واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: طرح تحول سلامت مراکز درمانی تامین اجتماعی را با چالش مواجه کرده است یزد - ایرنا - مدیر درمان تامین اجتماعی با اشاره به پیامدهای مثبت اجرای طرح تحول سلامت در بخش درمان گفت: متاسفانه این طرح مراکز درمانی تامین اجتماعی را با چالش روبرو کرده است.

به گزارش ایرنا ، محمدحسین توحیدی فر پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران استان یزد افزود: بخش دولتی برای ایجاد انگیزه پزشکان متخصص ویزیت آنان طبق تعرفه دولتی 100 هزار ریال است وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی هم 90 هزار از محل یارانه به پزشکان متخصص در مراکز وابسته به دانشگاه علوم پزشکی پرداخت می کند.
وی اظهار کرد : مجموعا 190 هزار ریال عاید پزشکان متخصص در این مراکز می شود و فقط فرد بیمار 30 هزار ریال پرداخت می کند که این امر موجب استقبال پزشکان شده است.
این مسوول تاکید کرد : اما در مراکز تامین اجتماعی پزشکان طبق تعرفه دولتی 100 هزار ریال است و فقط 45 هزار ریال آن عاید پزشک می شود.
توحیدی فر ادامه داد : این تفاوت پرداختی پزشک متخصص باعث شده که پزشکان متخصص از مراکز درمانی تامین اجتماعی به سوی مراکز وابسته به دانشگاه علوم پزشکی سوق پیدا کنند.
وی با بیان اینکه این تفاوت پرداختی مشکلات زیادی در درمانگاهها ایجاد کرده است اضافه کرد: اعتقاد داریم که باید پرداختی این پزشکان هم افزایش پیدا کند و انگیزه و رغبت در پزشکان ایجاد کرد.
مدیر درمان تامین اجتماعی یادآور شد: برخی از پزشکان مراکز ما بدلیل اینکه استخدام بودند نتوانستند به مراکز درمانی دانشگاه بروند و اگر اینچنین نبود با مشکلات عدیده ای روبرو خواهیم بود.
وی با بیان اینکه درست است دانشگاه علوم پزشکی دولتی و تامین اجتماعی غیر دولتی است ، تصریح کرد:
در قانون سازمان تامین اجتماعی یک نهاد عمومی غیر دولتی تعریف شده است.
یزد دارای یک بیمارستان 256 تختخوابی و 12 درمانگاه تامین اجتماعی است و هم اکنون تمام شهرستان های استان یزد به جز خاتم، درمانگاه تامین اجتماعی دارند.
برنامه تحول نظام سلامت به عنوان مهمترین برنامه اجتماعی دولت تدبیر و امید از نیمه اردیبهشت سال گذشته در کشور آغاز شد.
این طرح شامل برنامه های ترویج زایمان طبیعی، کاهش پرداخت خدمات بستری از جیب مردم، تامین تجهیزات پزشکی توسط بیمارستانها، حمایت از بیماران سخت درمان، بهبود خدمات رفاهی به همراهان بیماران و تقویت خدمات سرپایی درمانی است.
2088/8068
19/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]