تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى طاووس بهشتيان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867170947




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از کجا، چی وارد می کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
از کجا، چی وارد می کنیم؟




از شیر بز تا خون آدمیزاد به کشور ما وارد می شود. شاید برخی از افراد بگویند لزومی ندارد که بسیاری از این کالاها به کشور بیایند اما عده ای دیگر در مقابل این افراد می گویند که برخی از مواد و لوازم اولیه را نمی توانیم به خاطر تحریم ها به کشور وارد کنیم.











روزنامه هفت صبح - حامد قاسمی نراقی: از شیر بز تا خون آدمیزاد به کشور ما وارد می شود. شاید برخی از افراد بگویند لزومی ندارد که بسیاری از این کالاها به کشور بیایند اما عده ای دیگر در مقابل این افراد می گویند که برخی از مواد و لوازم اولیه را نمی توانیم به خاطر تحریم ها به کشور وارد کنیم اما نکته اساسی اینجاست که بیشتر واردات به کشورمان موارد مورد نیازی است که در خاک ایران موجود نیست یا برای تولید محصولات و کالاهای دیگر نیاز به ورود این مواد و کالاها داریم.

باید بگوییم که برخی از مواردی که در لیست واردات کشور قرار دارد، می تواند در کشور نیز تولید شود اگر سرمایه گذاری ها در بخش تولید باشد نه در بخش مسکن و واردات. شاید عدم توجه به تولید کالا و محصولات ایرانی معضلی است که در کشورمان وجود دارد و ثمره این عدم توجه را می توان در لیست کالاهای وارداتی دید.

نکته دیگری که در لیست واردات دو ماهه منتهی به اردیبهشت سال 1394 می توان دید، ورود محصولات کشاورزی و دامی است و این نشان دهنده عدم تامین این محصولات توسط کشاورزان و دامداران ماست. ورود برنج، چای، موز، مرکبات، گوشت و آبمیوه به خاک ایران عدد و رقم قابل توجهی است و تمرکز مسئولان دولتی در این بخش باید به این موضوع جلب شود. حتی در بخش پرورش آبزیان نیز با وجود بهره مندی از سواحل خلیج فارس، دریای عمان و دریای خزر و صید انواع ماهی ها و آبزیان، هنوز واردات این جانوران در لیست کالاهای صادر شده به ایران، به وفور دیده می شود.


از کجا، چی وارد می کنیم؟



مسئله جالب دیگر ورود خون انسان و حیوانات به داخل کشور است و با وجود تلاش های سازمان انتقال خون کشور، هنوز این ماده حیاتی برای برخی از بیماران و بیماری های خاص در کشور خودکفا نشده و کمبودها از چند کشور خارجی تامین می گردد.

با اینکه کشور ما دارای معادن و منابع طبیعی بسیاری است، انتظار می رود فلزات و مواد اولیه فلزی که در کشورمان به وفور وجود دارد از داخل ایران تامین گردد اما در حقیقت اینطور نیست و کشورهای زیادی به ایران فلزات و مواد اولیه آلیاژها را صادر می کنند. حتی با وجود کارخانه های فولاد و ذوب آهن که محصولات با کیفیتی دارند روزانه شاهد ورود فلزات و آلیاژهای آن از کشورهای متعدد هستیم.

با توجه به برخی خودکفایی هایی که صنعت پزشکی ایران در سال های اخیر به آن دست یافته است، دارو و لوازم پزشکی نیز یکی از موارد ضروری در واردات است و هنوز کمبودهایی نیز در این بخش وجود دارد که بیماران را با مشکل مواجه کرده است.

در مجموع باید برای شکوفایی اقتصاد کشور و اکتفا به تولیدات داخلی برنامه ریزی شود تا ابتدا کیفیت محصولات داخلی بهبود یافته تا قابل اتکا باشد و در مرحله بعد بتوانیم در تولیدات داخلی حوزه های مختلف، به خودکفایی برسیم.

نیم نگاهی به واردات محصولات و کالاهای چند کشور مطرح به کشور انداخته ایم. با نگاه به این لیست کار سخت مسئولان اقتصادی مشخص می شود. البته باید بگوییم واردات محصولات و کالاها به کشور بیش از این حرف هاست و بیش از چهار هزار قلم کالا و تجهیزات به کشور وارد می شود.

چین


از کجا، چی وارد می کنیم؟



ماهی، موز، چای سبز، بادام زمینی، مرکبات، شن و ماسه، گوشی تلفن همراه، موس، کیبورد، الکل، انواع اسیدها، انواع ویتامین ها، کود، شیشه، فیلم های پزشکی، گرافیت، لوله و شلنگ، لوازم خانگی، کائوچو، لاستیک، دستکش، حصیر، کاغذ، مقوا، دستمال کاغذی، لوازم تحریر، پشم انواع پوشاک و لباس، آهن آلات و فلزات، موتورهای محرک، انواع پمپ ها و تلمبه ها، باتری ها و منابع تغذیه، لوازم آرایشی بهداشتی، لوازم الکترونیکی و کامپیوتری.

ژاپن

حشره کش، آینه و شیشه، کائوچو، لوازم و قطعات یدکی اتومبیل، عدسی برای عینک، میکروسکوپ، چوب اره شده و انواع ابزارآلات.

آلمان

اسب برای مسابقه، اسپرم گاو، لوازم آرایشی بهداشتی، کاکائو و شیرینی، انواع توتون، تنباکو و سیگار، انواع ویتامین، اعضای مصنوعی بدن، لوازم سرور رایانه ای، روغن، رنگ، موم، الکل، پلی اتیلن ها، لوله و شلنگ، آهن آلات و فلزات، کاغذ، کتاب، الیاف، کفش، سنگ آسیاب، آجر، آینه و شیشه، موتور و دیگر قطعات مرتبط با خودرو و وسایل نقلیه، ماشین آلات چاپ، لوازم خانگی، ماشین آلات صنعتی و تجهیزات رایانه ای.

اندونزی

ماهی، نارگیل، روغن، کاغذ و عدسی عینک.

کانادا

مکمل غذایی، دارو و مکمل های دارویی، خون انسان و حیوان، لوله و شلنگ و ماشین آلات صنعتی.ک

هند

ماهی، برنج، فلفل، قهوه، چای، روغن، سنگ، مواد شیمایی، قارچ، فلزات و آهن آلات، کاغذ، منسوجات، الیاف، پوشاک، موتورهای صنعتی، قطعات و لوازم یدکی خودرو و ماشین آلات و رادیاتور.

امارات متحده عربی


از کجا، چی وارد می کنیم؟



انواع ماهی، جوجه، اسب مسابقه، تلفن همراه، موز، آناناس، بادام زمینی، تنباکو، سیگار، لوازم آرایشی بهداشتی، وسایل مرتبط با رایانه، لوازم الکترونیکی، لوازم خانگی، اعضای مصنوعی بدن، خون انسان و حیوان، لوازم آرایشی بهداشتی، لوازم پزشکی، کاغذ، برنج، ذرت، روغن، آبمیوه، مواد شیمیایی، خاک و سنگ، انواع اسید، دارو و مکمل های دارویی، کامپوزیت، رنگ، لاستیک، لوله و شلنگ، مخزن، چوب، کاغذ دیواری، سرامیک، نارگیل، کاشی و ماشین آلات صنعتی.

انگلستان

جوجه، ذرت، اسانس، لوازم خانگی، آهن آلات و فلزات، ماهی و مواد شیمیایی

برزیل

گوشت، عصاره، آبمیوه، مالت و اعضای مصنوعی بدن.

تایلند

ماهی، میوه، برنج، آرد، آبمیوه، سیمان، الیاف منسوجات، لوازم خانگی، وسایل نقلیه و لوازم ورزشی.

فرانسه

حیوانات زنده، ماهی، روغن، چربی، مکمل غذایی، خاک، دارو، لوازم پزشکی، مواد شیمیایی، لوازم آرایشی بهداشتی، منسوجات، شیشه، ابزارآلات، ماشین آلات صنعتی و لوازم الکترونیکی.

مالزی

ماهی، روغن، میوه، کاکائو، مواد شیمیایی، خاک، لوله و پلیمر، لوازم رایانه ای، آهن آلات و فلزات، قطعات و لوازم یدکی اتومبیل و وسایل نقلیه.

آمریکا


از کجا، چی وارد می کنیم؟



جوجه، لبنیات، اسپرم گاو، ذرت، مکمل غذایی، دارو، مواد شیمیایی، آلیاژ، ربات صنعتی، اعضای بدن، دریچه قلب و ماشین آلات صنعتی.

آفریقای جنوبی

خودپرداز بانکی (ATM)، کانتینر و ماشین آلات سوراخ کن.

ایتالیا

مولد قارچ، ذرت، آدامس بدون قند، روغن، سنگ، مواد شیمیایی، قند، لوازم آرایشی بهداشتی، پلیمر، لوله و شلنگ، آهن آلات و فلزات، لاستیک، کیف، کاغذ، پوشاک، پنبه، شیشه، لوازم خانگی، ابزارآلات، ماشین آلات صنعتی و لوازم رایانه ای.

تایوان

سنگ، اکسیدها، اسید، رنگ، خون انسان و حیوان، لوازم پزشکی، پلیمر، آهن آلات و فلزات، ابزارآلات، لوازم مرتبط به وسایل نقلیه، لوازم رایانه ای، ماشین آلات صنعتی، لوازم الکتریکی و الکترونیکی و پوشاک.

ترکیه

ذرت، لوبیا، روغن، لبنیات، پوشاک، مواد شیمیایی، لوازم پزشکی، کافئین، لوازم آرایشی بهداشتی، کامپوزیت، لوله و شلنگ، آهن آلات و فلزات، لوازم خانگی، کاغذ، منسوجات و ماشین آلات صنعتی

کره جنوبی

گوشی تلفن همراه، روغن، خاک، لوازم خانگی، مواد شیمیایی، کاغذ، فلزات و آهن آلات، منسوجات، پوشاک، لوازم رایانه ای، لوازم الکترونیکی، لوازم و قطعات یدکی خودرو و ماشین آلات صنعتی.








تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن