تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اولین چیزی که از انسانها سؤال می شود، نمازهای پنج گانه است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870930443




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتظارات بیش از حد از ارکان بازار سرمایه، بورس را از ریل خارج می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرعامل کارگزاری بانک اقتصاد نوین: انتظارات بیش از حد از ارکان بازار سرمایه، بورس را از ریل خارج می کند تهران – ایرنا- مدیرعامل کارگزاری بانک اقتصاد نوین گفت: انتظارات از ارکان بازار سرمایه باید در چارچوب وظایفی باشد که به آنها محول شده است در غیر این صورت با برداشت اشتباه مجری و قانون گذار امکان خارج شدن از مسیر اصلی وجود دارد و در این صورت ظرفیت های بازار سرمایه نه برای سرمایه گذار داخلی بلکه برای سرمایه گذار خارجی هم آزاد نمی شود.


به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، نصرالله برزنی اظهار داشت: تعریفی که از بورس ها در دنیا هست ایجاد بستری مناسب برای سرمایه گذاری و معامله به صورت روان و بدون مانع دست پاگیر برای بازیگران بازار است.
وی افزود: به جز نظارت، نقش دیگری برای سازمان بورس تعریف نمی شود چون این نهاد به عنوان یک رکن اصلی نظارتی باید در حسن اجرای برنامه های دولت دقت کند و نقش اصلی اش ارائه و پیشنهاد آیین نامه ها و مقررات و طرح به شورای بورس و قوه مقننه است تا فعالیت های بازارهای مالی تسهیل شود.
وی افزود: اینکه برخی اوقات انتظارات بیش از حد از بورس ها پیش می آید به عنوان مثال انتظاراتی مبنی بر پاسخگویی سازمان در زمان کاهش قیمت و شاخص نادرست است، در حالی که تحمیل مسوولیت اینگونه افت و خیزها و نوسانات به ارکان بازار سرمایه یا سازمان بورس اشتباه است و حتی قوه مقننه ما هم بعضی وقت ها این انتظار را دارد و مبنا را بر این می گذارد که رییس سازمان بورس یا هیأت مدیره سازمان یا شورای بورس برای عادی شدن معاملات و روند رو به رشد بازار سرمایه باید اقدامی انجام دهند که نمی کنند.
برزنی با بیان اینکه بعضاً انتظار بیش از حد از متولیان و ارکان بازار سرمایه می رود، گفت: بورس ها در راستای نقش نظارتی خود، سه نقش کلیدی و اساسی کشف قیمت درست، شفاف سازی اطلاعات و عادلانه انجام گرفتن معاملات را به عهده دارند و باید سازمان بورس و ارکان اصلی بازار اجرای درست این سه اصل را بر دوش بگیرند.
وی افزود: اگر بورس ها این سه نقشی که برایشان تعریف شده را اجرا کنند همه انتظاراتی که از یک بورس در هر برنامه ای اعم از بودجه، برنامه 5 ساله و چشم انداز 20 ساله تعریف شده و به درستی ایفا می شود.
این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: رعایت این 3 اصل، احساس امنیت و اطمینان را به سرمایه گذار و دست اندرکاران بازار سرمایه می دهد و نه تنها رشد بازار را به ارمغان می آورد بلکه زمینه را برای بین المللی شدن بازار و نقش برون مرزی بازار تقویت می کند بنابراین برای توسعه بازار انتظار بیش از این سه مورد معنی ندارد.
مدیرعامل کارگزاری بانک اقتصاد نوین درباره شرایط پساتحریم گفت: چنانچه توافق صورت بگیرد رعایت همین سه مطلب می تواند انتظارات اصلی سرمایه گذاران خارجی را پوشش دهد.
وی تأکید کرد: مهمترین نکته برای جذب سرمایه گذار خارجی ایجاد احساس امنیت کامل است به طوری که سرمایه گذار خارجی مطمئن باشد می تواند هر وقت اراده کند از بازار سرمایه ایران خارج شود در نتیجه امنیت این سرمایه گذاری و جریان عادی ورود و خروج سرمایه به ایران تضمین شده است.
برزنی با بیان اینکه قانون حمایت از سرمایه گذار خارجی وجود دارد، تصریح کرد: مشکل قانونی وجود ندارد اما اینکه این قانون درست اجرا می شود یا خیر موضوعی است که باید برای جلب اطمینان و اعتماد سرمایه گذار خارجی تضمین شود.
وی با پر اهمیت خواندن اصل شفافیت در جذب سرمایه گذار خارجی گفت: سرمایه گذار خارجی انتظار دارد به طور کامل و شفاف از شرایط شرکت هایی که قصد سرمایه گذاری در آنرا دارد، مطلع شود بنابراین لازم است تمام اقلام صورتهای مالی شفاف باشد و قیمتهای واقعی را نمایندگی کند.
وی خاطر نشان کرد: به عنوان مثال حسابداری بایدحسابداری جاری باشد نه قیمت های تاریخی. به عبارتی اگر شرکتی 40 سال پیش زمینی را متری 10 ریال خریداری کرده یا سوله های ساخته شده متری 100 تومان برای شرکت تمام شده نه تنها سرمایه گذار خارجی بلکه سرمایه گذار داخلی به دنبال این است اعداد و ارقام دفاتر و صورت های مالی قیمت های واقعی را نمایندگی کند که در چارچوب این اطلاعات احساس امنیت کند که سرمایه اش حمایت شده و حفاظت شده است.
برزنی با اشاره به علاقه سرمایه گذاران خارجی برای ورود به بازار ایران گفت: بسیاری از سرمایه گذاران اروپایی موافقت نامه های اصولی را با گروه های مختلف در ایران امضا کردند تا بعد از توافق در سریعترین زمان ممکن شروع سرمایه گذاری ها آغاز شود و سریعاً وارد ایران بشوند.
مدیرعامل کارگزاری بانک اقتصاد نوین با تأکید بر توجه سرمایه گذارن خارجی برای ورود به بازار سرمایه ایران، خاطرنشان کرد: برای تداوم این علاقه نیاز به آیین نامه ها و دستورالعمل های اجرایی است که این اعتماد و اطمینان برای دراز مدت وجود داشته و همیشه قابل تغییر و اصلاح و متناسب با شرایط روز است.
وی گفت: بازار سرمایه یک موجود زنده است و موجود زنده به سرپرستی و نگهداری نیاز دارد و متناسب با شرایط لازم است مقررات اصلاح شود و این اصل نه فقط در بازارهای نوظهور بلکه در بازارهای اروپایی و امریکایی وجود دارد.
اقتصام(1)2022**1558



19/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن