واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون قوه قضاییه : محصولات قرآنی متناسب با درک همه اقشار تولید شود تهران - ایرنا - معاون فرهنگی قوه قضاییه در حاشیه بازدید از نمایشگاه قرآن بر ضرورت تولید محصولاتی برای متناسب با ذهن ، ضمین و درک همه اقشار تاکید کرد.
به گزارش روز جمعه گروه فرهنگی ایرنا ، حجت الاسلام هادی صادقی گفت: نمایشگاه قرآن فرصتی برای عرضه و آشنایی بیشتر با مفاهیم این کتاب آسمانی است .
وی گفت : در نمایشگاه قرآن کریم هم فضایی برای تولید کنندگان آثار قرآنی فراهم شده و در عین حال فرصتی برای انس و ارتباط با کلام وحی برای بازدیدکنندگان ایجاد شده است . حضور بخش هایی مانند حوزه توانسته این موضوع را تقویت کند.
بیست و سومین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که از چهارم تیرماه در باغ موزه دفاع مقدس فعالیت خود را آغاز کرده ، تا 23 همین ماه و همزمان با 27 ماه مبارک رمضان دایراست .
معاون قوه قضاییه حضور گسترده مردم برای بازدید از نمایشگاه بین المللی قرآن کریم را بیانگر تشنگی آنها برای مفاهیم قرآنی عنوان کرد و گفت: باید تلاش کرد تا معارف عالی قرآنی با زبان و فهم همه مردم در دسترس قرار گیرد.
وی سپس افزود: همانطور که قرآن از ملکوت اعلی و از حضرت حق نازل و مکرر در مکرر نازل شده است تا به ما رسیده ما نیز باید مفاهیم بلند آن را به حد کودکان مان نیز برسانیم.
حجت الاسلام صادقی در بازدید از غرفه های ویژه کودکان و نوجوانان نیز اظهار کرد باید بتوانیم محصولات قرآنی را متناسب با ذهن ، ضمیر و درک همه اقشار تولید کنیم. این مهم بر عهده حوزه علمیه و روحانیون محترم است که باید در این مورد کار کنند. فعالیت آنها باید معطوف به بیرون و عموم مردم باشد، حوزه علمیه باید تولیدات زیادی برای عموم مردم داشته باشند.
وی تجمیع مجموعه ها در کنار یکدیگر را یکی از ویژگی های مثبت جا نمایی غرفه ها در نمایشگاه قرآن کریم در سال جاری برشمرد .
به گفته وی ، امسال سالن های بهتری به نمایشگاه قرآن اختصاص داده شده ، نظم بهتری در چیدمان غرفه ها مشاهده می شود ، در نتیجه مردم آرامش و رفاه بیشتری در جریان بازدید دارند و دسترسی بهتری به مجموعه ها دارند و این جای قدردانی دارد.
معاون فرهنگی قوه قضاییه در ادامه بازدید در غرفه شبکه جهانی ولایت به ظهور و بروز شبکه های متفاوت دینی در ماهواره ها به زبان های مختلف اشاره کرد و گفت: برخی افراد رسانه های جدید را به تریبون خود تبدیل کرده اند و این یک سبک استفاده از رسانه است که به جای مخاطب چند ده نفری مخاطبین چند صد هزار نفری داشته باشند و کار بدی هم نیست.
صادقی به شیوع سبک های گفت و گو محور در این شبکه ها اشاره کرد و افزود: اغلب این گفت و گو ها به نزاع می انجامد و به جای تقریب آفرینی، دوری و نفرت می آفریند و تعداد کمی از آنها به افزایش آگاهی می انجامد، بنابراین بهتر است از این روش پرهیز شود ؛ قالب هایی مانند مناظره در این زمینه ها پاسخگو نیست.
معاون قوه قضاییه با بیان اینکه روشنگری ها و تبیین های فکری پاسخگو است، تصریح کرد: در انتخاب موضوع بیشتر باید دقت کرد و از موضوعات تفرقه انگیز اجتناب شود. برخی موضوعات تنها جنبه تاریخی دارد و باز کردن آنها و به بحث گذاشتن آنها به غیر نفرت و تفرقه تاثیری ندارد.
فراهنگ **9129**1601**
18/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]