، عملیاتی می شود.
مقدادی با بیان اینکه یک نهاد به تنهایی نمی تواند در مقابل معضل اجتماعی ایستادگی کند، گفت: باید همه دستگاه های اجرایی در این زمینه ورود پیدا کنند.
وی عنوان کرد: در طرح ضریب کاهش طلاق ما قالب کلی ضریب کاهش استفاده از ماهواره را در دستور کار قرار داده ایم و تنها موضوع آن عوض شده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی گفت: در گام اول اجرای این طرح روشنگری در خصوص موضوع طلاق در حال اجراست که در این زمینه از افراد متخصص و صاحب نظر استفاده می شود.
مقدادی ادامه داد: همچنین اقدامات تبلیغی و روشنگری از طریق روحانیون طرح هجرت در روستاهای استان در حال انجام است.
وی با بیان اینکه در اجرای طرح ضریب کاهش طلاق علت ها را به عنوان اهداف خود مشخص کرده ایم ، گفت: شاید علت های استان با مابقی استان ها مشترک و یا دارای تاخر و تقدم باشند.
** ماهواره و شبکه های اجتماعی مهمترین ابزار تشدید طلاق
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی گفت: دلایل و علت های طلاق در استان را به علل پایه ای، اساسی و پنهان و دوم علل ملموس، آشکار و ثانوی تقسیم بندی کرده ایم.
مقدادی ادامه داد: در مورد پدیده طلاق علت های پایه ای، اساسی و پنهان تاثیرگذارتر هستند چرا که اگر این علت های اصلاح شوند کسی سراغ علت های ثانوی نمی رود.
وی پایین بودن آستانه صبر و تحمل و سازش در زوجین به دلیل تغییر سبک زندگی، کاهش ضریب اعتماد زوجین نسبت به یکدیگر، کاهش غیرت دینی مردان در مورد زنان، ریخته شدن قبح و زشتی طلاق، کاهش ضریب عفاف و حیا، رواج ازدواج های ناآگاهانه و بودن شناخت و تنوع طلبی و عدم اقناء و ارضاء جنسی را از عوامل پایه ای، اساسی و پنهان طلاق در طرح کاهش ضریب طلاق برشمرد.
وی از مسائل اجتماعی از جمله اعتیاد، فقر و بیکاری، تجمل گرایی و وجود تشریفات، بالارفتن توقعات زوجین، ازدواج های پرهزینه و پر زرق و برق، بی حجابی و بد حجابی و چشم و هم چشمی ها را به عنوان علل ملموس، آشکار و ثانوی یاد کرد و گفت: این علت های زایده علت های اصلی هستند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی با اشاره به عوامل دخیل در پدیده طلاق نیز گفت: ابزارها و روش ها به عنوان مهمترین عواملی هستند که در تشدید، توسعه و ایجاد دلایل طلاق تاثیرگذار هستند.
** اقدامات پیشگیری از طلاق برای عموم مردم و کار مشاوره ای برای مخاطب خاص
مقدادی اضافه کرد: ماهواره، شبکه های اجتماعی، موبایل، فیلم، و برخی از برنامه های صدا و سیما از ابزارهای تاثیر گذار در روند افزایش طلاق هستند.
وی عادی شدن روابط زن و مرد در محیط های اداری و غیره، ارتباطلات نامناسب با نامحرم، ازدواج های غیر متعارف، عادی شدن طلاق، آسان شدن روند طلاق و تغییر سبک زندگی که منجر به تغییر ذائقه شده از روش های تشدید و توسعه طلاق عنوان کرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی بیان کرد: در قالب طرح ضریب کاهش طلاق در استان کارهای فرهنگی ، تبلیغات محیطی، پیامک، بروشور و کار رسانه ها برای مخاطب عام در قالب اقدامات پیشگیری در نظر گرفته شده است.
مقدادی ادامه داد: همچنین در قالب این طرح کار مشاوره ای، کابردی و انفرادی از طریق ارتباط چهره به چهره برای مخاطبان خاص همان زوجین در آستانه طلاق پیش بینی شده است.
وی همچنین انجام کارهای توجیهی و ایجابی از طریق برگزاری کارگاه های آموزشی و تولید مستند در زمینه طلاق و با لهجه بومی استان را از جمله اقدامات مقابله ای در زمینه طلاق برشمرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی بیان کرد: انتظار ما از دستگاه های اجرایی استان این است که به اندازه توان حود در اجرای این طرح ما را یاری کنند.
** افزایش طلاق زنگ خطری برای استان فرهنگی خراسان جنوبی
کارشناس ارشد پژوهشگری اجتماعی در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: مطالعات در ایران نشان میدهد سبک و شیوه ازدواج در کشور نادرست است چرا که این شیوه نه تابع آداب و سنن گذشته بوده و نه از قوانین امروزی پیروی میکند.
علی محمدی گفت: سرگردانی جوانان میان آداب و سنن گذشته و روشهای امروزی ازدواج سبب شده اغلب ازدواجها به دور از معیارهای واقعی و لازم شکل گیرد و نهایتا به طلاق کشیده شود.
وی عدم درک زندگی عمدهترین دلیل طلاق در بین جامعه امروزی دانست و اضافه کرد: در حال حاضر زوجین جوان توقعات واهی و غیرمنطقی از یکدیگر دارند.
کارشناس ارشد پژوهشگری اجتماعی ادامه داد: این قضیه باعث میشود به مرور زمان و در نتیجه محقق نشدن انتظارات، به طلاق از یکدیگر و جدایی تن دهند.
محمدی، توقعات نامعقول از ازدواج، محکومیت مردان، نداشتن فرزند، ضرب و شتم، تهمت، فحاشی، عدم هماهنگی جنسی و شبکه های اجتماعی را از عمدهترین دلایل گسترش طلاق در جامعه برشمرد.
وی رسانههای تصویری چون ماهواره، اینترنت و ابزارهای مجازی چون واتسآپ، وایبر، لاین و... نیز از عوامل موثر در طلاق بین جوانان دانست و گفت: طلاق شیوه نهادینه شده اختیاری پایان یک ازدواج است.
کارشناس ارشد پژوهشگری اجتماعی بیان کرد: افزایش طلاق در خراسان جنوبی زنگ خطری بزرگ برای این استان فرهنگی است.
** طلاق، انتهایی بیانتها و جراحتی عمیق بر پیکره جامعه
محمدی گفت: "طلاق" انتهایی بیانتها و جراحتی عمیق بر پیکره جامعه است که جلوگیری از گسترش آن یک برنامهریزی کلی و همهجانبه را میطلبد.
وی با بیان اینکه تقویت بنیان خانواده ها موجب کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه می شود، افزود: مهمترین علت طلاق ازدواج نامناسب بدون داشتن آگاهی لازم است.
این پژوهشگر حوزه خانواده با بیان اینکه طلاق عاطفی نیز در بسیاری از خانواده ها به چشم می خورد، گفت: آمار طلاق عاطفی به مراتب بیشتر از طلاق رسمی است.
محمدی بیان کرد: در دین مبین اسلام رابطه بین زن و شوهر مبتنی بر عاطفه است و افراد چنانچه از این رابطه دوری کنند دچار آسیب خواهند شد.
وی یادآور شد: استفاده بی حد و حصر و بدون کنترل از شبکه های اجتماعی موجب تزلزل در بنیان و نهاد خانواده های ایرانی شده است.
وی عنوان کرد: مدیریت و برنامه ریزی در استفاده از شبکه های اجتماعی به عنوان خودکنترلی شاید نخستین درمان برای درد طلاق باشد که لازم است جوانان و زوج های جوان برای حفظ بنیان و نهاد خانواده خود به آن توجه ویژه ای داشته باشند.
گزارش از : مریم پنجابی
6054/ 6075
20/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]
صفحات پیشنهادی
رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران در گفتوگو با فارس تأکید کرد افزایش آمار طلاق و اعتیاد در کشور/ توجه به آسیب
رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران در گفتوگو با فارس تأکید کردافزایش آمار طلاق و اعتیاد در کشور توجه به آسیبها در برنامه ششمرییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران ضمن اشاره به اینکه وضعیت اجتماعی در کشور گفت آمار اعتیاد طلاق زنان سرپرست خانوار و افراد مبتلا به اچ آی وی و ایدز به شمدیر کل اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران عنوان کرد افزایش 20 درصدی نرخ طلاق و کاهش 8 درصدی ازدواج
مدیر کل اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران عنوان کردافزایش 20 درصدی نرخ طلاق و کاهش 8 درصدی ازدواجمدیر کل اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران گفت در 9 ماهه سال 93 نرخ طلاق 20 درصد افزایش و نرخ ازدواج 8 درصد کاهش یافته است به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس سیاوش شهریور در کارگرتشریح دلایل افزایش آسیبهای اجتماعی/فعالیت ۱۸۰مرکز مداخله در بحران
در گفتگو با مهر عنوان شد تشریح دلایل افزایش آسیبهای اجتماعی فعالیت ۱۸۰مرکز مداخله در بحران شناسهٔ خبر 2851297 - یکشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۴ - ۰۳ ۳۸ جامعه > رفاه و آسیب های اجتماعی رئیس مرکز فوریت های اجتماعی سازمان بهزیستی ضمن تشریح دلایل افزایش آسیبهای اجتماعی در کشور گفت ۱۸۰ مرکزطلاق؛ علت و معلول آسیب های اجتماعی
طلاق علت و معلول آسیب های اجتماعی اراک- ایرنا- پدیده تلخ و رایج طلاق افزون بر اینکه معلول چندین آسیب اجتماعی است به خودی خود ماهیت علت شدن در چرخه آسیب های اجتماعی دیگر را نیز دارد وقوع طلاق و تزلزل بنیاد خانواده به عنوان مهمترین نهاد در اجتماعی کردن افراد باعث بروز مشکلات فرافزايش 16درصدي مرگ زنان معتاد، زنگ خطري براي شيوع اعتياد
افزايش 16درصدي مرگ زنان معتاد زنگ خطري براي شيوع اعتياد چندي پيش سازمان پزشكي قانوني گزارشي منتشر كرد مبني بر اينكه مرگ ناشي از سوء مصرف مواد مخدر كاهش 3 3 درصدي را نشان ميدهد و اين در حالي است كه چندي پيش سازمان پزشكي قانوني گزارشي منتشر كرد مبني بر اينكه مرگ ناشي از سوءافزایش 20 درصدی نرخ طلاق و کاهش 8 درصدی آمار ازدواج در سال 93
مدیر کل امور اجتماعی استانداری تهران مطرح کرد افزایش 20 درصدی نرخ طلاق و کاهش 8 درصدی آمار ازدواج در سال 93 مدیرکل امور اجتماعی استانداری تهران گفت براساس آمار بدست آمده از سازمان ثبت احوال میزان طلاق سال 1393 نسبت به سال 1392 20 درصد افزایش داشته و در خصوص کاهش ازدواج نیز اینافزایش ۱۳درصدی بستری شدگان در مراکز درمانی ملکی تامین اجتماعی
افزایش ۱۳درصدی بستری شدگان در مراکز درمانی ملکی تامین اجتماعی شناسهٔ خبر 2853156 - دوشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۴ - ۱۷ ۱۹ جامعه > رفاه و آسیب های اجتماعی معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی از افزایش ۱۳درصدی تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی ملکی سازمان در سال ۹۳ در مقایسه با سال قبل خبر دامدیر کل امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی در گفت وگو با فارس خبر داد ساماندهی کودکان خیابانی تهران با ه
مدیر کل امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی در گفت وگو با فارس خبر دادساماندهی کودکان خیابانی تهران با همکاری بهزیستی و شهرداریمدیر کل امور آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی ضمن اشاره به اینکه شهرداری تهران موظف است تجهیرات و امکانات لازم را در امر ساماندهی کودکان خیابانی در اختیافزایش اعتیاد در کشور/ آسیبها زنانه شده است | خبرگزاری ایلنا
ربیعی افزایش اعتیاد در کشور آسیبها زنانه شده است ایلنا وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت در حال حاضر نسبت طلاق به ازدواج و اعتیاد در کشور افزایش یافته است به گزارش ایلنا علی ربیعی در مراسم افطاری خیرین شب گذشته که در شیرخوارگاه آمنه برگزار شد با اشاره به خیر جمعی و استفادآسیبهای اجتماعی محور رسیدگی قرار گیرد
درخواست اعضای شورای شهر از وزیر اطلاعات آسیبهای اجتماعی محور رسیدگی قرار گیرد سخنگوی شورای شهر گفت اعضای شورای شهر توجه ویژه به آسیب های اجتماعی را از وزیر اطلاعات درخواست کردند تا محور رسیدگی قرار گیرد به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران رضا تطلاق اجتماعی، پدیده ای ناشناخته
طلاق اجتماعی پدیده ای ناشناخته درباره طلاق اجتماعی چه میزان اطلاع دارید و این عارضه از لحاظ روانشناسی چه پیامدهای منفی در بر دارد یک استاد دانشگاه و جامعه شناس با تشریح 13 مرحله از طلاق در میان خانواده ها معتقد است که پیامدهای منفی طلاق اجتماعی زوجین مخرب تر و بیشتر از ط۲۳ آسیب اجتماعی مشهود در پایتخت
۲۳ آسیب اجتماعی مشهود در پایتختتاریخ انتشار دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۹۴ ساعت ۲۳ ۵۶ رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران گفت در پایتخت ۲۳ آسیب مشهود و ۱۰۰ آسیب اجتماعی پنهان داریم که به تدریج ظهور و بروز پیدا می کنند عبدالمقیم ناصحی در گفتگو با مهر با بیان اینکه ۲۳ آسیب مشهود درسخنگوی شورای شهر تهران مطرح کرد درخواست از وزیر اطلاعات برای توجه ویژه به حوزه آسیبهای اجتماعی
سخنگوی شورای شهر تهران مطرح کرددرخواست از وزیر اطلاعات برای توجه ویژه به حوزه آسیبهای اجتماعیسخنگوی شورای شهر تهران گفت در جلسه امروز اعضای شورای شهر از وزیر اطلاعات خواستند که توجه ویژهای به حوزه آسیبهای اجتماعی صورت گیرد و شهروندان بتوانند با خیال آسوده مسائل خود را با مسئبررسی علت افزایش طلاق از نگاه یک جامعه شناس
بررسی علت افزایش طلاق از نگاه یک جامعه شناستاریخ انتشار پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۵۵ یک جامعه شناس گفت تحکیم بنیان خانواده در گرو اصولی است که نسبت به آنها بیتوجه شدهایم از این رو شاهد افزایش آمار طلاق در جامعه هستیم مهدی زارعی در گفتوگو با ایسنا در خصوص مواریز مابهالتفاوت افزایش حقوق فروردین ماه مستمریبگیران تأمیناجتماعی از امروز
یکشنبه ۷ تیر ۱۳۹۴ - ۱۴ ۳۵ معاون فنی و درآمد سازمان تأمین اجتماعی از واریز مابهالتفاوت افزایش حقوق فروردین ماه مستمری بگیران این سازمان همزمان با پرداخت حقوق تیر ماه خبر داد و گفت این مبلغ از هفتم تیر به حساب مستمری بگیران واریز میشود به گزارش سرویس اجتماعی ایسنا محمدحسن زداافزایش 25 درصدی سرانه فرهنگی و اجتماعی در منطقه 6
افزایش 25 درصدی سرانه فرهنگی و اجتماعی در منطقه 6 شهردار منطقه 6 از افزایش 25 درصدی سرانه فضای فرهنگی اجتماعی و ورزشی منطقه با توجه به افتتاح 72 پروژه عمرانی در این محدوده خبر داد عظیم بابایی شهردار منطقه 6 در گفتوگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبروزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتوگو با فارس خبر داد افزایش مستمری مددجویان در صورت تأمین اعتبارات/ پیگیر
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در گفتوگو با فارس خبر دادافزایش مستمری مددجویان در صورت تأمین اعتبارات پیگیری طرح افزایش مستمری در مجلسوزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از بررسی طرح افزایش مستمری مددجویان تحت پوشش دستگاههای حمایتی در مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت در صورت تأمین-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها