تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):در راه خدا از ملامت و نكوهش ملامتگران نترس.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852864117




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلیل احتمالی انفجار در کارخانه ذوب‌آهن اصفهان مشخص شد | خبرگزاری ایلنا


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: دلیل احتمالی انفجار در کارخانه ذوب‌آهن اصفهان مشخص شد ایلنا: منابع خبری ایلنا در کارخانه ذوب آهن اصفهان می‌گویند احتمالا حادثه انفجار صبح امروز براثر افتادن قسمتی از مواد ذوب شده بر روی آهن‌ قراضه‌هایی که قرار بود مورد بازیافت قرار بگیرند؛ اتفاق افتاده است.
دلیل احتمالی انفجار در کارخانه ذوب‌آهن اصفهان مشخص شد

برپایه اطلاعاتی که به نقل از کارگران کارخانه ذوب آهن اصفهان در اختیار ایلنا قرار گرفته است؛ در قسمت کونورتور شماره دو واحد فولاد سازی ذوب آهن اصفهان سنگ آهن ذوب شده از داخل کوره بیرون آمده و برای ساخت شمش‌های آلیاژی به داخل ظرف‌های بزرگی که «پاتیل» نامیده می‌شوند ریخته می‌شود. به گفته منابع ایلنا بصورت معمول همیشه از قبل در داخل این پاتیل‌ها مقداری آهن آلات قراضه وجود دارد تا براثر حرارت مواد مذابی که بعدا به آنها اضافه می‌شود ذوب شده و در ترکیب با سایر مواد افزودنی در فرآیند ساخت آلیاژها مورد استفاده قرار بگیرند. کارگران ذوب آهن اصفهان همچنین در توضیحی مواد مذابی که از کوره ذوب آهن بیرون می‌آید؛ یادآور شده‌اند همواره در سطح بالایی این مواد لایه‌‌ای اصلاحا «سرباره» نامیده می‌شود قرار دارد که مواد تشکیل دهنده آن را معمولا ناخالصی‌های شامل می شوند. آنها می‌گویند ممکن است مقداری از این سرباره در قسمتی از مسیر انتقال گیر کند و برای همین همیشه تعدادی از کارگران وجود دارند که با مشاهده این وضع از دستگاه‌های جوش و برش استفاده می‌کنند تا توده شکل گرفته از سرباره را جداکنند. این کارگران می‌گویند آنطور که آنها مطلع شده‌اند در جریان حادثه امروز نیز مقداری توده سرباره در مسیر انتقال مواد مذاب ایجاد می‌شود و در ادامه گروهی از کارگران با استفاده از ابزار‌های جوش و برش مشغول جدا سازی آن می‌شوند که نهایت توده ایجاد شده به داخل یکی از پاتیل‌ها سقوط کرده و این حادثه اتفاق می‌افتد. به گفته آنها در مورد چرایی این انفجار باید معلوم شود که در زمان افتادن مواد مذاب به داخل پاتیل چه مواد افزودنی دیگری نیز به غیر از آهن قراضه در داخل آن وجود داشته است. این اظهارات در حالی است که پیشتر «مرادیان» سرپرست ارتباطات و اطلاع رسانی ذوب آهن اصفهان در توضیح این حادثه به رسانه‌ها گفته بود: انفجار صبح امروز به دلیل فعل و انفعالات شیمیایی بوده است. در خبری که به نقل از وی در رسانه‌ها منتشر شده  با اشاره به سابقه چنین اتفاقی آمده است: با توجه به اینکه بخشی از کار در کارخانه با قراضه‌های آهن است که اگر در این قراضه‌ها کمی ناخالصی مثل آب وجود داشته باشد به هنگام پرس احتمال وقوع انفجار پیش می‌آید چرا که به هنگام پرس کردن قراضه‌های آهن و عمل اکسیدزدایی اگر آب یا روغن در این قرضه ها باشد انفجار پیش می‌آید. همچنین به گفته این مقام مسئول کارخانه ذوب آهن اصفهان در جریان حادثه امروز سه کارگر کشته و شش کارگر دیگر مجروح شده‌اند که از میان آنها قرار است سه کارگر به دلیل بالا بودن میزان جراحت به آلمان منتقل شوند و سه کارگر دیگر بصورت سرپایی مداوا شده‌اند. این اظهارت در حالی است که پیشتر بنابر اعلام کارخانه ذوب‌آهن اصفهان در قسمت کونورتور شماره دو واحد فولاد سازی این واحد صنعتی (قسمتی که حادثه صبح امروز در آن اتفاق افتاده است) عملیات تعمیرات اساسی انجام گرفته بود.

۱۳۹۴/۰۴/۱۸ ۱۴:۵۶:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 411]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن