تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 13 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگر بسم اللّه‏ را قرائت كنى، فرشتگان، تا بهشت تو را حفظ مى‏كنند و آن شفاى هر در...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848763044




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تنها راهكار ريشه‌كن كردن گرسنگي


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: گرسنگي معضلي جهاني است كه به موازات توسعه يافتگي و رشد روز افزون، رخ مي‌نمايد. تجربه دهه‌هاي اخير نشان داده است كه براي از ميان برداشتن گرسنگي در ابعاد جهاني، كمك‌هاي غذايي به گرسنگان نه فقط عاجل‌ترين راهكار كه بي‌ارزش‌ترين آنهاست و براي ريشه‌كن كردن فقر و گرسنگي همراه با آن، نبايد به فرد ماهي داد بلكه بايد ماهيگيري را به او آموخت. اما نتايج پژوهش جديد سازمان ملل متحد و چند سازمان بين‌المللي ديگر نشان مي‌دهد كه كمك مالي مستقيم در كنار سرمايه‌گذاري‌هاي دولتي، تنها راهي است كه مي‌تواند به ريشه‌كن كردن گرسنگي تا سال 2030 ختم شود.

به گزارش تراز ،سازمان ملل متحد در گزارشي كه به تازگي منتشر شده، اعلام كرده است كه براي ريشه‌كن كردن گرسنگي در سطح جهان تا سال 2030، علاوه بر بودجه‌هاي كنوني، به سالانه 267ميليارد دلار سرمايه‌گذاري جديد در مناطق شهري و روستايي نياز خواهد بود. اين مبلغ براي دسترسي فقرا به غذا و بهبود وضعيت زندگي‌شان مورد نياز است. تقسيم اين رقم به تعداد گرسنگان جهاني نشان مي‌دهد كه تا 15سال آينده، هر فرد گرسنه به‌طور متوسط سالانه حدود 160دلار نياز خواهد داشت.

اين گزارش به كمك سازمان خواروبار جهاني، صندوق جهاني توسعه كشاورزي و برنامه جهاني غذا تهيه شده است. بنا بر اين گزارش، با وجود پيشرفت‌هايي كه در دهه‌هاي گذشته صورت گرفته، همچنان بيش از 800ميليون نفر در سراسر جهان و خصوصا در مناطق روستايي، غذاي كافي براي خوردن در اختيار ندارند. از بين بردن سوءتغذيه مزمن تا سال 2030، عنصر اصلي برنامه پيشنهاد شده در سال جاري و قلب برنامه ريشه كني گرسنگي است كه دبيركل سازمان ملل متحد هم بر آن تاكيد كرده است.



سرمايه‌گذاري در كنار پول نقد

«پيام اين گزارش روشن و واضح است: چنانچه ما به عمل مطابق رويكرد فعلي‌مان ادامه دهيم، در سال 2030 همچنان بيش از 650ميليون نفر گرسنه خواهيم داشت. به همين دليل است كه ما از رويكردي دفاع مي‌كنيم كه حمايت‌هاي اجتماعي را با سرمايه‌گذاري درتوسعه مناطق روستايي، كشاورزي و حتي شهري تركيب مي‌كند و منافعش به‌طور عمده، فقرا را هدف مي‌گيرد.» اين را خوزه گراتزيانو داسيلوا، مديركل فائو مي‌گويد. او ادامه مي‌دهد: «تخمين‌هاي ما نشان مي‌دهد كه تغيير رويكرد براي ريشه‌كن كردن گرسنگي سالانه به رقمي در حدود 267ميليارد دلار امريكا، براي مدت 15سال آينده احتياج خواهد داشت، با اين پيش‌فرض كه اين رقم تقريبا معادل 0.3درصد از توليد ناخالص داخلي جهان است. من شخصا معتقدم كه اين رقم ناچيزي براي پايان بخشيدن به گرسنگي در جهان است.»

رييس صندوق جهاني توسعه كشاورزي، كانايو اف نوانزه هم مي‌گويد: «اين گزارش به ما كمك مي‌كند تا ابعاد مشكلي را كه در پيش‌رويمان قرار دارد بهتر ببينيم، اما ما عميقا بر اين باوريم كه در كاهش فقر و گرسنگي پيروزي‌اي در كار نخواهد بود مگر آنكه سرمايه‌گذاري‌هاي گسترده‌يي در مناطق روستايي انجام بگيرد.» او ادامه مي‌دهد: «با مهيا كردن ابزار و منابع مناسب، توليد‌كنندگان كوچك-مقياس و كارآفرينان روستايي قادر خواهند بود جوامع درگير مشكلات را به روزهاي رونق برسانند.»

اتارين كوزين، مدير اجرايي برنامه جهاني غذا هم مي‌گويد: «ما به ايجاد يك تغيير اساسي نياز داريم تا به فقيرترين فقراي جهان كمك كنيم كه سيكل معيوب گرسنگي و فقر را تا سال 2030 بشكنند. ما نبايد اجازه بدهيم كه آنها جا بمانند. ما بايد روي شكننده‌ترين طبقه فقرا سرمايه‌گذاري كنيم، نه فقط در حدي كه آنها بتوانند شكمشان را سير كنند، بلكه تا حدي كه قادر باشند هم منابعشان را توسعه بدهند و هم اينكه قابليت‌هايشان را بهبود بخشند.»

در اين گزارش همچنين به تجربه كشورهايي اشاره شده كه توانسته‌اند با تركيب حمايت‌هاي اجتماعي و سرمايه‌گذاري، به جنگ فقر و گرسنگي بروند و از جامعه جهاني خواسته كه از اين تجربه استفاده كند.

پايان گرسنگي، يك‌بار براي هميشه

بنا بر اين گزارش، تداوم رويكردهاي فعلي باعث خواهد شد كه تا سال 2030، همچنان 650ميليون نفر از مردم جهان از گرسنگي رنج ببرند. اين را بايد در كنار توصيه تغيير رويكردي گذاشت كه در اين گزارش آمده است و بنا بر آن، حمايت‌هاي اجتماعي در كنار سرمايه‌گذاري باعث خواهد شد تا فقرايي كه در زير خط فقر مطلق هستند، به حداقل 1.25دلار در هر روزي كه بانك جهاني براي تعيين خط فقر در نظر گرفته است، دسترسي داشته باشند.

اين حمايت‌هاي اجتماعي مازاد، به سالانه 116 ميليارد دلار سرمايه‌گذاري مازاد هم نياز خواهد داشت، 75ميليارد دلار براي مناطق روستايي و 41 ميليارد دلار براي مناطق شهري. افزون بر اين، به 151ميليارد دلار سرمايه‌گذاري ديگر (105ميليارد دلار براي توسعه مناطق روستايي و كشاورزي و 46 ميليارد دلار براي توسعه مناطق شهري) هم نياز خواهد بود تا توليد درآمد به نفع كساني كه در زير خط فقر زندگي مي‌كنند، تحريك شود. مجموع اين 2مورد سرمايه‌گذاري، عدد 267ميليارد دلار را نتيجه مي‌دهد. عمده سرمايه توسط بخش خصوصي و به ويژه كشاورزان تامين خواهد شد با اين حال، لازم است كه سرمايه‌گذاري توسط بخش خصوصي، با سرمايه‌گذاري دولت در زيرساخت‌هاي روستايي مانند حمل‌ونقل، سلامت و آموزش تكميل شود. در مناطق روستايي، سرمايه‌گذاري به نفع فقرا را مي‌توان به سمت تاسيسات آبياري در مزارع كوچك و همين طور ساير زيرساخت‌هايي كه در نهايت به مالكان كوچك نفع خواهد رساند، راهنمايي كرد. اين سرمايه‌گذاري‌ها مي‌تواند شامل اقداماتي براي راه‌اندازي تاسيسات فرآوري مواد غذايي باشد تا هدر رفت محصولات كشاورزي، پس از برداشت آنها از مزارع به حداقل برسد. از ديگر زمينه‌هاي سرمايه‌گذاري مي‌توان به ايجاد نهادهاي قدرتمند‌تر براي مشخص‌تر كردن حقوق مالكيت منابع آب و زمين، ايجاد تسهيلات اعتباري و اصلاحاتي در قانون كار اشاره كرد. هدف از اين اقدامات هم بايد دسترس‌پذير كردن فعاليت‌هاي كشاورزي و غير از آن براي گروه‌هاي حاشيه‌‌يي، يعني زنان و جوانان باشد.

در مناطق شهري نيز جهت‌گيري سرمايه‌گذاري‌هاي مازاد بايد به سمت توانا كردن فقرايي كه در زير خط فقر مطلق زندگي مي‌كنند، باشد تا آنها بتوانند گليم خودشان را از آب بيرون بكشند. زمينه‌هاي سرمايه‌گذاري هم مي‌تواند شامل مواردي از قبيل تضمين قراردادهاي كاري منصفانه و تامين تسهيلات اعتباري، مسكن و خدمات تغذيه‌يي دولتي باشد.

حمايت‌هاي اجتماعي در قالب اعطاي پول نقد، قادر خواهد بود گرسنگي را به شكلي فوري از ميان بردارد. اين كار همچنين باعث خواهد شدكه فقرا از رژيم غذايي كامل‌تر و تنوع‌تري برخوردار شوند و با «گرسنگي پنهان» به مبارزه برخيزند. به دليل فرسودگي تجهيزات سرمايه‌اي، از كساني كه در زير خط فقر شديد زندگي مي‌كنند، انتظار نمي‌رود كه بتوانند سرمايه و فعاليت‌شان را به سمت فعاليت‌هاي مولد هدايت كنند. با اين حال، به موازات آنكه اين دسته از فقرا، به واسطه سرمايه‌گذاري‌هاي صورت گرفته بتوانند بر فعاليت‌هاي مولدشان بيفزايند، قادر خواهند بود درآمد، پس‌انداز و در نهايت سرمايه‌گذاري‌هاي مولد بيشتري داشته باشند.





زمانبندی انتشار: 20 تير 1394 - 11:06





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن